Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 231
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Стела, за лигавица някой беше писал, че правели някакви глобули в аптеките с виагра и давали много добри резултати.

# 661
И аз съм с тънка лигавица и винаги имам виагра след трансфер, но не мога да кажа дали и как влияят. Рончо е ползвала с успех и беше споделила, но още от началото на първия чист ден от цикъла. Ако сега нямам успех, ще обсъдя и аз по-ранен прием при ЗЕТ, климарата по 4-6 броя не действаха, плюс 3х2 естрофем. Отравяме си организма направо с толкова естроген, кой знае какво къде расте... Sad Иначе, моят лекар ми предложи метод за "обливане" на лигавицата с моя периферна кръв и т.н. не се изразявам терминолoгично вярно.

# 662
Не знам дали защото животът ми е минал по един по-различен начин,
нямала съм време да мисля за това, или може би пък нямам развито майчинско чувство,
но никога не съм страдала за деца, нито са ми липсвали, то и сега не ми липсват,
ако не ме притискаше толкова времето - нямаше да тръгвам да се мъча.
Не мога да страдам за нещо, което съм нямала, или да ми липсва.
Не знам, може на мен нещо да ми има, то малко ли ужаси ми минаха през главата,
но предпочитам да е така, отколкото да си скубя косите от мъка.
...  при мен дългата редица неуспехи, сякаш позатули майчинското чусвство ... уморих се от цикъла на надежда и скръб след пореден неуспех ... в един момент се усетих че ...натрупах много мъка и разочарование по параграф деца .... и сякаш тая мъка взе да мори майчинското чувство ... може би балансът се променя, в момента, в който детето се появи ...

# 663
  • sofia
Да, тогава всичко се променя и си казваш че си е заслужавало. Мотивът ми да искам още деца е, че имам вече едно и  това е най-хубавото нещо, което ми се е случвало. Времето с него, забавните разговори и пълната чистота  ме окрилят и   чувствам  обич до болка.  Представям си това щастие да е по две или по три...

# 664
И аз съм с тънка лигавица и винаги имам виагра след трансфер, но не мога да кажа дали и как влияят. Рончо е ползвала с успех и беше споделила, но още от началото на първия чист ден от цикъла. Ако сега нямам успех, ще обсъдя и аз по-ранен прием при ЗЕТ, климарата по 4-6 броя не действаха, плюс 3х2 естрофем. Отравяме си организма направо с толкова естроген, кой знае какво къде расте... Sad Иначе, моят лекар ми предложи метод за "обливане" на лигавицата с моя периферна кръв и т.н. не се изразявам терминолoгично вярно.
И аз съм с тънка лигавица. И при мен видоки дози естроген не действат.
Други неща, който също не ми действат са: чай от малинови листа, червена детелина на таблетки и мака.
Обливането с обработена периферна кръв го правих 2 пъти. Първия път имаше някакъв съвсем скромен ефект от да кажем 1 мм, а втория път въобще никакъв.

# 665
Amarella, аз пък силно залагам точно на изброените от теб билки за лигавица, но какво ще стане ще видя другия месец и ще споделя.
Обливането с обработена периферна кръв (т.н. тромбоцитна подложка) е давност за самият месец. Надраскването има комулативен ефект и се прави няколко поредни месеца. Там ми е спасението, ако не се повлияя от билките, но за мен поне болката е неописуема.

# 666
Надраскването не знаех че се прави с натрупващ ефект ...Правила съм го еднократно. Без ефект. Колко поредни месеца, например 3 или повече?
Обливането го правих няколко дни преди трансфер.

# 667
Ако е било без ефект, няма смисъл според мен да повтаряш. Аз съм правила и 2-те по веднъж, но след надраскване няколко месеца имах зона с дебелина близо 1мм повече. Дори там направихме трансфера, но на 6.5 с ДЯ стигнах до БХ само. Бях на консултация при доцентка за лигавицата и тя ми каза да направим 2-3 надрасквания още, за да има ефект. Но аз нали съм си 'мислител' се чудя: то дебелина ще направим, ама кръвоснабдяването в една такава зона на удебеляване как ще е ... Дано стане с билки Simple Smile

# 668
Надраскването болезнено ли е?

# 669
Лично мен ме болеше доста, макар да е проста процедура. За протокола след 2-та кюртажа на другия ден си бях наред, но болката от надраскването ми мина чак на 3-тия ден. Разбира се е възможно да е инцидент. Ако стигна до следващи надрасквания, ще кажа как е. Ако не са ме прибрали на топло заради побой над АГ-то Simple Smile

# 670
При мен нямаше никаква болка от надраскването.

# 671
Влизам да кажа за виаграта. Аз също съм правила надраскване, не съм усетила болка. Около 6 месеца след аборта имах проблеми с лигавицата и винаги отлагахме Зет. В месеца когато взех виагра вагинални глобули 50 мл. направих лигавица 8.5 и тогава ми беше успешен трансфера. Глобулите ги започнах на първия чист ден след цикъл по 1 вечер.  Успех!

# 672
И аз сега слагах глобули, но само 12 на брой от 3-ти ден на цикъла. Вече нищо не слагам, свършиха. Абсолютно не разбрах какъв беше смисълът от тях преди започване на опит, само дето платих 84 лева. Дадоха ми ги готови. Но  като отида на преглед в началото на август може пак да ми изпишат, знам ли....Разбирам,че са за лигавицата обаче не трябва ли преди трансфер да се изписват все пак?

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 10:55 от bubalini

# 673
Влизам да кажа за виаграта. Аз също съм правила надраскване, не съм усетила болка. Около 6 месеца след аборта имах проблеми с лигавицата и винаги отлагахме Зет. В месеца когато взех виагра вагинални глобули 50 мл. направих лигавица 8.5 и тогава ми беше успешен трансфера. Глобулите ги започнах на първия чист ден след цикъл по 1 вечер.  Успех!

Рончо, д-р Станулов ли ти даде рецепта за виаграта или просто каза в аптеката да ти направят глобулите?

# 674

bubalini, ако не си уверена в лекаря си, няма смисъл да си губиш времето,
то и без това ни притиска. Много ти съчувствам, но искам да ти кажа,
че за образованието изобщо не трябва да съжаляваш.
Това не е изгубено време, майка ми все казваше, че то е единственото нещо,
което остава само лично твое, всичко друго може да ти изневери.
Sisi345, права си за всичко. Права е била и майка ти. На мен моята много ми липсва...в тези трудни моменти, но така пожела Господ да си я прибере, преди това да прибере и баща ми, за да е пълна картинката, но...давам смело напред и така! Поне ме дари с любящ съпруг и добри свекърва, и свекър.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт