С какво ви дразнят свекървите- 95

• 39 552
  • 765
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ама каквото иска да прави свекървата, Уиш.
Аз, като снаха, ще мисля точно същото. Детето ѝ обаче, трудно би приело нещата по този начин. Добра или лоша, майка му е и е нормално да се измъчва.
Това е така, но няма вариант, при който да не се измъчва.

# 721
Е това е самата истина.

# 722
  • София
Лелееее, на 55-годишна не й оставал живот
Е*аси, отивам да пиша завещание
Когато децата ти не те искат и те изхвърлят от живота да не би да има живот за една майка ? Поне за мен вече няма да има.
Има животи  без деца да знаеш. Ако рекат да ме отхвърлят няма да се гръмна, намирам си занимания.
Ама не искат...
Ако ще се гръмнеш, поне лиши сина от наследство, та снахата да дойде тук и да бълва змии и гущери. Така де, да имаме прясна тема,  show must go on
ViPBuNnY, ще ти се, ама няма. Човек е човек дори и без деца, особено когато ги е отгледал. Айде без тези сълзливи констатации

# 723
  • някъде в орбита...
Аз, като снаха, ще мисля точно същото. Детето ѝ обаче, трудно би приело нещата по този начин. Добра или лоша, майка му е и е нормално да се измъчва.
Ще се измъчва малко, ако и хич - облекчението чисто психически е невероятно...

# 724
  • София
Мисля, че масово се надценява нивото на българския мъж, тук в темата ! Излиза,  че трябва да е хибрид между супермен , Спортакус и Еркюл Поаро. 
Реалността е друга Confused
Нивото им в общи линии е посредствено...... и  едва ли узряват до нещо повече от Николчо от "Мамино детенце" или Пурко ... айде най-много да са като Стефан Данаилов в "Дами канят" Grinning  Grinning

# 725
Ооо,Пурко ми е най-големият любимец евър!

# 726
А за детето си, чиито живот и здраве са застрашени, не се ли измъчва?
Той като баща, е длъжен да мисли Първо за детето си, после за всички останали.Щом не може, и мамаН е на първо място, значи е мъж без топки.

# 727
Всеки нормален човек ще се измъчва за детето си и ще го постави на първо място. Проблемът е, че с такъв родител, детето му ще бъде в състояние на постоянна война. Но, реално погледнато, това е положението.

# 728
  • София

Като цяло ще го обобщя така -
Споделих ситуации със свекървата през които сме минали.За да може да видят тези,които си патят от свекърви че има и по лоши позиции.Моята свекърва мен не може да ме дразни с нищо,смятам се за много по мъдра от нея за да стигам на това нито да се разправям с жена на 55г,на която не и остава още много живот и всяка изминала година върви все по на зле с главата.Не се занимавам по никакъв начин с нея,за това казах че ММ се оправя с нея както сметне за добре.

Обобщението ти просто не е вярно, защото противоречи на всичко, което сподели дотук.
Както си противоречиш и с това:

"Не ме е страх да я изхвърля от живота ни,смятам че това е грозна постъпка.Свеки не се е интересувала 4 години от синът ми,дава му алергични храни и като цяло не виждам на какво хубаво може да го научи - за това с ММ сме решили да няма достъп до детето. "
"Тя не ми е дразнител,в момента ме дразни това че сме я игнорирали а тя продължава да......... [/b]"

1. Смяташ, че мъжът ти е постъпил грозно, като я е изгонил от вкъщи?
2. Смяташ, че като сте решили двамата с мъжа ти да я игнорирате, това е грозна постъпка, ама търпиш?
3. Тя не ти е дразнител, ама в момента, пък и преди 4 години, когато сте прекратили отношенията, е било ей така- въпреки недразненето ти? newsm78

# 729
  • при късмета
А за детето си, чиито живот и здраве са застрашени, не се ли измъчва?
Той като баща, е длъжен да мисли Първо за детето си, после за всички останали.Щом не може, и мамаН е на първо място, значи е мъж без топки.

А, баш!

Уиш, продължавам да смятам, че положението е каквото си го направиш. Със сигурност няма да се чувстваш добре, ако отрежеш родител. Но си мисля, че ако си наясно, че той е тип "отровен" осъзнаваш го и го разбираш, но въпреки това си решил да продължава контакта (тормоза също), то тогава няма да се чувстваш много по-добре. И ще продължава докато реши другата страна, а не докато решиш ти

# 730
  • София
Мъжете обикновено виждат разправиите като женски глупости.
И моята свеки, като споменеш някаква потенциална опасност, казва само: "Да не дава Господ..."
и си кара както знае, без да се впечатли. А иначе, ако се обърне колата, са царе на демонстративната загриженост и звънене през 5 минути

# 731
  • София
Мисля, че масово се надценява нивото на българския мъж, тук в темата ! Излиза,  че трябва да е хибрид между супермен , Спортакус и Еркюл Поаро. 
Реалността е друга Confused
Нивото им в общи линии е посредствено...... и  едва ли узряват до нещо повече от Николчо от "Мамино детенце" или Пурко ... айде най-много да са като Стефан Данаилов в "Дами канят" Grinning  Grinning

Мисля си, че търсенето определя предлагането.
Какви ли ще са Дулцинеите, избрали Пурко и Николчо? newsm78

# 732
Уиш, продължавам да смятам, че положението е каквото си го направиш. Със сигурност няма да се чувстваш добре, ако отрежеш родител. Но си мисля, че ако си наясно, че той е тип "отровен" осъзнаваш го и го разбираш, но въпреки това си решил да продължава контакта (тормоза също), то тогава няма да се чувстваш много по-добре. И ще продължава докато реши другата страна, а не докато решиш ти
Да, общо взето това резюмира ситуацията, с уговорката, че положението не е точно "каквото си го направиш:, защото детето се е появило във вече заварено положение, т.е. не си го е направило то, а именно завареното положение сериозно лимитира действията и полезните му ходове.

АБсурТ, Пурковица беше много яка.

# 733
  • при късмета
Имах предвид подобни ситуации по принцип, а не конкретната

# 734
  • София
Пурковица е образеца и модел за българска жена.... такива трябва да сме всички.... накрая кат ти писне,  вземаш тигана и по главата и го гониш.... да седи на покрива на къщата да свири жални мелодии.... Stuck Out Tongue Winking Eye  ( че и майка му да седне до него с акордеон,   примерно)

Общи условия

Активация на акаунт