ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 595
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Включвам се по тема три. Еми да вземе веднъж и Диана да се жертва, да не рзчита само на Велислав не е колегиално. Единия се жертва пък овациите са за двамата. Joy

# 601
Ааа, вчера като гледах, видях това, дето Димитрова търси - мисля, че беше в целувката в линейката Grinning

# 602
Имам страхотни теми за обсъждане. Trollface
Първа тема: през новия сезон каква ще е прическата на ТОНИ? Ще гледаме ли отново четината на ТОНИ? Или ще гледаме Лъв ТОНИ? Animal Lion
Втора тема: Велислав ще си пусне ли дълга, рунатава коса за наше/мое щастие? Grinning
Трета тема: ще видим ли езика на Диана в целувка или пак ще е пасивната? Flushed (Дона ми обеща някакви разсъждения преди 100 години, забрави ме, защото не са за ТОНИ. Дончи, не си ме убедила, да знаеш, държа си на моето Animal Smirk Cat)
За всекиго по нещо.
Първа тема - ПОДМАЗВАЧКА. Е, не отричам, пак се нахилих като тиква. Каквато и да му е прическата на Тони, пак е Лъв
Втора тема - дано!
Трета тема - не съм забравила, просто направих прекрасен целувчен колаж за вас, сравних Марио с the one and only Мистър Дарси заради вас и някаквси темата се измести. Зори и тя баш си пуска езици, но имам нужда да прегледам сцените на псокойствие, за да ти покажа нагледно. Не остана време.
Макар че ти...Тома Неверни....и пред теб да се награбят, няма да повярваш

Моски - а тъйййй!!!!

# 603
Ще има ли стрийт/хоспитал файт между Марио и, с който и да било, за мое щастие 😁

# 604
Ще има ли стрийт/хоспитал файт между Марио и, с който и да било, за мое щастие 😁

Ще предизвикаме един. Нямаш грижи.
И без това от седмица се каня да напиша "Завръщането на Банков" - версия 2, ще те урЕдим

# 605
ТОНИНАТА Дона, как пък на мен ще кажеш подмазвачка? Animal See No Evil (абе къде е Майчето?)
Аааааа сега аз се нахилих, защото си го представих. Sweat Smile

Ааа, вчера като гледах, видях това, дето Димитрова търси - мисля, че беше в целувката в линейката Grinning
В дилема съм: сега ли да си пусна сцената или да изчакам да се прибера от работа? Thinking

# 606
Димитрова и на забавен кадър съм я гледала Joy Все този на Велислав виждам и това си е
Айде повече да се постарае Диана да ме убеди другия сезон.

# 607
Димитрова, сега, много ясно, но внимавай какво ще кажеш после Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз съм сигурна, че видях каквото видях, щото както кротко си гледах, изведнъж си казах - а, ето го това, дето Димитрова търси Joy

Освен това в сцената пред апартамента му си е изцяло на сметката на Диана, нищо, че там „дверите” са затворени Grinning

# 608
ТОНИНАТА Дона, как пък на мен ще кажеш подмазвачка? Animal See No Evil (абе къде е Майчето?)
Аааааа сега аз се нахилих, защото си го представих. Sweat Smile

В дилема съм: сега ли да си пусна сцената или да изчакам да се прибера от работа? Thinking

Тонина? Албенчето да не ревнува? Ще изтеряса съвсем! Ще ме браните ли от нея?
Тома, по-кротко с въображението, на работа си Wink

Виждате само езика на Велислав, щото искате да видите неговия език. Това е истината. Изчакай да се прибереш. Как ще гледаш епизод на работа?!?!?!?!
Абе Майчето не се е вясвала от 2 дни! Sad  МАЙЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!! Обичаме те и ни липсваш!

Моски, четеш ми мислите! Тъкмо щях да пиша, че пред апартамента Диана така добре си го засмука.....чееееееееееееееееееее оле мамо!!!

# 609
е не, пуснах си епизода пред апартамента, а трябва поръчки на стока да правя. (хората ще си кажат, че работа нямам)
Засмукала го - ок, ама къде видяхте език? Money Аз не виждам, а съм сложила очилата!
Отивам да връщам линейката, за да коментирам и там
(не мога да повярвам какви неща обсъждам Animal Hear No Evil)

Връщам се с ъпдейт: Еее негов си е езикът!

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 11:50 от ddimitrova01

# 610
Пред апартамента, Димитрова, нямаше, но въпреки това тя изключително професионално се впусна в начинанието Grinning То пък не може само езици и т.н.

Сега, предварително се извинявам на Донето, даже може да не чете нататък, но на мен от страна на Диана са ми най-любими целувките й в линейката, защото имаше ужасно много любов и нежност в тях.

# 611
Бях забравила ТОНКАТА как ококори дзъркелите при линейката. Joy (сори Дона Мадона)

Пред апартамента, Димитрова, нямаше, но въпреки това тя изключително професионално се впусна в начинанието Grinning То пък не може само езици и т.н.
хахах добре, съгласявам се, но аз говорех конкретно за езици Joy
Обаче при линейката гледах много внимателно ъгъла и направих изчисления откъде идва - негов е! Animal Speak No Evil

# 612
Чакай сега, то там целувките са на два етапа - има и от двамата, в началото е той, ама после ц. Ех, значи, надничат ми зад рамото иначе щях да го пусна пак, ама си се запънала и ти Stuck Out Tongue Winking Eye

# 613
Не се работи с вас значи. Абе езика си е на Велислав бе хора.. Иначе Диана е много старателна в часта с целуването с устни, особено на аварийния и при Генадиеви. А пред апартамента определено точната дума е засмука, без език ама пак си беше страшно. Joy Стана ми жал за Велислав. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 614
А пред апартамента определено точната дума е засмука, без език ама пак си беше страшно. Joy Стана ми жал за Велислав. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз пък се възхитих от Диана!
Междудругото лудото Бени пак така засмука Тонката, когато той лежеше в реанимация преди операцията. Така де, Теодора засмука Димитър

Общи условия

Активация на акаунт