Мами в арабските страни-5

• 36 290
  • 290
  •   1
Отговори
# 240
  • по пътеката
най-после дойде кредор! ами фру , 4удесна новина за семейството ви, 4естито, пък за доктор не знам да бързаш ли толкова то беб4ето е на около месец сега та още един може да до4ака до бг, освен, ако ти имаш съмнения за нещо, ина4е болки други такива, ако няма споко и до бг ще до4акате. едно ехо си е добре все пак, но аз съм против мануалните прегледи! Peace

# 241
Fruclichka, ето ти номер на моята гинеколожка-българка:
в клиниката 042283555, моб. 0507960130
Al Rigga str.
Near automatic restaurant
L auberge Restaurant Bldg.
2nd floor, flat 202
Много съм доволна от нея! Успех!
Миме, не си писала нищо. Дано Ноя да е добре, че стреса от катастрофа е ужасен. Такива идиоти има по пътищата значи!!!!
Креми, чак се просълзих от щастие за теб!! много мило ми стана...

# 242
Голям тъпчо съм! Забравих името и да напиша- д-р Илиана Дмитриева. Аз отидох при нея в 5-а г.с.

# 243
Много ти благодаря ! Heart Eyes
Може  наистина да е твърде рано, но искам да се успокоя , че всичко е наред...такава хипохондрия ме гони  Embarassed

# 244
Момичета здравейте!
И аз съм зле днес разбрах ,че са открили рак на майка ми на дванадесетопръсника и на гушата другата седмица трябва да отива в болница да я режат .Друго незная щото всички  всичко крият от мен.
извинявайте ма тук освен с мъж ми и с вас нямам с кого да говоря за личните ми терзания ............
Мария,имаш ли новини за Ноя , дано мине без проблеми ,че е ужасно ...
Креми-м ,добре дошъл на съпруга ти и дано да сте занапред все заедно,по междо другото Сами му е одрал кожата живи и здрави да са ти мъжете.

Добре дошла на Fruclichka   welcome,не се панирай , спокойно всичко ще е о.к.
Мърси и при нас е топло 30 градуса та немога да ти помогна дано момичетата са по отзивчиви  4470

# 245
Уйасни новини моми4ета
Миме прати ни номера на ноиа на ли4ни да и пуснем по един смс,да и вдухнем кураж малко.Дано да няма пострадали.Сигурно много се е уплашила Cry Даваи номера и дано се размине само със уплаха

Даниела съжалявам за маика ти.Дано се излекува жената.И маика ми иамше рак на гърдата.Няма да ти казвам ужаса през които преминахме цялото семеиство.Да пази господ.Стискам палци и не се притесняваи да споделяш,това е наи малкото което можем да направим. Hug

Фрукли4ка и аз мога да ти кажа номера на моита гинеколожка(у4ени4ка е на др.Димитриева) на Диафа стриит е в Дюн сентър.И Димитриева ти препоръ4вам,много е добра..И двете деца тя ми ги изражда.Пожелавам ти едно здраво беб4е.

Ех 4е ми стана мъ4но зна4и. Cry

# 246
  • по пътеката
да, прати ни номера, морална подкрепа винаги е нужна, дано да няма сериозни последствия!
дани, толкова съжалявам за майка ти и много искам да се оправи ,аз не понасям думата рак откак загубих баща ми и баба ми!това за мене е като война, между мене и болестта, дано  майка и я победи и оздравее!винаги се моля бог да ги пази тези ,които оби4ам, дано да  е така и да ме 4уе! Praynig Praynig Hug Sick Thinking ooooh!

# 247
  • O.A.E./ Пазарджик
Ноя е с натъртен корем. не са открили нищо друго. има ужасно главоболие. настоях да иде пак на лекар, дано ме е послушала. малките и майка й също са болни и й е дошло много.

Даниела, дано Господ ви помогне да се справите с болестта! Hug
гадно е че сме на големи разтояния и освен морално не можем да помогнем по друг начин. Praynig Praynig

добре дошла и на новата бъдеща майка! лека бременност!

# 248
Мерси за подкрепата Blush момичета !
Дано всичко се оправи при Ноя, и аз също мисля че е по-добре да я прегледа и друг лекар!
Да си мери кръвното ,че от стреса може да го е повишила !Дано децата и майка и да се оправят скоро , сигурна съм че и се е струпало много .
Лека ви нощ!
И дано утре е по добър ден за всички!  bouquet

# 249
  • у нас
Даниела,миличка,предполагам колко ти е тежко.Моля се операцията да мине възможно най-леко и майка ти да се пребори с болестта Praynig Praynig Praynig
Какво ли става с Ноя?Дано да е посетила и друг доктор за това главоболие.Надявам се и тя вече да е по-добре Praynig.Наистина много и се насъбра Sad.милата.

# 250
  • по пътеката
къде сте , мами, загубихте се тотално! много са ви дошли разходките май! ние се пържим в собствен сос, ще ставаме дромадери, хахахаха,дано до4акаме климатика!  ooooh! Sick

# 251
Даниелка, стискаме палци на майка ти.Дано се оправи и оздравее.Дано нещата при  Ноя са ОК.Наистина от здравето по-ценно няма.

# 252
Здравейте, всички!

Дани, дано майка ти да се оправи.Ако имаш нужда от помощ -обади се!  Praynig
Стискам палци за Ноя.Нека да я отминат неприятностите и от сега само хубави неща Heart Eyes!
marsy, защо се пържите в собсвтен сос? Кога идва клематика? И ние започнахме пърженето, но с тези дъждове не чувсвахме, че е лято. То май няма угодия Crazy
kremi, много са ти сладки мъжете.На таткото просто от погледа му струи щастие. Grinning.Дано да сте все така щастливи!
Аз си прибрах детенцето и сега си го гушкаме. HugНа него май сме му липсвали много, защото, когато се опитах да взема една чанта и да я занеса до колата и да го оставя в апартамента, започна неистово да плаче и да не ме пуска. Sad.Жал ми е , че го оставих за 2 седмици с баба и дядо, но го направих за негово добро.Там е много по-чист въздуха от София, има повече простронство - паркове и градинки от тук.
Лека и безпроблемна седмица от мен!   bouquet

# 253
newsm45 Майками е поченала тази сутрин!
Почивай в мир мила мамо!  bouquet

# 254
makaui daniela Приеми моите най- искренни съболезнования мила.
Бъди силна Cry

Общи условия

Активация на акаунт