ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 576
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
ТОНИ ТОНИ ТОНИ Абе, Дона ТОНИ ТОНИ ТОНИ

да, Звездичке, слушам те?
Innocent

Никой обаче не се хвана подробно за прическите да коментира. Thinking
Какво за тях?
 Не сме ли стигнали до консенсус?
Диана - всякак я обичаме, с някои прически - повече
Велислав - пуснете му коса като във Вездесъщият, макар че тогава няма да е “Марио”
Димитър - запазете му косицата от края на сезона, но направете нещо по въпроса с брадата, плийййййз! И никакво връщане на първоначалната прическа!!!

# 631
Димитрова точния термин е устни в устни, ме ми обяснявай ти на мене че са само до. Жал ми е за Велислав, защото това са едни от моментите в които актьора, професионалиста и мъжа остават абсолютно неутрални и безразлични към тези и действия. Joy Впрочем на покрива много ми хареса целувката им. Kissing Heart
Нищо не разбрах, може ли да ми преведеш? Grinning
На покрива е прекрасна Kissing Heart

# 632
Малко снимки от Рим. До Велислав в съпругата му, нали?

# 633
Заклевам се, че на целувката на аварийния видях за няколко секунди нейния език!!!
Боже мой, добре, че съм на обяд...
Освен това тук Зори/Диана е активната страна Wink Дооооста активна! Още малко и щеше да го събори

Този пък как се дърпа ! Лелееее...

# 634
Никой обаче не се хвана подробно за прическите да коментира. Thinking
Какво за тях?
Подминаха се, за да се впуснем в три страници целувки хахаха Joy
Димитрова точния термин е устни в устни, ме ми обяснявай ти на мене че са само до.
А език има ли? НЕ! Еее не ми обяснявай ти на мене после Grinning

# 635
Тая сцена ми е много любима и едновременно необяснима  - хем той тръгва към нея, хем тя почти го събори Joy

Дона, да, жена му е. Ама Велислав нещо много се е разпасал, какво е това нещо, да го спретнат малко Joy
За косата му очевидно ще си е къса, ама да не забравят брадата му, че ще се изключваме Grinning

# 636
Ама Велислав нещо много се е разпасал, какво е това нещо, да го спретнат малко Joy

Аааа, не е зле разпасан...идва ми музата така, ако ме разбиййш! За сценарий Wink
Освен това е по-добре от дънките на Митко - 7 номера по-големи

# 637
Ама Велислав нещо много се е разпасал, какво е това нещо, да го спретнат малко Joy

Аааа, не е зле разпасан...идва ми музата така, ако ме разбиййш! За сценарий Wink
Освен това е по-добре от дънките на Митко - 7 номера по-големи

ТЕМА
той и Батко му ще влезе още в тия дънки😂

# 638
Москита, почти го събори, после за капак май леко си го попридърпа и му окрочи единия крак. Грешница. Joy А докато вървяха той и говори, а тя се хили. Grinning

# 639
]той и Батко му ще влезе още в тия дънки😂
Абе на Дона ѝ се иска тя да влезе в дънките, какъв ти батко?

# 640
Москита, почти го събори, после за капак май леко си го попридърпа и му окрочи единия крак. Грешница. Joy А докато вървяха той и говори, а тя се хили. Grinning

Винаги ми е било интересно какво си говорят в такива моменти - дали някакви глупости си плещят? Както и в онзи момент, като Тони го нямаше и той нещо ѝ прошепна в двора на болницата - дали се лигавят в този момент и си говорят простотийки или и тогава има сценарий?

# 641
Винаги ми е било интересно какво си говорят в такива моменти - дали някакви глупости си плещят? Както и в онзи момент, като Тони го нямаше и той нещо ѝ прошепна в двора на болницата - дали се лигавят в този момент и си говорят простотийки или и тогава има сценарий?
Той: Най-много ме е страх от зъболекари и тъмното
Тя: Защо пък и от тъмното
Той: Кой знае колко зъболекари има там
Тя: хахахха, дай сега малко да се поцелуваме, ела дее, еееее, втори дубъл!

# 642
Бяха много много сладки в тая сцена, как се бяха прегърнали и ухилили, едни такива безгрижни Heart Хаха, както вече казахте Жив да го ожали човек тоя Марио Grinning Моски и аз се чудя същото, даже си помислих като и прошепна нещо дали аз не съм разбрала какво е, а пък то да е било нещо очевидно Grinning Също така си помислих дали още са се крили тогава, защото ръцете им бяха под масата хванати ...

# 643
Бяха много много сладки в тая сцена, как се бяха прегърнали и ухилили, едни такива безгрижни Heart Хаха, както вече казахте Жив да го ожали човек тоя Марио Grinning Моски и аз се чудя същото, даже си помислих като и прошепна нещо дали аз не съм разбрала какво е, а пък то да е било нещо очевидно Grinning Също така си помислих дали още са се крили тогава, защото ръцете им бяха под масата хванати ...

# 644
]той и Батко му ще влезе още в тия дънки😂
Абе на Дона ѝ се иска тя да влезе в дънките, какъв ти батко?
Аз оценявам професионалните му качества, какви ги говориш?

"Ох, умирам от смхя, а трябва да се целуваме хахахаха"

Общи условия

Активация на акаунт