Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 12

• 120 789
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, големи вкусотии приготвяте. Много обичам да ви гледам снимките. Аз искам да попитам някоя от вас имала ли е успех с правенето на донъти. Искам да направя за мъжа ми, но не мога да разбера как стават толкова пухкави отвътре. Някой ще сподели ли, ако е имал успешни опити?

# 511
кулинарните въпроси и отговори в тази тема http://www.bg-mamma.com/?topic=1052095 

# 512
Детето гледало клипче в youtube и ме помоли да направим тази салата. Включва макарони, кисели краставички, царевица, риба тон и майонеза. По принцип избягвам подобни бъркочи, но това стана вкусно и се прие добре от населението Yum

и малко пилешки крилца на фурна, овъргаляни в какво ли не

# 513
Нова порция огретен с тиквички и кремвиршки

# 514
Когато няма дъжд,а имаш на разположение двор-менюто е все едно и също... Simple Smile

пилешки и свински шишчета ,които ще бъдат изпечени от "тримата барбекюристи"

# 515
Талиатели с пилешко

Чийзкейк с бял шоколад

# 516
  • София
Не спазвах точна рецепта за кекса.Сложих 5 яйца, 1ч.ч.и 1\2 захар, 5-6 с.л олио, около 160 мл. айрян, един бакпулвер и ванилия и около 3 ч.ч брашно.Малко на око го правих и гледах да постигна консистенция за кексово тесто.Пека на долен реотан в началото, след като се надуе пускам и горен реотан на около 180 градуса.
И за да не е спам една пица от мен.

# 517
  • ВАРНА
 Една домашна лимонада с краставици

# 518
пиле с ориз патладжан пипер морков лук домати

# 519
Любимо хапване(могат да ги ядат поне по три пъти на ден)печени филийки със сирене,кашкавал и домат

Оладите на Лабрекс

Ябълки "топнати "в тестото на оладите

Леща
Тиквички с ориз

На барбекюто освен мръФки се пекат и продуктите за "счукано "на едро(така го харесваме) в една от "реликвите "тук на село

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 19:21 от denyil

# 520
  • София/Испания
Една домашна лимонада с краставици
Интересно! Може ли рецептата?

# 521
  • ВАРНА
 Разбира се!Краставици,захар,мента и малко вода се пасират.Да е по-сладичко,защото се разрежда с газирана вода и се доувкосява с лимонов сок.
Приятно свежо и нетрадиционно е.

# 522
счукано "на едро(така го харесваме) в една от "реликвите "тук на село

ей така счукано и аз го обичам и го правя Simple Smile А ябълките, дано не влезе девойката ми да ги види, че ще се размрънка за панирани ябълкови кръгчета - много ги обича.

квадратна пица Grinning  с чоризо https://pep-4o.blogspot.com/2009/10/blog-post.html

# 523
  • Калифорния, САЩ
   Привет, кулинарни вълшебници 🌸🌸🌸.

Вчера се опитах да кача снимки, но нещо ми даваше грешка. Ето отчет вчера и днес:

Домашен бъргър с купешко хлебче.

Зеленчукова постна яхния.

Оранжев карфиол на фурна.

Телешки пържолки - подкукуросана от един дебат за телешкото ( 😘🌺😘) в друга тема.

Бърз обяд от вчера.

И закуската на мъжете тази сутрин.

Последна редакция: нд, 12 авг 2018, 06:07 от ir74

# 524
  • София
В тези прекрасни топли дни предпочитам да заседна на полянката със студена биричка, отколкото да се въртя около печката... Но трябва да се яде, та все спретвам аламинутни вечери
Бекончета и сирене по шопски на плочата

Общи условия

Активация на акаунт