Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за прегледи и изследвания по време на бременност в Майчин дом?
Какви са причините за изчезването на симптомите на бременност за един ден или два?
Какви са разходите за частно проследяване на бременност и се признават ли издадените документи за раждане, ако не се използва Здравната каса?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за прегледи и изследвания по време на бременност в Майчин дом?
-
Какви са причините за изчезването на симптомите на бременност за един ден или два?
-
Какви са разходите за частно проследяване на бременност и се признават ли издадените документи за раждане, ако не се използва Здравната каса?
-
Как се абсорбира Утрогестанът и какви са предимствата на вагиналния прием?
-
Какви са препоръките за прием на Утрогестан и как се спира?
. ОФ направо ми писна с това за количките всичките ми изглеждат еднакви и се чудя каква да избера. Не ми се купуват 2 колички първо комбинирана и после след 6-7 месеца и лятна че като порасне бебокът е много трудно с бутането на тежката количка + детето

Днес поразместих малко в едната стая и другата седмица ще има още размествания ,за да направим място за кошарата. Надявам се началото на Септември за успеем да поръчаме новата кухня и Октомври най-късно да я монтират .Пререждане и подреждане на дрехи съм го запланувала за като стане студено и няма да мога да излизам много