ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 618
  • 742
  •   1
Отговори
# 555

Дърпането за стола и стоенето отгоре ѝ беше аааадски секси! Само да не си беше изляла душата преди това

Да, дааа, и нейният поглед когато я дръпна. Много добре беше. Ама после...

Фифф, тая сцена беше някъде между 39ти и 41ви епизод включително.

# 556
Ирина боб хвърля за нас, жената беше на работа, а и не знам дали по нея, но крещяха на микрофона десет пъти: "Иринооо, още ли не си разбрала какво правим? Преди половин час го казах" Animal Smile Cat

Голямо дърво е тоя Б, мен в тази сцена ме хвана яд как тя му се обясни в любов, че иска всеки ден да започва и да свършва с него, а той пак пън. Animal Smirk Cat

# 557
Ми не е разбрала, лятно ѝ е на жената Joy

О, да....репликата на Зорница беше прекрасна! А тъпият Банков ѝ казва, че не знаела какво иска. Глупак.
Аз ви казвам лека нощ с целувка Heart

# 558
Не знае тя... грънци. Joy Тя ако не знае какво иска, то за него не знам. Абе изобщо голям дебил тоя. Joy На стринките обаче им бяха нужни само зелените му очи и един гол задник, че да припаднат по него завинаги. Grinning

# 559
Май и аз не съм в ред.Целувката на тавана е 2 секунди и ми харесва повече.Как си я е сложил тая ръка на лицето и майко мила...
А да попитам аз ли съм единствената,дето не разбра,кому беше нужен тоя гол задник и защо изобщо се появи.За мен е мистерия.Сериозно.

# 560
Я какво имам тук за вас 😁
Скрит текст:
Баткооооо вииии😍

instagram

# 561
Сериозно, Зайко, смятам, че сцената като цяло беше заснета с вкус и внушаваха това, което искаха, но и аз не разбирам кому беше нужен финала с голия задник. Ако бяха спрели преди него, щеше да е ок всичко, той нито ни донесе ново послание, нито нещо повече даде на сцената.

Леле, това, че той й каза, че не знае каквп иска тя, го бях забравила, много смехотворно твърдение. Нейното признание беше прекрасно и...отишло на вятъра, за съжаление.
Но аз там мразя още с влизането й сцената. Първо, че за пореден път се пречупи и отиде при него, после тя влиза, а той чете и дори не я поглежда... на Марио, дето е пън и т.н., му трябва само един поглед към Зорница и на секундата е сканирал тя в какво състояние на духа е и как се чувства, ше ме прощава гранде доцентино.

# 562
Скрит текст:
Баткооооо вииии😍

instagram
Еййй, Хъмбъл Kissing Heart
Мале, как ми липсва Батко ни Cry
Айде да почват да снимат вече, че не се търпи. Дали ако изпратим на Диана една каса розе за подкуп, би се съгласила да го щраква от време на време докато текат снимките? Joy

# 563
Скрит текст:
Баткооооо вииии😍

instagram
Еййй, Хъмбъл Kissing Heart
Мале, как ми липсва Батко ни Cry
Айде да почват да снимат вече, че не се търпи. Дали ако изпратим на Диана една каса розе за подкуп, би се съгласила да го щраква от време на време докато текат снимките? Joy
и на мен 😢

# 564
Москита и аз това казвам сцената като цяло трябваше да внуши правене на любов,имаше нежност и тн и затова въпросния задник ми беше изцяло извън концепцията. ThinkingВ този дух се надявам да не ми се налага да гледам задника на Велислав.Един гол гръб,гърди в такава сцена ми стоят по-добре.Ако ще има голотия да е отстрана на Диана,по естетически ще ми дойде.

# 565
Ей Попай Шопов написал С бЪлдъзата, ама никой нищо не му вика. А Тони Бонбони го изядоха с листата, дето му бяха цъвнали на капандурката 😁😁😁

# 566
Изгледах я тая сцена в кабинета му, когато тя му се обясни в любов и се убедих, че по-голям пън от този уникалния няма! Grinning Марио колкото и да се съпротивляваше със себе си, колкото и да се колебаеше и да не беше добър в обясненията, имаше един единствен път, в който се изказа доста тъпо - тогава кога се скараха на масата след проваленото кино и той я попита дали не иска пръстен. Хубавото е, че поне се усети моментално и се извини. Някой да ме поправи, ако греша и това не му е единствената изцепка. Разликата обаче, между двамата с Банков като мъже е очевидна и изобщо да не чувам "ама той Банков, щото е обременен емоционално затова така се държи". Неее, за мен това е до характера на човека. Ами той и Марио беше емоционално обременен, обаче това хич не му пречеше да се отнася с уважение към нея. Така, че скъпи фейсбук стринки помислете си пак кой е най-достойният. Grinning

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 01:42 от yanitsa.s

# 567
 Чудех се защо поведението на Банков ми е някак познато.. и го хейтя ужасно много и днес ме тресна просветлението. Ами аз имах един приятел баш като Банков. Апатичен и спокоен до безобразие. Каквото и да кажа той беше ''Добре'' .Един празен поглед...
Зори беше много сладка и тъжна, когато му каза ''И тук е моментът да кажеш Добре че той не се разведе'' или нещо такова беше. Убедена съм, че Марио няма да има нужда от подсказка какво трябва да каже. Марио е пън, но всъщност е и ужасно чувствителен и усеща Зори. Затова и съм убедена, че ще се грижи за нея всеотдайно. Както съм убедена и че Зорница ще му даде цялата си любов Heart

# 568
Скъпи другарчета,обещавам от утре спирам с поезията и без това се очертава страшен гърч на работата.
Това е по повод сцената с ти си отрова
Вик

Бягай ! Бягай от мене! Спаси се!
И от себе си мене спаси!
Угаси тази лумнала мисъл!
Мойта лудост по теб угаси!
Тя е страшна! Безумна! Нелепа!
И тъй както в най-сладката жар
днес ни топли, тя утре на пепел
ще ни стори във своя пожар.
Казвам :"Бягай!", а всъщност протягам
две ръце :" Остани в моя ден!"...
Как от себе си сам да избягам ?
Ти си цялата, цялата в мен!

Яни, какво да ти кажа последния коментар,който прочетох от една госпожа е ,че искат Вергов,за да си плакнат очите.И сериен изнасилвач да играеше пак щяха да са доволни и да казват,че героя му е еталон за мъжественост.Ама толкова ли е трудно да кажат обичаме Вергов,но не одобряваме поведението на Банков към жените.А вместо това те ми обясняват,че БАНКОВ бил истински мъж,класа,истинска любов. Sweat

# 569
Погледите на Банков в оная сцена не бяха само празни. Имаше един момент, в който завъртя глава и погледна сякаш с отегчение, мисля, че беше когато тя му каза, че не знае кога ще го види, дали ще я отсвири и в какво настроение ще е. Бога ми, идеше ми да го тресна яко тогава. Не му е за първи път да извърта очи така.

Зайко, е щом го искат, за да си плакнат само очите що не си казаха отначалото бе? Joy Искат да му гледат голото дупе - ми да си бяха казали хахаха. Какво се мъчат да ни  убеждават в неща, които са очевидни и не са в полза на великолепния и уникален Банков. Joy

Общи условия

Активация на акаунт