ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 647
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Не мога да насмогна да ви чета, момичета. Хубави неща пак сте изписали. Много искам да гледам тримата Ковачеви да действат точно като едно семейство в следващия сезон. Толкова хубаво би било да ги дават задружни, подкрепящи се. Ако заложат на тази история, а не на сеирджийските изпълнения, няма да сбъркат. Хората се умориха от зрелища. Имам смътен спомен за италианския сериал "Отдаденост", не знам къде мога да го намеря, за да го гледам пак, но помня, че го следях с удоволствие и май доста фино бяха поднесени отношенията между героите и историите в болницата.

Видях снимката на Марта, не ме трогна, но и аз се дразня много на това заиграване с публиката, което продължава толкова време. Да казват вече и да се приключва, голямо криене, голямо чудо.
 Все ми е тая вече дали Банков ще се връща, стига да не измислят да го забъркат там, където не трябва. Ще вярвам до последно в здравия разум на екипа, защото решат ли пак да намесят Зорница с доцента, съм съгласна с вас, че всичките негативи ще са за нейна сметка. Та те отсега я заклеймиха като лека жена, овършала де що има мъж из болницата.  ooooh! и то при положение, че и двамата с Марио са свободни, неангажирани, млади хора, които могат да си забъркват кекса когато, където и както поискат.

# 151
То върха на простотията ще бъде да върнат Банков само за един сезон и после пак да си замине нанякъде:). Тогава ще ги призная вече.

# 152
Сега като се замисля като че ли ми се искаше някой нов мъж да вкарат с нова история. Много добре им се получи този сезон. Аз вкъщи руси мъже имам двама. Нещо по тъмнокосо ми се гледа да разнообразявам не за друго.

Няколко предложения - малко младички, ама не изглеждат зле:
Леарт Докле - наше момче е, въпреки името

Георги Кацарски - много прилича на как му беше името от Игра на Тронове?

Владимир Зомбори - няма нужда да прави каквото и да е, просто да стои така отстрани със скръстени ръце Wink

# 153

Видях снимката на Марта, не ме трогна, но и аз се дразня много на това заиграване с публиката, което продължава толкова време. Да казват вече и да се приключва, голямо криене, голямо чудо.
 Все ми е тая вече дали Банков ще се връща, стига да не измислят да го забъркат там, където не трябва. Ще вярвам до последно в здравия разум на екипа, защото решат ли пак да намесят Зорница с доцента, съм съгласна с вас, че всичките негативи ще са за нейна сметка. Та те отсега я заклеймиха като лека жена, овършала де що има мъж из болницата.  ooooh! и то при положение, че и двамата с Марио са свободни, неангажирани, млади хора, които могат да си забъркват кекса когато, където и както поискат.

Абсолютно! Тя е млада, хубава, single, много ясно, че ще си търси щастието. Но не, трябва да я замонашим, понеже Банков си замина.
Но къде ги видяха тези много лекари, дето тя все овършала не знам.  Имаше даже един коментар, че тя и с Тасев е била Joy Е, щях да падна като го прочетох. Един филм ли гледаме, явно има някои с ВИП пропуски, гледат специални сцени, до които ние нямаме достъп Joy
Смешното е, че същите тия моралисти предния сезон нито дума не казаха, че е лека, понеже ходи след женен мъж, та даже и остана с него след като разбра за жена му. Откъде този двоен аршин ми е интерсно, ще да е заради униката сигурно.. Thinking

# 154
Тоя последния няма шанс да влезе, ще е конкуренция на Бобчо Joy

# 155
Тоя последния няма шанс да влезе, ще е конкуренция на Бобчо Joy

Да си се конкурират колкото искат. Никой не може да стъпи на малкия пръст на Господин Поетичен Бицепс Номер Едно на Свети Кирил Wink
Няма да казвам кой е, сами се сетете Joy

Лошото е, че не мога да изровя някой на годинките на Велислав. Всичките на неговата възраст едни...смотанки

Ама този Леарт е готин - навява ми една мрачност Wink

# 156
  • София
Донааа, този последният левент е с много добро телосложение. Браво. Според мен достойно ще замести Калин Wink
А първият много, ама много ми се вписва като лекар. Най-много и от тримата, ако трябва да съм честна.

А този Георги ми прилича на лорд Байлеш. Него ли имаш предвид?

# 157
Доне на мен много ми харесват и двамата от Импро Шоуто на Клонингите, които играят заедно с Митко.

# 158
Моски, на мен пък последният най ми хареса от тримата, определено бих отишла да ме прегледа  Joy

Ето ми я тортата, ям си я самичка Sad , но аз съм като Мечо Пух: "Колкото повече,токова повече" Joy
Скрит текст:

# 159
Ами момичета много просто.Те не можаха да и простят на Зорито,че поне не се опита да се самоубие като Верчето.И пак повтарям моралиските искат женения мъж да се върне при любовницата си и да зареже жена си,вместо двама свободни млади хора да се обичат.
Грешница.Вместо да се тъпче с успокоителни се задява с мастършефа на кекса.

# 160
Донааа, този последният левент е с много добро телосложение. Браво. Според мен достойно ще замести Калин Wink
А първият много, ама много ми се вписва като лекар. Най-много и от тримата, ако трябва да съм честна.

Роси, и на мен много ми допадат и тримата. Присъединявам се към всеобщото желание да гледаме млади, непознати и свежи лица. Писнало ми е от едни и същи навсякъде.

Георги ми прилича на Джонката Сноу Simple Smile

# 161
Хъмбъл , много е приятно  това интервю с Велислав . Аз тези много не ги гледам , но  съвсем скоро ми попадна  и  го видях .Там В. ми се стори малко притеснителен , а двете каки  го караха да  прави лицеви опори , да свири , да бучи като тромпет и т.н. Той сладурът изобщо не се дърпа и си изпълни всичко .

Доне ,  твоите предложения  са много привлекателни , но ние в екипа на Св.К. имаме нужда от дами за двамата глупаци-клюкари /Пенев и Владов/ . Най ми е симпатичен Володя....
Тази кукуда Марта  проявява много дебелашки  хумор /направо дебелогъз/ като се гаври с феновете .
До тази лелка ли е опрял ЮВ , за да му вдига реПутето ? Тъжна история . Той просто трябва да я помоли да не го излага така .Марта абсолютно плътно се е сляла с образа на Жекова - одъртяла еснафка със спомени от соц-а  , че е била някакъв непреодолим фактор в болницата /покрай дъртия шеф , в когото беше НЕвзаимно влюбена/ .
Лошо Майче , така ли се пускат торти тук !

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 22:09 от Ели-фен

# 162

Нали! Като видях първия, си казах - лекар!!!
Неее, ох как се казваше - дето го убиха, като му строшиха очите.... Оберин Мартел! Ейй, сетих се Simple Smile
Доне на мен много ми харесват и двамата от Импро Шоуто на Клонингите, които играят заедно с Митко.
О, да! Вярно! Еми да ги препоръчва Митко, с връзки са вече Wink

Ели, ще потърся и готини моми за двамата Simple Smile Малко по-късно ще се включа и с няколко дамски предложения Wink

Радвам се, че момчетата ви допаднаха Simple Smile За всеки вкус по нещо Simple Smile

# 163
Доне, и на мен и тримата ми допадат много! Първият ми прилича на Александър Алексиев малко, не знам. Може да е заради брадата Grinning

Майче, огладнях! Smiley
Ели, с глас се смея Joy

# 164
Eли, ще ме умориш от смях  Joy Joy

Лошото е, че не мога да изровя някой на годинките на Велислав. Всичките на неговата възраст едни...смотанки
Cвежен Mладенов, точно на годините на Велислав е (и много ми хареса в 12 гневни  Wink И във Вездесъщият се появи за кратко  Laughing)
Иван Юруков също не бих отказала.

Общи условия

Активация на акаунт