Майка му ни раздели.

• 15 030
  • 161
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Ами ето - майка му не те познава, така че на нейните думи може да махнеш с ръка и да ги пуснеш покрай ушите си. Но той те познава и въпреки това е казал всичко това сериозно. Значи го мисли. Няма какво да се унижаваш, да св извиняваш и молиш. Слагаш кръст и продължаваш.

# 16
Може и да е била по-груба майка му, но ти избягваш главното, което ти казвам - млади сте за събиране и живот заедно и жената се е уплашила. Излез навън, виж се с приятели, лято е и ти си на 18, поне така казват останалите в темата.

# 17
Аз виждам, че това не е той. Просто станал е толкова злобен, от това че се е повлиял от майка си.
Разбира се, че е той. Ако беше този, за когото го мислеше, нямаше да се повлияе от майка си. Свестните мъже на се влияят от майките си за щяло и нещяло.

# 18
Ти не си ли ученичка още? Какви съжителства? Дом нямаш ли си?

# 19
Борислава, човека не струва. Не майка му. Обичам ли истински някой, няма сила, която да ме спре. Не майки, не бащи, никой!А твоя льолю е бил отбой след една свада с мама. Ама какви мъже се срещат вече, не си е работа! Мамини дечица с жълто около устетата. Тръгнал на семейство да играе. Не може да се разчита на подобни. Не бъди наивница. Даже и да се сдобрите не разчитай, че няма да ти извърти подобен мръсен номер отново.

# 20
Радвай се, че си разбрала кой е до теб преди да направите по-сериозни стъпки - брак, деца, защото после и те страдат.
Затова съм за съвместното съжителство, веднага изскачат червените лампи. Когато се събрах с мъжа ми тъкмо бях направила 19 г., не мисля, че съм била малка, и сега пак бих го направила.

Хора като него и на 60 г. да станат, пак ще слушат само мама, вземи си поука и се пази от такива занапред.

Нормално е да се чувстваш така сега, поплачи си, изживей си мъката, пък после му удари един здрав купон цяло лято, а след години ще се радваш, че не сте заедно и ще се чудиш за какво си ревала Stuck Out Tongue Winking Eye

# 21
Не знам, тя има такова влияние над него, още преди месеци раздрав това.  Казвах му слушай себе си не майки, бащи. Съвсем цивилизовано без обиди, казах му да каже на майка му да не му говори за мен той казва тя не говори. А аз го усещам в неговото държание. Този проблем се зароди скоро. Наистина преди това всичко беше по мед и масло, винаги ми е помагал с каквото може и винаги е бил до мен.

Днес ще се видим и не знам как да се държа с него?

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 17:11 от Не се сърди, човече

# 22
Аз виждам, че това не е той. Просто станал е толкова злобен, от това че се е повлиял от майка си. И аз не мисля, че които и да е не е правилно да се кара на чуждо дете. Просто най ми е болно, че не сме заедно от месец, два-просто съм свикнала с него имахме планове за бъдещето.
Това, което чувстваш, е разбираемо. Разочарована си, свикнала си с него и си разчитала да сте заедно.
Все пак имаш голям късмет!!! Това е шестица от тотото - преди да се съберете, да го разбереш що за човек е.
Мъж, зависим от майка си и готов във всеки един момент да се обърне срещу теб - моля ти се, плюй си в пазвата, че си се отървала и карай напред! И почерпи непременно! Щеше да ти загуби време и чувства, със същия резултат накрая.

Как да се държиш с него? Както ти идва отвътре, само не му позволявай да те завлече обратно в обречена връзка.

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 17:13 от Uncommon

# 23
Мило момиче, изживях същото преди доста години. Неговата мама ни раздели с извинение, пардон без извинение! Радвам се за това сега! Но минаха поне пет години докато се събера! Не бъди като мен, тръгни си, животът е хубав, млада си, изживей всичко което ти се полага и ти предстои.
Такова събиране е малко избързано според мен след 25 + е ок. Макар че и аз по малка от тези години се събрах с моя мъж. Но мисля, че това е минимума, за да се изградиш като личност и да постигнеш някакъв успех, върху който да стъпиш.
Не се залъгвай, да отива да суче от майка си! Трудно ще е, но ще свикнеш. На твоите години, когато ти се случи подобно нещо все едно е края на света, но напротив няма такова нещо!
Бъди здрава! Другото само ще се нареди! Успех!

# 24
Този проблем се зароди скоро...
Този проблем си го е имало винаги, просто сега се е появил повод да се види.
Днес ще се видим и не знам как да се държа с него
Наложително ли е? Най-добре е да прекратиш контактите.

# 25
Този проблем се зароди скоро...
Този проблем си го е имало винаги, просто сега се е появил повод да се види.
Днес ще се видим и не знам как да се държа с него
Наложително ли е? Най-добре е да прекратиш контактите.

Да, трябва да си оправим нещата от квартирата и да развалим договора.

# 26
Значи се дръж сериозно. Не говори за нищо друго, освен за онова, което сте отишли да свършите, после кажи "Приятна вечер" и си тръгни.

# 27
Щом се налага да се видите, се дръж делово, не отваряй дума за случилото се и си тръгни ВЕДНАГА след като приключите нещата с наема.

# 28
Аз така ще направя, нито ще го търся нито звъня. Аз знам, че сам ще ме потърси, но тогава аз ще му кажа, че всичко е отминало и да се върне при майка си.

# 29
Борислава,
След като казваш, че майка му те е виждала само няколко пъти, не мислиш ли, че той й е споделял някакви неща за връзката ви и тя е изградила лошо мнение за теб на база тези разкази, след като се е стигнало дотам, че да ти вика. Вероятно той се е оплаквал нещо. Ако е млад като теб може би не му  се заробва със сериозно гадже, след 18 идват интересни неща, студентство, нови хора...може би скандала му е дошъл като "алиби" да те остави и ти да не обвиняваш него, а майка му. В общи линии той излиза сух от водата, ти обвиняваш само майка му. Един скандал да доведе до раздяла, с някого, когото обичаш...не мисля, не е чак толкова крехка любовта.
Ще имаш още много гаджета, след години ще се смееш на това, повярвай ми...и аз на 18 си мислих, че това е голяма драма...сега наистина с приятелките ми от време на време се чудим как преди години сме плакали за някого и се шегуваме с това Wink

Общи условия

Активация на акаунт