"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" новият проект на Джан Яман. Тема 13

• 102 169
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Добър ден и от мен, момичета. И честит нов месец. Ох, Дъгичке, много красива снимка от Бургас. И аз вече нямам търпение за серията. А с превода, какво, май няма да стане работата?

# 46
  • Под звездите
Добър ден и от мен, момичета. И честит нов месец. Ох, Дъгичке, много красива снимка от Бургас. И аз вече нямам търпение за серията. А с превода, какво, май няма да стане работата?

Здравейте момичета.
Радвам се, че темичката и сериала набират повече почитатели. Благодаря за всичко споделено.
Най-сетне и аз успях да изгледам 1 епизод. Честно да си кажа, като за първи епизод според мен нещата добре се развиват. И аз, като Дъга не мисля, че Санем е глупава. По-скоро е много чистосърдечна, наивна
и естествена. Определено, парадирането със тялото на Джан ми идва малко повече. Играта му в този епизод не ме грабна особено. Деметката по-добре се справи с ролята си. Дано в следващите епизоди има повече актьорско майсторство от страна на Джан. Другите актьори ми харесаха.

По отношение на превода: За съжаление няма желаещи. За сега се отзова само Мишенцето. Но двама души  без много голям опит, изобщо не са достатъчни. Търсят се поне още двама, за да можем да успяваме поне до неделя. 1 епизод съм го започнала, като се надявах, че ще се сформира екип. Но, такъв няма. Така, че за сега ще гледаме с руски превод.

# 47
# 48
Интервью Джана Ямана для Milliyet CADDE
              «Я дал себе волю

https://vk.com/@sesdizi-intervu-dzhana-yamana-dlya-milliyet-cadde

Източник: https://vk.com/feed

# 49

Дъга,благодаря за преведеното интервю! Hug

клипче....
Tough Love\Sanem&Can\Erkenci Kuş
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video263466769_456239297%2F829 … l_wall_-146912950

# 50
# 51
За интервюто .....има си самочувствие ,дано е с покритие .

Не зная какво е заложено за героя му ,но като визия не ми  харесва .

Ясно ,че е роля за млад човек със свободен дух ,пътешественик ,дори авантюрист ...как ще го "озаптят" в тази  фирма не ми е ясно ./имайки в предвид мераците на калабалък народ да я "прилапат"/

# 52
  • Варна
Добра вечер! Hug Flowers Hibiscus

Да сляза и аз от балкона вече, макарче е хубаво там Wink

Чета си ви нищо, че не пиша - благодаря за нещата , които намирате и пускате.  Heart За сега не съм много очарована от сериала, но нека да видим още няколко серии. Джан по снимките е ок, но в сериала нещо не са му намерили най-добрата форма.

Като гледам снимките на Деметката - май са пообработени да изглежда по-слаба, ако са нови де. Защото във филма бая дупе и бедра си има. Grinning

# 53
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Докато ви открия...Изпуснах края на коментарите.
Благодаря за новата тема, много е хубава.
Видях, че пишете за интервю на Джан - рових напред, назад, не го открих.

И да кажа, че на мен ми хареса първата серия като цяло. Имам забележки, ама няма да придирям, некаминат поне две-три серии, да набере пара сериалът.
Единственото, което доста ме дразни е неадекватната игра на майката на Санем. Много преиграва и много изкуствено се получава образът й. Вярно, че е комедия, ама не е пародия все пак. И образът е силно хиперболизиран, от което не печели, а губи, според мен. И женихът е същата работа. Но явно този актьор толкоз си може, щото и в 309 беше така пресилен и дразнещ.

Джан и Санем ми харесват. А и Джан и Демет май се харесват, получава им се партньорството засега.
Дано да не е истина това, че Санем щяла да се лута между двамата братя, няма да е достоверно. Защото големият брат направо отвява малкия по всички параграфи, не са равностойни в никакво отношение. Малкият е толкова невзрачен и безцветен, доста разочароващ за мен избор на артист. Може би защото ще е играе шушумига, та да е по-убедителен. Ама за съперник на Джан, ще ме прощават, ама не става.

# 54
За интервюто .....има си самочувствие ,дано е с покритие .

И...то доста голямо bowuu...при това минимално участие като артист Thinking...За Брат Пит съм съгласна ,ама като стил - Джони Деп... #Crazy...хм...накачулен с тези "гердани " и "гривни" наистина ,че му мяза... ooooh! Naughty
Замислих се и над друго Thinking...много рано е разбрал за тази роля newsm78...може би заради това отказва и ролята на адвокат в Богатство...или пък заради времето ,кога ще стартира този сериал...април месец...по никое време и надали ще има успех...както и стана ...а сега лятото е по спокойно ,така да се каже...свършили са есенно -зимните сериали и тези,летните имат голяяяммм шанс ...
За визията newsm78 ...доста напомпан  Shocked...дано го дават повече облечен Praynig Joy Joy Joy...иначе ми харесва...чок... Heart Eyes Joy Joy Joy

Боби...Софи...Злати...Дъга...Тес...Ейдин...Нева...Адаш... Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

Адаш...ето го...https://vk.com/@sesdizi-intervu-dzhana-yamana-dlya-milliyet-cadde   

# 55
Ох, така ми харесва, ама като прочетох интервюто лошо ми стана, на база на какво е това огромно самочувствие...никак не толерирам подобно нещо. Нито е най - известният актьор, нито пък ролите му досега, поне аз доколкото съм запозната са толкова значими. Но ще се постарая да го преглътна, гледайки външността, която извая  Laughing Светълчо, напълно те подкрепям по въпроса за преиграването на комедиините образи. Не знам защо така, правеха и в номер 309 на моменти си е пародия подобно поведение от страна на някои от героите. Дано наистина малко поизчистят това, но съм на мнение, че те това разбират под комедия и затова си ги правят все така.

# 56
                Добро утро,птички! Wink Hug wavey

smile3509

Свет HugСофи HugБоби HugСветле HugНева Hug

Интересни коментари около интервюто и играта в комедия! PeaceНека минат още няколко епизода та да видим как ще е!Или режисьорът не изпипва нещата както трябва или актьорите толкова си могат! Peace

Приятен ден и лека седмица! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 57
Добър ден и от мен! Е, Злати, благодаря за кафето, както винаги не пропускаш. Ох нямам търпение за новия епизод.

# 58
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Благодаря за новата тема...прекрасна е....надявам се да мога да гледам във вторник на онлайна....
Хубав ден...

# 59
  • Плевен
Здравейте Simple Smile
Току що видях, че са качили в групата "Любими сериали с превод" във facebook първа серия с английски субтитри.
По повод превода както казах и по-рано, възможно ми е да помогна стига да се превежда от английски

Общи условия

Активация на акаунт