ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 634
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Успях да го сваля фаааак
Скрит текст:
Филмът, не Велислав 😁

# 106
Майче, защото пак казвам, вярвам, че си обичат труда и не правят нещата с идеята за сеир, а за завършена история.
Освен това Милошев каза:
-че историята между Банков и Зорница е приключила със събуждането на жена му;
-че е интересно какво се е случило с Банков след събуждането на жена му и ще разберем и че това си е медицинско чудо и затова е любопитно как е продължил живота му;
-че трябва да правим разлика между Вергов и Банков и за Банков ще научим какво става. Това последното за мен си е в прав текст казване, че актьора няма да го видим.

# 107
  • София
Хъмбъл, тъкмо се зарадвах и жестоко завидях, а ти - филм Simple Smile

# 108
Хъмбъл, като го изгледаш кажи да се мъчим ли или ооне в кои пет секунди се появява Велислав Joy

# 109
 Joy rotfImbo Моски и Зайко са като  две ангелчета на едното рамо и успокояват групата , а Майчето е като  Twisted Evil на другото рамо  и надъхва :сценаристите са луди , ще изкарат Зори  кукундрела...
Сега се смея , но ще ми е много неприятно ако съсипят образа на Зори  newsm61
Ако направят такова нещо , виждам как изобщо няма да се местя в другата седянка , ще  хейтя тук на воля , ако трябва ,  ще им сложа и  партизански имена , за да не се дразнят някои от там .

# 110
Хъмбъл, като го изгледаш кажи да се мъчим ли или ооне в кои пет секунди се появява Велислав Joy
приятел е на главния в затвора, и май са му дали към 10 минути екранно време. Не знам, дано са повече. 🙄

# 111
Ели,направо не е истина стринките във фейса какъв шум вдигат, щом 5човека успяват да създадат усещането, че 50 000 три пъти дневно ронят сълзи за Вергов Joy
Марио и Зорка Грешницата никой няма да ги бутне, сигурна съм. Ще си се обичат, ще се дърлят и ще си правят малки еленчета Heart Eyes
Но пък ако сценаристите обещаят да изпълнят сцената на Зайко между Врабчев и Банков с влизащия Марио, им позволявам да го върнат за малко. Sunglasses Даже мога да им подхвърля продължение - в тоя момент влиза Зорница, лепва една целувка на Марио без да забележи  Банков, в следващия момент го вижда и казва „доцент Банков, радвам се да ви видя, запознахте ли се вече, това е съпругът ми д-р Ковачев”. Joy

Ооо, Хъмбъл,ако са десет минути, може и да се прежаля. Имаше някакъв филм, дето е главен терорист и май го дават повечко, знаеш ли го кой е?

# 112
Така, обстановката трябва СПЕШНО  да бъде разведрена!

Нали знаете, че имаме развит сценарий "Завръщането на Банков"?  Помните ли го Wink

Скрит текст:
Всичко в “Св.Кирил” е по старому - Ина дебелее, Марио и Зорница се пощипват по ъглите, Захариев директорства, а Магда събира клюки.... в един прекрасен августовски ден в болницата влиза доц. Виктор Банков. Жена му е умряла, този път наистина, и той се е върнал в България. Тръгва в коридора към Зорница, за да си поговорят, но тя само при вида му се сеща за аборта и се разстройва. В този момент при нея изникват Марио и Тони и я питат какво ѝ има. Тя през сълзи казва “нищо”. Те се обръщат, виждат Банков, в един глас “Това той ли е?” Марио “Който те остави да направи аборт?”, Тони “Който те излъга за жена си в кома?”. Тръгват заедно към него, той е обръща и в същия момент получава един десен юмрук в носа и един десен юмрук в корема. Банков бива спешно въведен в Спешното, където Мазов и Пенев през смях го кърпят. В съседната стая Тасев налага с лед юмруците на братята, а Зорница им чете конско.
В този момент в спешното с порязана ръка влетява жена, която е копие на Зорница.
Наша Зори припада от шока, след нея припада и Тони (забеавих да кажа, той е прясно зарязан от Албена и всяка вечер дави мъката в безалкохолна бира, щото алкохол не може заради новия дроб). Марио се чуди кого по-напред да свестява и за по-сигурно припада и той.
След като ги свестявят, следват едни разговори и ДНК тестове, където става ясно, че Зорница е имала сестра близначка - Деница Огнянова, която е била дадена за осиновяване след раждането. Деница Огнянова също е доктор.
Доктор по финанси и здравен мениджмънт. Съгласява се да стане финансов директор на “Св.Кирил”, за да се опознаят със систъра. Запознава се с Виктор Банков, който също припада, когато я вижда.
Просто това е сезонът на припадъците (за разнообразие от хилядите бременности).
Минава време и доктор Деница Огнянова започва да се приентира в обстановката. Разбира се, попада в триъгълник - Тони, милото ми глупаво момче, решава що пък да не се пробва пак, а и намира за много романтично двама братя за ходят с две сестри. Банков също решава, че се е влюбил, а и се оказва, че тая Огнянова му се опъва нещо. И, както знаем, мъжете обичат да ловуват. Зорница се опитва да го накара да стои далеч от сестра ѝ, а той ѝ обяснява, че жена му е умряла, този път наистина, и (уж) няма какво да крие.
Дните минават....Деница Огнянова връзва тенекия на Банков за концерт на Веселин Маринов, отказва бонбонките на Тони, щото била на диета...в един ден Банков купува на Зорница, пардон, Деница подарък от приказката за Аладин с послание за три желания за любов, а Тони играе на едро - купува билети за Индия (Тадж Махал, романтика, това онова). Отиват да ѝ носят подаръците и що да видят - див секс мвжду Деница и сестра Ася! Деница била на левия бряг!!!  Отиват заедно в бара и се пропиват - Банков с уиски, Тони с фреш портокал (щото не може да пие алкохол заради дроба). Хващат се на бас кой пръв ще забие Мишева.
Тони е един невероятно прекрасен и уникален брат и подарява билетите на Марио и Зори.

Индия не е било мега яко. Марио е бил нахапан от комари, а Зорница се е потила като за световно....Добре, че стаята в хотела е била с климатик - та яко потно-сърбящ секс, секс, секс, секс на фона на яка песен

Мазов е в спешното, щото се крие от жена си - искала второ бебе от сурогатна майка....

И просто ей така искам да ви пусна клип от едно от няколкото ми любими предложения за брак от сериал Wink
Толкова нескопосано и сладурско, че...не отричам, че си представях Марио да предложи горе-долу така Simple Smile Много исках Марио да предложи така, мамка му. Мдаммм.....не че неговото не беше яко, нали...
И.....Москита да се чувства особено поздравена с клипа. Мисля, че ще го хареса.
И....препоръчвам сериала с 2 ръце!!!! Обичах героинята, както обичам наше Зори Simple Smile Те си и приличат де....доооста бдаже!!

https://www.youtube.com/watch?v=9Vhca4V_FhM

# 113
приятел е на главния в затвора, и май са му дали към 10 минути екранно време. Не знам, дано са повече. 🙄
То това е повече и от ОЖ

# 114
Донатела, с радост си припомних този сценарий Joy

Благодаря за поздрава, сега не мога да го изгледам, но довечера ще поправя.тази грешка Simple Smile

# 115
Моски, не че не съм съгласна с теб, съм, но, винаги има НО, просто не им вярвам, че ще изпуснат подобна история, дори да е за 10 епизода, ще ни ударят яко, просто такива неща каквото и да си говорим вдигат рейтинга, само си представям какво ще става тук и във фейса при подобно развитие, темите няма да издържат.....

Ели, кой? аз?, това не е вярно Smiling Imp Joy
Това ще ме е най-яд, защото Зорница ще го отнесе ако я вкарат пак в геометрична фигура с двама мъже

# 116
Донатела, с радост си припомних този сценарий Joy
Благодаря за поздрава, сега не мога да го изгледам, но довечера ще поправя.тази грешка Simple Smile
Знам Simple Smile Нали любимата двойка е заедно и се пощипва по ъглите Wink
Жалко за Тонката.....ама той е силен мъж Wink
Надявам се,ч е емоцията им ще се усети, дори човек да не е гледал сериала Simple Smile
Моски, не че не съм съгласна с теб, съм, но, винаги има НО, просто не им вярвам, че ще изпуснат подобна история, дори да е за 10 епизода, ще ни ударят яко, просто такива неща каквото и да си говорим вдигат рейтинга, само си представям какво ще става тук и във фейса при подобно развитие, темите няма да издържат.....
Майче, това имах предвид и аз.... Sad Стискаме палци да не се случи.

# 117
Ели,направо не е истина стринките във фейса какъв шум вдигат, щом 5човека успяват да създадат усещането, че 50 000 три пъти дневно ронят сълзи за Вергов Joy
Марио и Зорка Грешницата никой няма да ги бутне, сигурна съм. Ще си се обичат, ще се дърлят и ще си правят малки еленчета Heart Eyes
Но пък ако сценаристите обещаят да изпълнят сцената на Зайко между Врабчев и Банков с влизащия Марио, им позволявам да го върнат за малко. Sunglasses Даже мога да им подхвърля продължение - в тоя момент влиза Зорница, лепва една целувка на Марио без да забележи  Банков, в следващия момент го вижда и казва „доцент Банков, радвам се да ви видя, запознахте ли се вече, това е съпругът ми д-р Ковачев”. Joy

Ооо, Хъмбъл,ако са десет минути, може и да се прежаля. Имаше някакъв филм, дето е главен терорист и май го дават повечко, знаеш ли го кой е?
Мисля че е Унищожена земя, откъдето са снимките в гети. Annihilation earth от 2009 година. Трябва да проверя. Имам го свален, но още не съм стигнала до него.
Или пък този, където има две роли. Качила съм част от него в инстаграм: Taken: The Search for Sophie Parker (TV Movie) 
Sergei / Mr. Red прекрасен е там, въпреки че говори на френзки 😁

# 118
Няма да я вкарат в нова фигура, това ще бъде егати клишето.
Освен това кой от тримата има характер и образ, позволяващ тоя триъгълник? За да го направят не един, а трима герои трябва да съсипят. Не е невъзможно, но аз ще вярвам до последно в здравия разум на сценаристите. Или поне докато не видя промото за сезона Grinning
За мен лично това с връщането му са си живи кьор фишеци.

# 119
Доне , ти си скица №1 с тези сценарии:joy: 
 Вече не ми дреме дали ще  вкарват голия г-з от шубрака /и двете неща са от негови селфита/ .
Хъмбъл , ето ти още едно филмче с Велислав   http://kinobomber.online/16719-smotret-online-hrustalnye-cherepa-2014.html    /Crystal skulls/. Сигурно и там е за 7-8 минути .

Общи условия

Активация на акаунт