ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Е къде пък видя нападане сега? No Mouth Питам най-тихо и кротко, явно имаме различни разбирания за романтика. Затова е по-добре да изясним какво всъщност ще разбираме под романтично.
Аз не твърдя, че Марио е романтичен романтик, твърдя, че има прояви на романтика по негов си особен и необщоприет начин, но именно те се харесват на Зорница и тя си го харесва такъв и не очаква нещо повече. Може и да бъркам и в идния сезон да я видим кисела, че Марио е пън Grinning

# 736
Пиша един виц по темата, ако го схванете ще се радвам. По повод, че всеки си има свое мнение. И няма нужда да се убеждаваме една друга.

Въпрос на вкус. Казало кучето и се облизало под опашката.

# 737
Може би по-малко романтичен от Maрио е само моят най-голям любимец Шледън, да дадеш на жената, която искаш за гадже договор с права и задължения и да получиш подобна реакция е рядкост Joy
Шелдън поне каза на Ейми овреме, че я обича, не забравяй Wink
Аз те питам съвсем сериозно, просто ми е интересно да чуя гледната ти точка Simple Smile
Е къде пък видя нападане сега? No Mouth Питам най-тихо и кротко, явно имаме различни разбирания за романтика. Затова е по-добре да изясним какво всъщност ще разбираме под романтично.
Еми видях. И не е приятно, какво като имам различно мнение, егати?
Романтично - каквото показват по “романтичните” филми, това. Със сигурност сте гледали поне по един такъв. Не умея да обяснявам такива неща.

# 738
За мен Марио не е даже нестандартен романтик, той е никакъв романтик. Grinning Борова гора е той. Grinning
Aaaaa чакай! По-голяма борова гора от Банков няма. Да ме прощавате, че го намесвам ама...Joy
Не споменавай името на Великия напразно, Яница!

# 739
Дона, извинявам се в такъв случай, след като си се почувствала нападната. Опитах се да обсъдим някакви неща, за мен не беше проблем, че сме на различни мнения, нито съм искала да налагам своето.

# 740
Яница не се извинявай за Банков, както казва Милошев, той е тук и никога не си е тръгвал Joy

# 741
Димитрова, що ? Да не ме анатемосат стринките ли? Joy

Хъмбъл, давай новата тема и да започваме на чисто. Joy

# 742

Общи условия

Активация на акаунт