ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 587
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Хич не ми дреме за Банков. Аз съм май единствената дето смята, че сценаристите не са толкова прости, по-скоро виждам челен блъсък със Зорница, в който той да осъзнае, че наивното паленце го няма. Зори да го посдъвче, да го изплява, да си стиснат ръцете и да ни занимават с него цял сезон, а еленови да се обичат по кушетките. Точка. Може после да им кумува ако иска.
Ооооо, това ще е яко!!!!! Старата Зори я нямяааааааааааааа Викторееееееееееееее
Зайо, не казвам, че са прости, въпросът е доколко ще решат да се съобразят с нечии фенски желания. Защото във ФБ съм сигурна, че четат. За тук не съм убедена.

# 91
Е кои фенски желания, в едната група Марио го отвя Банков, до другата нямам достъп, та не знам как е.
Марта е писала искам скоро пак и отдолу откраднат живот. Може да иска скоро пак сериала, а доцента да продължава да не се връща.

Зайко, брой ме в твоя отбор. Продължавате да приемате предложението на Марио за брак за шега, а за мен си беше сериозно. Не я градиха тая история толкова време, за да я сринат сега.

# 92
Зайко, не мисля че са тъпи, ама такъв цирк изпуска ли се, рейтинга ще е в небесата, двата фронта ще сме в челен сблъсък Joy
А може Зорница да е потърпевшата от тримата като герои, а това най не ми харесва, защото ми е любимка

# 93
Защо реши, че го приемаме на шега? Не вярвам някой да го приема на шега.
Всичко е в ръцете на сценаристие, това е.
Ох...да пишех аз сценария хахахаххаххахах

# 94
Аз наистина мисля, че Зорница вече не е същата и Банков не може да я разиграва и да има влияние над нея. И за фенските желания не съм съгласна те нали казаха Банков без Зорница. И пет кокошки във фейсбук за мен не са много фенове, та те са едни и същи...

# 95
  • София
Втръсна ми от тоя Банков и от махленските снимки и постове и на Вергов, и на Вачкова. Ми да го връщат, егати, к'во ни занимават, все едно Джони Деп ще играе, айде стига вече.

Ооо Зайко и аз съм си мислела за сблъсък Зорница - Банков. И ако Тони застане на страната на Зорница и я подкрепи ще е още по-готино.
Обаче не вярвам да вкарат директен конфликт за Огнянова между Марио и Банков. Ще го върнат, ще има един два епизода лек смут и толкова. Дори си мисля, че Виктор ще е с жена си, което ще сложи окончателен кръст за каквато и да е възможност да се задява със Зорница.
А и тя не е същата вече, нека не забравяме, че ни показаха, че много обича и държи на Марио. Просто не мога да си представя, какви чувства освен болка ще изпита при появяването на Банков и ще забрави обичта си към Марио. Тая работа с неизживяната любов хич не я разбирам и няма как да ме накарам да повярвам, че това ще е причина тя да изпитва съмнения в чувстватата си към Марио.

# 96
Защото ако Зорница е казала на някого Да, това е нещо сериозно и не би й хрумнало да го предаде и да хукне подир бившия.
Защото Зорница не се колебае в избора си и защото тя истински обича Марио. Няма причина да я връщат при Банков и единият сеир не ми е достатъчен аргумент.

# 97
Защото ако Зорница е казала на някого Да, това е нещо сериозно и не би й хрумнало да го предаде и да хукне подир бившия.
Защото Зорница не се колебае в избора си и защото тя истински обича Марио. Няма причина да я връщат при Банков и единият сеир не ми е достатъчен аргумент.

Не съм казала, че непременно ще я върнат. Просто...всичко може да се очаква и се надявам да следват едната логика...а НЕ да търсят сеира.

Росита +1111111111111111

# 98
Росита ти къде си го представяш да е Тони освен зад Зорница. Супер Тони Kissing Heart

# 99
Втръсна ми от тоя Банков и от махленските снимки и постове и на Вергов, и на Вачкова. Ми да го връщат, егати, к'во ни занимават, все едно Джони Деп ще играе, айде стига вече.

Лекинко раздразнение и в мен предизвиква вече персонажът Банков !
Тука има, тука нема.
Мистерията на българските гласове не е толкова мистериозна, колкото участието на Вергов в сериала.

# 100
Нали отдавна  допуснахме ,че онзи мъж ще се върне /поне за малко/ , може Thinking пък  ЮВ да иска  малко да си повдигне репутето . Видя ,че с дуене и пренебрежение не става и е клекнал .
След сезон 5  Зори вече не е онова наранено  момиче  Naughty , което Банков  излъга , използва и заряза .
Дано Praynig само сценаристите следват някаква логика и да не влизат в излишни триъгълници .
Тогава /ако изобщо гледам/ , така ще ги плюя , че ще трябва  и да спят с чадър  Twisted Evil Close.
Аз тези американски филми с епизодичното участие на Велислав  едва ли ще ги гледам , обикновено са пълен боклук . Последната "Смъртоносна надпревара 2" едва  успях  /с прескачане на почти всичко/ да я издържа  10-15 минути .

# 101
РЕПУТЕТО Joy
Охххх, Еленце!!!

# 102
Аз вярвам, че сценаристите обичат рожбите си. Обичат героите, които са изградили и няма просто ей така да ги лашкат насам-натам. А специално към Зорница подозирам, че питаят особена любов, защото образът й вече втори сезон продължава да е много чист (знам, знам, че е грешница, но отделно от това Grinning ).
Да не говорим, че Милошев винаги разказва за Банков и жена му, а не за Банков и Зорница.
И Зайко е права - онази Зорница отдавна я няма.

# 103
Още преди като плямпаше Милошев за Банков спомена, че тепърва ще разберем как ще се появи Банков и тогава каза може и в отделен сюжет. Още тогава трябваше да им светне лампата на фенките, че ако го връщат няма да е, за да вкарва Зорница в релси, а ще му измислят нещо различно от това, което гледахме. 

# 104
Вие вкарвате фенска логика, не мислите като луди сценаристи, колко му е да изкарат Зорница кукундрела и наистина да стане Грешница, да, няма да има логика в подобни нейни действия, но пък сеир - да и то огромен!!!!

Общи условия

Активация на акаунт