Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 315
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
А по презумция, кое е по-“вредно” за ембрионите? Изминенията в кариотипа или морфологията? Или са купища фактори, като цяло?

# 286
А по презумция, кое е по-“вредно” за ембрионите? Изминенията в кариотипа или морфологията? Или са купища фактори, като цяло?
Нямам представа, Вики.
Има по-компетентни от мен, които могат да кажат.

# 287
Според мен, ако хромозомите на ембриона не са наред, човек от него няма да стане. Или, ако все пак стане-няма да е здрав

# 288
Днес най-сетне се сетих да попитам как ни е кариотипа и казаха, че резултатите ни са в норма. Ама... минаха вече близо 4г

# 289
Днес най-сетне се сетих да попитам как ни е кариотипа и казаха, че резултатите ни са в норма. Ама... минаха вече близо 4г
Успех, Вики! Hug

# 290
Поредна пародия. Деня на тригера (Прегнил 10000) Е2 650, LH 4, Progesteron 0.5 В деня на пункцията (преди нея)   Е2 230, LH 16, Progesteron 1,6
Резултат 3 яйцеклетки. Една боцната в деня на пункцията не показва признаци на развитие. Днес са наболи другите две понеже не били узрели и утре ще кажат как са. Та как не са узрели, а хормоните са толкова скапани? Цял ден рева с глас от яд! Дори не искам да ми звънят утре. Нищо хубаво няма да кажат.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 22:12 от ВикториА

# 291
  • In transit
Вики, недей! HugKissing Heart Бъди оптимист, моля те!

# 292
Вики, колко фоликула се виждаха преди пункцията?

# 293
Около 6-7, но три си вървяха равномерно големи само. Останалите също бяха с еднакви размери, но по-малки.

# 294
  • тук-там
Бамба, как си? Как ти понасят лекарствата? Наслаждавай се на почивката!

# 295
Вики, много съжалявам, миличка! Confused
С каква големина бяха фоликулите преди пункцията?
Дано да има добри новини днес! Hug
Стискам ти силно палци! Flowers Four Leaf Clover Hug

# 296
  • София
Вики, стискам палци да се оплодят другите две Flowers Four Leaf Clover

Аз днес ставам сутринта и кръв, не много но достатъчно да уморя ембриона в миг,
вече спря поне, само леко кафеникаво.
И естествено един бърз кръвен - 474. Говорих с лекарката, каза утре ако искам да ме види, но било нормално. Ще чакам до 19, ако няма изненади.

# 297
  • тук-там
прогестерон пусни. Ако трябва да увеличиш дозите. Ако вс е наред с Е, кървенето се дължи на нисък прогестерон. Стискам палци!

# 298
Вики, и при мен 5 вървяха по-големи и еднакви, в крайна сметка толкова Я извадиха. Аз не съм изследвала Естрадиол след тригера, нормално ли е да спада? За сравнение,в деня преди Овитрела моят Е беше 5772.
Днес се обадиха-делят се добре и 5-те, като единият леко избързва. Следващо обаждане в неделя, когато и евентуален ЕТ и/или всички биопсирани и пратени в Италия на ПИД.

# 299
  • тук-там
Малага, пратете ги в Надежда. Защо чак в Италия? Стискам палци вс да е 6!

Общи условия

Активация на акаунт