Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 12

• 120 737
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • там където има винаги вятър
Картофена запеканка

Патладжан

Сладкиш, ронлив /овесени ядки, орехи, кокосови стърготини.../

# 646
  • ВАРНА
Домашен кашкавал
И пълнени пиперки

# 647
   Искам от този фасул, прати насам. Ей това е едно от малките неща, които толкова ми липсват тук. 😘😘😘

Пращам с удоволствие, ако има как...Аз нали съм на село(селска къща без нищо освен ябълка, круша и орех,които се гледат сами)и един път в седмицата пазарувам като невидяла от селския пазар.Тук това лято за сефте уцелих от този фасул и си взех повечко,бланширах го и сложих в камерата за следващи готвения.Така,че давайте адресите за подготвен почти готов за хапване Simple Smile

# 648
luba_rizova, много апетитни мръвчета!
Дени, да патентовам подправката, а Wink
sem22, как обичам такива рибни пръчици Simple Smile ама никой друг за съжаление не ги отразява.

Панирани сиренца с конфитюр от клюква. http://pep-4o.blogspot.com/2014/03/blog-post_28.html

оня ден май в другата тема имаше въпроси з апанирания кашкавал, ето как приготвени отиват у фризера при мен, или вадя след 30-40 мин да пържа, или ако ще пържа по-късно след тези минути ги свалям в хладилника
Скрит текст:

Дребни хапки, маринована риба и сурими за цвят Simple Smile

сочни пържени кюфтета https://pep-4o.blogspot.com/2017/03/blog-post_22.html и пак пълнени, пържени чушки със сирене

# 649
Клюква? Пепчо, я дай превод!

# 650
Като червената боровинка е плода, но доста по-сладък , не стипчав като познатата ни тук червена боровинка.
Растат основно в блатата в Северното полукълбо Simple Smile в тайгата в Русия примерно.  Плод не съм яла, но конфитюра е много приятен - на вкус прилича повече на ягода, но без хилядите семчици.

# 651
  • София
За да не се печете около тигана, не гледайте клипчета посред нощите.

Една нестегнала Карпатка,( икономисах малко от маслото за крема), но въпреки всичко, много вкусна.

# 652
Иланг, с този кашкавал ме разби - в последно време само опитвам и нещо не се получава - май млякото от бабата не го бива
Пепи, дребните хапки няма да ги откажа - тъкмо за довечера съм планирал едно червено хайверче руско да бъде унищожено
Иначе скромно: 24 мариновани пържоли, за кратко на скарата и кашкавалче отгоре им. Идва и ракиеното време и наздраве!

а и да покажа един готин зеленчук от двора -

# 653
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ихааа, този Дарт Вейдър е върха.
Simple Smile рецепта за кашкавалчето може ли?
има от къде да купя домашно мляко, а дечко не го яде.
миришело му на нещо странно . Sad на кашкавал може и да опита.

# 654
  • ВАРНА
 Ето рецептата https://-spam238-/domashen-kashkaval/.

# 655
Такъв провал скоро не съм имала Sad
Корите супер начупени и едва успях да направя пакетчетата.Кашкавалът се разтече...но поне изпълних желанията на дребен и си хапна с кеф Simple Smile
Подготвен е и десерта за утре-дом.маршмелоу(ако имат вид ще ги покажа и нарязани)

# 656
Никакъв провал не виждам аз!

# 657
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

нещо не се харесват с бг мама, но здраве да е.
Simple Smile другата седмица, като купя млякото пак ще питам.
Simple Smile благодаря за бързата реакция Simple Smile

# 658
Днешната вечеря - дежурната салата, бекон на грил-тиган и питка (да угодя на околните Grinning)

# 659
mariat,оплаках се от провал,защото от 12 парчета кашкавал-само тези бяха фотогенични Sad
"Мамо,може ли да дегустирам малко маршмелоу предварително? "
в средата парченцето не е оваляно(за да се вижда как изглежда "в разрез")

Общи условия

Активация на акаунт