ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 8

• 22 554
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Ахахахаха, Димитрова, това беше добро! Joy

А като седяха сигурно ѝ е казал - приготви се, идва Евгения да потрака със зъби Joy

Дона, ти хубаво оценяваш професионалните му качества, но е редно да прецениш точно колко са му по-големи, за да може да вземем размер за такива, дето ще са му тамън.

Фифф, криеха се, да, защото като се върна Тони и пита Албена какво става със Зорница и дали още е сама, тя каза - да.

# 646
Дона, ти хубаво оценяваш професионалните му качества, но е редно да прецениш точно колко са му по-големи, за да може да вземем размер за такива, дето ще са му тамън.

Това е  един от малкото моменти, в които не знам какво да напиша Joy
след работа отивам за мерки и теглилки.
Ето така е идеален

# 647
Ахахахаха, Димитрова, това беше добро! Joy
А като седяха сигурно ѝ е казал - приготви се, идва Евгения да потрака със зъби Joy
Плачааааааа хаххахахахахахахахаххахаха Joy Joy  Joy Joy  Joy Joy  Joy Joy  Joy Joy  Joy Joy  Joy Joy Не могааааааа хахахахаххаха
И аз затова си мислех. Тя какво разбра? Thinking

# 648
И аз затова си мислех. Тя какво разбра? Thinking
Хммммм.....е да де, това разбрах.
Ето едни чудесни актьорски качества:
П.С. коженото яке много разширява обхвата на актьорските качества

# 649
Е какво е разбрала - някакви мръсотийки, много ясно, то тука всичко беше опорочено, дори дънките на Митето.

Дона, коженото яке е задължително, за да бъдеш приет в НАТФИЗ. 

Абе все се каня да ти кажа, че ужасно много харесвам Тони в онази сцена, като чакаше Албена в съблекалнята да ѝ сподели новите идеи за потенциалната му връзка със Зорница. Беше много трогателно-забавен как разсъждаваше, скръстил крака и един такъв замислен. Grinning И беше много смешен как се потресе, че трябваше да ѝ закопчае копчето и като го направи, ѝ каза "ето" с една супер комично-измъчена физиономия и интонация Grinning

# 650
Хахаххахах, вчера гледах снимката им от тази сцена Joy Беше готин там. И на мен много ми хареса Simple Smile

Оооо, да купувам ли кожено яке в такъв случай? И без това от известно време следя страницата на Жоро Пентаграм Joy

Ниаккви мръсотийки не съм разбрала, аз съм невинна и чиста девойка Innocent

# 651
Тя и на аварийния Зорница почти го събори. Aбе ще ме анатемосате, но нещо не са ми естествени целувките им. То едно нахвърляне, пък завъртане, пък криене с ръце, едни тъмни сцени  Crazy И показването на езика имам чувството, че е техника  Laughing (или лош монтаж, не знам, но повечето им целувки не ми изглеждат да са истински). Hо не държа да са такива, нито да ги дават отблизо, нито ми трябват голи дупета, за да усетя любов и страст между героите Laughing

# 652
Ниаккви мръсотийки не съм разбрала, аз съм невинна и чиста девойка Innocent
Отрова - казано по нашенски.

# 653
От толкоз аморе снощи, тази сутрин, докато се приготвях за работа, си мислех за “Гордост и предразсъдъци” и Марио.
Стигнах до заключенито, че който е развивал образа на Марио, определено се е водил по книгата. Има толкова прилики и то не само в характерите на двата мъжки персонажа (там е почти едно към едно). Също грижите и отношението на Марио към брат си като собствено дете, мнението му за Зорница, мнението на Зорница за самия него, криенето на тайната на Тони и издаването ѝ само пред нея....и колко още!
Разбира се, има много разлики, а и епохата е друга, ценностите са други. Но все пак!
И се чудя как не съм го видяла досега???

Хъмбъл, снимката на Велислав с жената е много хубава Simple Smile Той е много свеж и ведър на нея Simple Smile Излъчва доброта

Дулсинейче, видяла си го, видяла си го, аз си спомням!

Още след първите серии на 5-ти сезон, когото бях изпаднала в пълен плен и невероятен възторг от Батко, споделих, че образът му много ми напомня на този на мистър Дарси от "Гордост и предрасъдъци". Ти потвърди това мое усещане и  двете стигнахме до извода, на мистър Дарси, но изигран от Колин Фърт! Любим актьор. Помниш ли? Още в началот видяхме приликата.

# 654
Гледам някои от вас са ме търсили, чета ви, просто няма какво да споделя и затова не пиша Simple Smile

# 655
Дона, Тони с кожено яке е трепач.
Злати и аз им обяснявам, че са техника те ми се сърдят. Пък аз не им се сърдя на артистите, ако вземат наистина да се целуват ще е кофти за тях. Особено часта с езика си е чиста техника за мен. Погледнете в колата. Вижда се неговия език,но тя го целува със затворени устни в същия момент. Въпреки това обожавам целувките им и чувствата, които внушават.

# 656
От толкоз аморе снощи, тази сутрин, докато се приготвях за работа, си мислех за “Гордост и предразсъдъци” и Марио.
Стигнах до заключенито, че който е развивал образа на Марио, определено се е водил по книгата. Има толкова прилики и то не само в характерите на двата мъжки персонажа (там е почти едно към едно). Също грижите и отношението на Марио към брат си като собствено дете, мнението му за Зорница, мнението на Зорница за самия него, криенето на тайната на Тони и издаването ѝ само пред нея....и колко още!
Разбира се, има много разлики, а и епохата е друга, ценностите са други. Но все пак!
И се чудя как не съм го видяла досега???

Хъмбъл, снимката на Велислав с жената е много хубава Simple Smile Той е много свеж и ведър на нея Simple Smile Излъчва доброта

Дулсинейче, видяла си го, видяла си го, аз си спомням!

Още след първите серии на 5-ти сезон, когото бях изпаднала в пълен плен и невероятен възторг от Батко, споделих, че образът му много ми напомня на този на мистър Дарси от "Гордост и предрасъдъци". Ти потвърди това мое усещане и  двете стигнахме до извода, на мистър Дарси, но изигран от Колин Фърт! Любим актьор. Помниш ли? Още в началот видяхме приликата.
Вярно!  Дааа! Така беше, и точно Дарси на Фърт Heart Eyes
Злати и аз им обяснявам, че са техника те ми се сърдят.
Налиии Heart Eyes Много готин бе....
Абе оставете ни да се радваме на целувките Joy

Майче HugHugHug

# 657
Злати и аз им обяснявам, че са техника те ми се сърдят.
А, аз на никого за нищо не се сърдя, през половината време не ви разбирам какво ми обяснявате Joy

# 658
Майчее, точно пък ти да няма какво да кажеш, не го вярвам. Липсваш. Hug

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 14:43 от yanitsa.s

# 659
Майчее, точно пък ти да няма какво да кажеш не го вярвам. Липсваш. Hug

Има, има - за целувките на МиЗ, за коженото яке на Т Stuck Out Tongue Winking Eye Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт