Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава 0% по Крюгер, че няма нито един подвижен сперматозоид ли?
Какви са симптомите на инсулинова резистентност?
Какво е значението на цервикалния секрет и изследванията за прогестерон и хламидии?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава 0% по Крюгер, че няма нито един подвижен сперматозоид ли?
-
Какви са симптомите на инсулинова резистентност?
Инсулиновата резистентност може да причини симптоми като нередовен цикъл, подут корем, наддаване на тегло, акне и повишено окосмяване по тялото. Препоръчително е да се проведат необходимите изследвания за потвърждаване на диагнозата и предприемане на подходящи действия. Инсулиновата резистентност е състояние, при което клетките не реагират ефективно на инсулин, хормонът, отговорен за регулирането на нивата на кръвната захар. Това може да доведе до високи нива на кръвната захар и да увеличи риска от развитие на диабет тип 2. Симптомите включват хронична умора, прекомерна жажда, повишен апетит, наддаване на тегло и трудности при отслабване.
-
Какво е значението на цервикалния секрет и изследванията за прогестерон и хламидии?
-
Какви са препоръките за контролиране на нивата на кортизол и инсулинова резистентност?
-
Кога е препоръчително да се изследва инсулиновата резистентност?
Как си?

Тогава сякаш ми тръгна но розово течение и на следващия ден стана кафяво повечко вече не само по хартия ами имаше едно две петна на превръзка и така до днес по бледо е кафяво и само на бърсане и не всеки път като ходя по малка нужда.Не може да е Б защото правих тест когато ви писах за всеки случей че щях да ходя на зъболекар и да си знам не че отидох ....
но ще е тия дни. Иначе теста имаше някаква сянка ,но не и чертичка оформена, така че според мен е отрицателен ,дефектен.Мислех да ходя на Аг ама моят не е в града и ще трябва чакам до др.седмица.Тресе ме мислех си че се разболявам щото и гърлото за ден ме боля ама мерих днес температура и е 36.4 аз по принцип преди цикъл и повреме съм с над 37 обикновенно 37.3 и 4 .Успокоявам се че не е инфекция щото щях да имам температура ама какво може да е един Господ знае.Това неведението си е гадно нещо .....да тръгва М или да спира че е ужасно вече 4 ден
Оплаках ви се дано да вие да сте с много по-хубави новини стискам палци скоро да споделите