ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 553
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Хъмбъл , ето го  твоя филм   http://kinobomber.online/114858-smotret-online-indeks-zero-2014.html
Като натиснеш на името на Велислав , излизат още няколко филма с негово участие .

# 76
Добре, ама мен ме притеснява, че са отменили тия дни представления. И Велислав никъде нищо не пише? Остава само да се успокоявам, че е запрашил към Рим.
Хъмбъл, Ели, ще трябва да гледам филми, каквито по принцип не харесвам, щом сте ги открили

# 77
Добре, ама мен ме притеснява, че са отменили тия дни представления. И Велислав никъде нищо не пише? Остава само да се успокоявам, че е запрашил към Рим.
Хъмбъл, Ели, ще трябва да гледам филми, каквито по принцип не харесвам, щом сте ги открили

Да ви видя сега аз вас, когато ми се смеехте, че се притеснявам за отмененото представление на Димитър JoyJoy

Фчела, според мен в възможно да са отменени във връзка с подготовката Театър пред театъра. Не знам защо..но може. А и преди няколко дни отмениха друго предсталвние на Деян Донков, така че може и да е заради него. Случва се.

# 78
Mоже и нашият човек да е запрашил към Рим и затова да са ги отменили  Laughing (но най-вероятно е имало малко продадени билети и заради подготовката на Театър пред театъра са ги анулирали)

Злати, за съжаление почти няма останали билети за постановките от Театър пред Театъра
Благодаря за препоръката за Опит за летене, поне за нея има още няколко свободни места и ще се пробвам да сменя.
Швейк също ми е в списъка- http://theatre.art.bg/%D1%88%D0%B2%D0%B5%D0%B9%D0%BA_2125_6_20.
Значиии, на живущите в Cофия, ви завиждам eдинствено за културния живот Laughing Kогато идвам, все гледам да отида и на театър, но не се случва често, а и не винаги има билети.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 15:16 от Zlati***

# 79

Да ви видя сега аз вас, когато ми се смеехте, че се притеснявам за отмененото представление на Димитър JoyJoy

Фчела, според мен в възможно да са отменени във връзка с подготовката Театър пред театъра. Не знам защо..но може. А и преди няколко дни отмениха друго предсталвние на Деян Донков, така че може и да е заради него. Случва се.
Ама аз хич не съм се смяла, даже и тогава се притесних ( но по- малко 😏). Благодаря, все пак, защото се поуспокоих 🤗.
Марта е сложила нов пост във Фб, не искам да го коментирам дори

Започвам да си мисля, че имам проблем с притесненията за какво ли не

# 80
Погледнах току-що.
Виж....явно ще се връща Вергов. Ясно е вече, много подсказки имаха. Каквото такова.
Или ще направят нещо много готино с персонажа му или ще оплескат нещата и ще загубят зрители.
А и тук май всички сме на мнение - нека да се върне, но да не е за сметка на нашите трима и взаимоотношенията им.

# 81
Колко да е явно? Те и миналия сезон пускаха какво ли не, пък върна ли се - тц Grinning

# 82
Аз го разбирам пак да се видят, а не че ще се връща, ама знае ли човек Joy, ще е като онова селфи на Вергов пред болницата, спокойно хора Simple Smile, днес чакрите ми са на мястото си, не може да ме мръдне нищо Grinning

# 83
Колко да е явно? Те и миналия сезон пускаха какво ли не, пък върна ли се - тц Grinning
Москита, аз смятам, че този път наистина ще го върнат. И от гледна точка на това си убеждение го казвам.
Нямам вътрешна информация, да не си помислите нещо.
Нека го върнат, има си фенове, ще се радват. Да видим каква история ще измислят.

(Боже мой, колко спокойно говоря!)

# 84
Cъс страх отворих страницата на Mарта, а то какво било  Joy
Mен взеха да ме дразнят тия демонстрации. То не са недомлъвки, не е чудо. Голямото очакване, като че ли кой знае какво ще се случи. Да се връща, няма лошо, стига да не правят сапунки Laughing
Фчела, за другото не се притеснявай. Kогато представлението се отменя заради заболяване на актьор, си пише, че е заради това.

# 85
Единственото, което не искам да се случва е нашите хора да имат по- малко време на екран, защото дори до сега ми беше недостатъчно. Иска ми се просто още повече време, другите- кой ще да е

# 86
Е те ако го върнат, познавайки сценаристите ни, ще е голям цирк, по-голям от Дю солей дори, което на мен няма хич да ми хареса

# 87
Единственото, което не искам да се случва е нашите хора да имат по- малко време на екран, защото дори до сега ми беше недостатъчно. Иска ми се просто още повече време, другите- кой ще да е
Е те ако го върнат, познавайки сценаристите ни, ще е голям цирк, по-голям от Дю солей дори, което на мен няма хич да ми хареса

Знаеш ли кое е тъпото? Че както готвихте тука Супер Тони за Супер главния персонаж на сезон 6.....ако върнат Супер Звездата Доцент Банков....Тони ще е супер героя през крив макарон.  JoyJoyJoy
Ама сте прави...пак ще им намалят екранното време. Поне този път няма да ги има Калин и Наталия, да речем. Не се знае и Галя колко ще я дават...така, чееее...има някакви надежди

Поне е ясно каква ще е драмата на М и З в шести сезон - Банков...но ако сценаристите имат акъл в главата, няма да върнат Зорница при доцента. Не вярвам да го направят... Това ще е баси тъпнята

# 88
Проблема не е, че ще се върне, а как ще го върнат....... просто има неща дето няма да ги изпуснат, Диана ще почне рязко да снима сама пак Joy
Да, Тони ще е потърпевш или пък именно може да го вкарат хептен в интригата и него,мама мия ще е положението

# 89
Хич не ми дреме за Банков. Аз съм май единствената дето смята, че сценаристите не са толкова прости, по-скоро виждам челен блъсък със Зорница, в който той да осъзнае, че наивното паленце го няма. Зори да го посдъвче, да го изплява, да си стиснат ръцете и да ни занимават с него цял сезон, а еленови да се обичат по кушетките. Точка. Може после да им кумува ако иска.

Общи условия

Активация на акаунт