Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 6

• 49 229
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Стелка личното ми АГ ми ги изписа за да ми помогне. Ако си от Пловдив мога да ти кажа от къде.

# 676
Момичета, отрицателен тест от мен.
Тъй като правих и уринарни, макар и ранни, а от вчера имам и ПМС, не бях изненадана...
От втори ден започвам подготовка за ЗЕТ с лензето спрей за лигавицата, естрофем, АП и виагра от чистите дни. Досега не съм ползвала спрея, а  виаграта я добавяха в деня преди ЕТ чак. Аз предложих да опитаме по-рано. Sunglasses
Благодаря за подкрепата!

# 677
Ех, Малага,  жалко... Значи със ЗЕТ ще се получат нещата при теб!

# 678
  • тук-там
ЕТ не е опция за нас според мен. Може би само след пункция на ЕЦ. Иначе тези стимулации (даже и леки) често водят до леки форми на хиперстимулация и от там матката се “бунтува”. Иди разчитай да приеме ембритата. На ЗЕТ ще се получи, Малага! Действай и спокойно!

# 679
Стелка личното ми АГ ми ги изписа за да ми помогне. Ако си от Пловдив мога да ти кажа от къде.

Рончо, не съм от Пловдив.

Малага, съжалявам! Дано ЗЕТ е успешен!

# 680
  • На остров
Малага много съжалявам !

# 681
О, аз точно от опитите нататък, колкото бях чувствителна и иначе, започнах да се вълнувам при всеки възможен случай. То песни, то филми, то мелодии. Гъша кожа и надуване на рев. Не знам хормоните ли ми се разбъзикаха или си внушавам, но понякога даже ми е трудно да се възпра. След първия опит като ми откриха малформации на плода, хем бяха минали повече от 2 месеца, се разплаках ей така от нищото по време на работа. Даже в този момент не мислех конкретно за този проблем. Просто сълзите сами ми потекоха. Чудех се как да обясня и излъгах, че е някаква алергия или чувствителност на очите.

# 682
О, аз точно от опитите нататък, колкото бях чувствителна и иначе, започнах да се вълнувам при всеки възможен случай. То песни, то филми, то мелодии. Гъша кожа и надуване на рев. Не знам хормоните ли ми се разбъзикаха или си внушавам, но понякога даже ми е трудно да се възпра. След първия опит като ми откриха малформации на плода, хем бяха минали повече от 2 месеца, се разплаках ей така от нищото по време на работа. Даже в този момент не мислех конкретно за този проблем. Просто сълзите сами ми потекоха. Чудех се как да обясня и излъгах, че е някаква алергия или чувствителност на очите.
Ох,позната картинка...Аз съм с още един колега в офиса, едвам се сдържам...колко пъти бърша сълзи. Той има 2 деца, а и е младок, какво ли си вика, тая лелка какво тук циври без повод Sad....Определено е от хормоните,според мен.

# 683
Съжалявам, Малага:(

# 684
Съжалявам и аз, Малага Sad

# 685
bubalini, благодаря ти, миличка! Hug
Съжалявам за майка ти! Моят баща почина, като бях на 24 г.
Разбира се, че ще ти липсва, и моята много липсва, повече от всичко друго!
Не мисля, че някой или нещо може да запълни празнотата, която ми остана.
Радвам се, че съпругът ти е добър човек. Това е най-важното,
всичко друго ще се нареди по един или друг начин!
Стискам ти силно палци! Успех! Hug Flowers Four Leaf Clover
Малага, много съжалявам, мила! Confused
Дано да се получи следващия път! Късмет! Hug Flowers Four Leaf Clover

# 686
  • тук-там
Момичета, ние всички малко или повече сме вече във фазата на пременопауза, която е много тежка за жената. В допълнение съвсем разбъркваме хормоните с нашите процедури. Така че свръхчуствителност, леки депресии и емоционална нестабилност са си класика в жанра. Въпреки това обаче тук виждам само борбени момичета и се гордея, че съм част от този екип!

# 687
bubalini, благодаря ти, миличка! Hug
Съжалявам за майка ти! Моят баща почина, като бях на 24 г.
Разбира се, че ще ти липсва, и моята много липсва, повече от всичко друго!
Не мисля, че някой или нещо може да запълни празнотата, която ми остана.
Радвам се, че съпругът ти е добър човек. Това е най-важното,
всичко друго ще се нареди по един или друг начин!
Стискам ти силно палци! Успех! Hug Flowers Four Leaf Clover
Sisi345, благодаря ти.Flowers Hibiscus И аз искрено съжалявам за твоята загуба. Трудно е да се продължи напред, но явно се налага. Унинието и тъгата няма да ни доведат до никъде.
Продължаваме да се борим до положителен финал!:hugs:
Късмет и успех на теб!
 Animal BeetleFlowers Four Leaf CloverAnimal Beetle

# 688
  • София
Малага много кофти, важното е че имаш план Б - той ще бъде успешен Simple Smile

# 689
Джиджи, как са нещата при теб?
Малага, според мен в нашата ситуация е само шанса е при ЗЕТ. Успех и ДАНО успеете сега!
Момичета, ама то е било много трудно да си избереш донорка. Вчера цял ден гледаме в нас един списък от нашата клиника. Ако я харесаме на външен вид, то нещо друго ще куца или обратно. А едни ни застреляха с обяснението, защо са донорки. Защото не искат да имат деца. Тези които ни допадат са около моите години. Или са супер обещаващи, обаче са ниски. С кое бихте направили компромис?

Общи условия

Активация на акаунт