"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" новият проект на Джан Яман. Тема 13

• 102 214
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
Момичета ,спокойна нощ от мен,ще бистрим Албатроса утре smile3524 newsm46 Благодаря ви за приятната компания Hug

# 571
Хора колко време след излъчване пускат епизода в мрежата, изчетох коментарите ви и нямам търпение да им сеп орадвам, дори и почти нищо да не разбера от диалога.

Коментидали сте, че Джан е разбрал за магазина и е разровил, та мисля той ще навърже, от къде е взела пари Санем и цялата еуфория около пръстена и надявам се по-скоро да прости.
А знае ли се колко епизода са по сценарии?

# 572
Хора колко време след излъчване пускат епизода в мрежата, изчетох коментарите ви и нямам търпение да им сеп орадвам, дори и почти нищо да не разбера от диалога.

Коментидали сте, че Джан е разбрал за магазина и е разровил, та мисля той ще навърже, от къде е взела пари Санем и цялата еуфория около пръстена и надявам се по-скоро да прости.
А знае ли се колко епизода са по сценарии?

Аз щях да лягам ,но само да кажа че епизода вече е качен в ютуб

# 573
  • Варна
EwaD, добре дошла!

тук повтарят с руското озвучаване, трябва да превъртиш повторението:

https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456239256%2Fa04a83245fef … pl_wall_-46308288

# 574
Ева Hug,ако желаеш 4-ти еп. на турски ез.!

Erkenci Kuş 4. Bölüm

https://youtu.be/7ugMp2Rk8Zc

========================

Erkenci Kuş 5. Bölüm - İlk Sahne

https://youtu.be/s0jZskWKkPY

# 575
  • Варна
Изловиха го тука, Джан. Много му личи Stuck Out Tongue Winking Eye Heart Eyes

# 576
  • София
Готвих се, готвих се да гледам с компания и нали съм си "късметлийка" точно се наредих в ложата и ми се скапа нет-а. Гледах на телефона, но не успях да следя коментарите. Но сега ви прочетох ...
Хубава серия. Лично на мен ми дойдоха в повече Айхан-Музафер, но се надявам с превод присъствието им да добие смисъл.
Лека нощ!

# 577
ДОБРО УТРОООООО.....

# 578
Добро утро Софи.
Днес и аз съм ранобудна, готова да си коментирам на свежа глава.
Първо този Метин наистина голям симпатяга, актьора де, мисля, че и ролята на съветта на Джан му подхожда.
Айлин и онзи шантавия са ми доста по безинтересни сравнявйки с 309.
Мисля, че серията беше много красноречива и разбираема дори за такива като мен, които неразбират турски въпреки, че сама се изненадах колко много неща разбра, гледането със субки си казва своето.
Имам усещането, че в главата на Санем все по-често има мисли от типа дали Джан не е Албатрос.
Когато Джан отиде да я утешава в стаята за отдих много ми заприлича на нежния Ферит, а и как и се любуваше на снимките, а те всъшност не разбрах защо са? И да ви кажа май наистина си е оставила пръстена в гащиризона, на партито невирях пръстен.
А как само си я отвече накрая..... обаче аз имам някакво съмнение, че тя може да се дръпне и да направи сцена, защо пак и се намесва, вие как мислите. Въпреки объркаността в погледа и ми се струва, че още е на вълна не ми се бъркай!

Хайде стига от мен засега отивам да продължавам с Да обичаш наинат, че и там се очертава един чешит. Направо накрая на сезона ще съм клиника за пристрастяване към Джан. до онзи ден гледах Пълнолуние и сега по преглеждам обични сцени, птичката сега и това направо незнам почти шизофренно е Simple Smile

# 579
Добро утроо,птички! Wink Hug wavey

Софи HugЕва Hug

За нетърпеливите превода с руски субт.!

Тюрк Синема - 4 пташка сабы
https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-83475167_456241453%2Fbbe … _-83475167_493447

Дизи Мания-рп 4 серия
https://vk.com/dizimaniaat?z=video-129812063_456240817%2F156e0d4deb6032e885

Превод на откъса за 5-ти еп.

Erkenci Kuş 5. Bölüm - İlk Sahne

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-83475167_456241452%2Fe14 … _-83475167_493443

Ранняя пташка 5 СЕРИЯ первый фрагмент на русском с субтитрами

https://youtu.be/XYP8OyWB66w

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

# 580
Късно добро утро и от мен, момичета! wavey wavey wavey

Благодаря на ранобудните птички Софи  HugЕва  Hug и Злати  Hug за коментарите и линковете за преведената серия и откъсчето!

Идвам с рейтинга, който е направо бомба! newsm44

Тотал - 8.30 /+1.25 %/
АВ - 7.38 /+ 0.22 %/
АВС 1 - 8.18 /+ 0.16 %/

http://www.ranini.tv/reyting

Тук също се първи.

Прекрасен ден! Nature Sunny Nature Sunny Nature Sunny

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 10:27 от * Дъга

# 581

Дъга Hug,благодаря за рейтинга! bouquetОчаквах да е висок,след като снощи пусна инфото за броя на гледанията в ЮТуб! newsm10

Видях го по-рано,но изчаквах пост за да не редактирам сутрешния и да го пусна! Wink Peace

ревност....просто убива с поглед... Laughing

# 582
  • София
Скрит текст:
Добро утро Софи.
Днес и аз съм ранобудна, готова да си коментирам на свежа глава.
Първо този Метин наистина голям симпатяга, актьора де, мисля, че и ролята на съветта на Джан му подхожда.
Айлин и онзи шантавия са ми доста по безинтересни сравнявйки с 309.
Мисля, че серията беше много красноречива и разбираема дори за такива като мен, които неразбират турски въпреки, че сама се изненадах колко много неща разбра, гледането със субки си казва своето.
Имам усещането, че в главата на Санем все по-често има мисли от типа дали Джан не е Албатрос.
Когато Джан отиде да я утешава в стаята за отдих много ми заприлича на нежния Ферит, а и как и се любуваше на снимките, а те всъшност не разбрах защо са? И да ви кажа май наистина си е оставила пръстена в гащиризона, на партито невирях пръстен.
А как само си я отвече накрая..... обаче аз имам някакво съмнение, че тя може да се дръпне и да направи сцена, защо пак и се намесва, вие как мислите. Въпреки объркаността в погледа и ми се струва, че още е на вълна не ми се бъркай!

Хайде стига от мен засега отивам да продължавам с Да обичаш наинат, че и там се очертава един чешит. Направо накрая на сезона ще съм клиника за пристрастяване към Джан. до онзи ден гледах Пълнолуние и сега по преглеждам обични сцени, птичката сега и това направо незнам почти шизофренно е Simple Smile

[/spoiler]

Здравей Ева,
На партито като я питаха за пръстена, тя доста спокойно каза, че бил в къщи (доколкото разбрах), не се шашна като стана дума за него, та това ме кара да мисля, че не го е забравила.
Аз не мисля, че тя върви в посоката, че Джан е албатроса, защото тя го видя само спортно облечен и според мен даже не мисли в тази посока. Но си се влюби в него без значение, че си търси албатроса. Но това е според мен, не е ясно сценаристите в каква посока мислят.
Снимките той й ги направи, просто като я видя с венеца от цветя се изкуши ...

А мен снощи ме беше хванало безсънието пак, гледах Игра на тронове, но нацелих някакви битки само и на заден фон си мислех за нашите птички и писах сценарии. Та моя сценарий за следващата седмица е: Санем ще се скара с Джан, че я е опозорил (защото покрай тези сериали разбрах, че да те хване някой за ръка е голям срам и позор); той ще каже, че я е "спасявал", както тя го спасява от манекенката в предишната серия. После пак за пореден път ще се разберат да са само началник и подчинен, което естествено пак няма да стане. Италианеца сигурно ще продължи да атакува, защото Джанни трябва да си има дразнител някакъв, един пръстен само не стига. Може и Полен да докарат, че нали официално тя се води гадже ... да си има и девойката дразнител. Така има поле да се случват повече дивотии и на нас да ни е забавно.
Джан ще помогне на родителите й за магазина и, надявам се, на Санем да започне да се пита той ли все пак е лошия герой във филма.
И много ми е интересно ако се целунат в близките серии, тя дали ще си разпознае албатроса? Или още е много рано за това, все пак е само 5 серия ...

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 11:20 от Lilly Di

# 583
Някой беше писал, че е възможно на Емре да му писне от скандалите и капризите на Айлин и да се ориентира към Санем.

# 584
  • На зелено
Здравейте момичета,

Вчера нямах възможност да гледам серията, но прегледах вашите коментари по-късно и нямах търпение да гледам днес серията. Днес я изгледах с руски буквички и ми беше трудно да разбера някои от моменти, като доста от тях преминах с мишката напред. Краят на серията обаче е...много добър край. След това хващане за ръка, според мен, от страна на Санем ще последва гняв, как така Джан я е изложил пред колегите, какво ще си кажат и помислят те, защо той си е помислил, че тя няма да се справи със ситуацията сама и т.н. Както и по-горе беше коментирано ще се установят пак работно отношения, които не биват да бъдат преминавани и така...до целувка не знам кога ще се стигне. Дано все пак сценаристите ни изненадат в развитието и да поемат в посока, различна от описаната от нас. А за привличането, което пресъздават ГГ на екрана - евала. Много добре си пасват като образи и игра. В сравнение с Йозге в Пълнолуние, там им трябваше доста по-дълго време на ГГ.
В предходните постове се коментираха и др.летни сериали, които стартираха. От тях гледах Подобно и на нас. Първата серия я има вече с бг субки и определено е много свежа. Сериал или по-скоро серия, която те кара директно да търсиш епизод 2. ГГ си пасват много добре и там, забавни сцени и ще наблюдавам по/нататък как се развива.

Общи условия

Активация на акаунт