ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 633
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
И в отговор: Всеки има право да харесва, когото си иска  Laughing Hормална дискусия там не може да има, така че оставете ги да си бленуват доцентина и не се връзвайте на глупости  Laughing

# 586
Тони, Тони четеш ли Дона
Последно преди работа
Из дебрите на фейсбук. След сцената ти си отрова. Зорница се опитвала да забрави Банков със секс, но истинската любов така не се забравя. Те са разделени, но още се обичат.
Почват да ме дразнят и почти не се сдържам да им влезна рязко с бутонките вече, но още малко ще постискам Joy
Къде ги тресна по главата тоя секс след тая сцена, къде го видяха? Joy Вече взеха и да халюцинират. Joy Понякога и мен така ме нервят с малоумните им изказвания, че в последните дни ми идваше да вляза в някоя група от двете и такъв "дипломатичен" коментар да им плясна, че свят ще им се завие. Joy

# 587
Защо се занимавате с тях? Оставете ги да си се кефят и ние си се забавляваме. Нека има любов, а не война. Joy Joy

Внимание, следва продуктово позициониране Animal Smile Cat
Дона Чикитаа, шоколадът:
Скрит текст:
този е със сурови счукани какаови зърна и кокосово мляко

Да показвам ли и веган курабийката без глутен? Joy

Забравих да напиша: ТОНИ ТОНИ ТОНИ ТОНИ ТОНИ ТОНИ ТОНИ

# 588
Димитрова, за тях само голи задници. Joy

# 589
Те си имат и шубраци, моля, моля Animal Smiley Cat

# 590
Те си имат и шубраци, моля, моля Animal Smiley Cat

Тия две неща вървят ръка за ръка. Joy

# 591
Класни, харизматични голи задници.

# 592
Класни, харизматични голи задници.
Уникааални. Joy

# 593
И сега фенкатан на ТОНИ пак ще каже нещо за моята романтика, но се сещам и за други две неща, които вървят много ръка за ръка: любящ Марио и щастлива Зорница. Animal Heart Eyes Cat

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 11:26 от ddimitrova01

# 594
Абе и аз се зачудих къде изтървах тая секс сцена след "отровата",ама си казах - трай си!
Защо се занимавате с тях? Оставете ги да си се кефят и ние си се забавляваме. Нека има любов, а не война. Joy Joy
Внимание, следва продуктово позициониране Animal Smile Cat
Дона Чикитаа, шоколадът:
Скрит текст:
този е със сурови счукани какаови зърна и кокосово мляко

Да показвам ли и веган курабийката без глутен? Joy
Забравих да напиша: ТОНИ ТОНИ ТОНИ ТОНИ ТОНИ ТОНИ ТОНИ
BlushFlushedBlushFlushedBlushFlushedBlush
Ужас, ще ме изкараш някоя инфантилна, врещяща пуберка Joy Ама пък ми е забавно и се нахилвам като тиква Simple Smile
Какъв е проблема с твоята романтика?
Покажи и веган курабийката без глутен..... като сме почнали....

Питате защо се връзваме ли? Защото преди няколко дни един умен човек ми написа - Много ме дразнят разни  тъпаци , които са свикнали другите да им отстъпват , защото някой им е казал да не се бият в училище /например/
Когато ме нападат, ще им отвръщам, да не си мислят, че са много велики и че само тяхното мнение е меродавно. Не очаквам да осъзнаят колко са смешни в очите на другите. Просто да им свия перките за минута. Не може те да ни обиждат, да говорят пълни глупости, а аз да си трая.

# 595
Аз пък си признавам честно, че се уморих от темата "лелите от фейсбука". Pensive

# 596
Аз пък си признавам честно, че се уморих от темата "лелите от фейсбука". Pensive
Ооооо, няма да имам нищо против да си говорим по тема, която не сме обсъждали...скоро Wink 
Давай Simple Smile

Имахме нужда да изпуснем парата малко...мисля

# 597
Няма секс сцена при отровата. Просто след това е писано. Констатацията е за цялостните им взаимоотношения. Според мен единствения момент когато наистина Зорница се опитваше да забрави Банков, чрез секс беше сцената под душа. Обаче взе, че го забрави с целувка и нежност, а не със секс.

# 598
Дона, честно да ти кажа не знам каква тема можем да обсъдим Simple Smile
Само ще споделя, че известно време си бях дала почивка от гледането на епизодите и вчера гледах известно количество и това, което ме впечатли ужасно много за пореден път, е че са великолепни актьори.

Зайко, аз сутринта попаднах по неведоми пътища на сцената между Зорница и Банков в спешния кабинет. Мисля, че целувката всъщност е замислена и изпълнена чудесно - пресъздава страстта и силата на желанието на двамата. Далеч сме от любов. Всъщност, сега ще кажа две добри думи за доцента, но това, което видях, е отчаяното желание на един съсипан мъж да се вкопчи в любовта на жената срещу него и да се почувства жив поне за минута. Създават ми усещането като за сблъсък между слънце и черна дупка - черната дупка засмуква от слънчевата светлина, защото иска да я почувства, а източникът на светлина постепенно свети все по-слабо и по-слабо, докато накрая съвсем угасна. И виждам една болна зависимост и от двете страни.
Взаимоотношенията на Марио и Зорница са съвсем различни - нормални, човешки, между двама души, които се запознават, опознават, харесват, сближават, подкрепят и разбират. Няма нищо болно в тяхната връзка, въпреки че Зорница беше опустошена, когато се срещнаха.

# 599
Ааааааа ще се изям с дрехите. Написах гигантския пост и го изтрих. Imp
И на мен малко ми дотегна. Triumph Те или ние, ние или те. Пак да кажа: нали се забавляваме, те нека си злобеят Smirk
Имам страхотни теми за обсъждане. Trollface
Първа тема: през новия сезон каква ще е прическата на ТОНИ? Ще гледаме ли отново четината на ТОНИ? Или ще гледаме Лъв ТОНИ? Animal Lion
Втора тема: Велислав ще си пусне ли дълга, рунатава коса за наше/мое щастие? Grinning
Трета тема: ще видим ли езика на Диана в целувка или пак ще е пасивната? Flushed (Дона ми обеща някакви разсъждения преди 100 години, забрави ме, защото не са за ТОНИ. Дончи, не си ме убедила, да знаеш, държа си на моето Animal Smirk Cat)
За всекиго по нещо.
Курабията:
Скрит текст:
Защото е модерно и защото наистина е така: УНИКАЛНА Е!

Общи условия

Активация на акаунт