"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" новият проект на Джан Яман. Тема 13

• 102 189
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
На Джан  милия ,ще му изтекат очите... Rolling Eyes hahaha hahaha hahaha

Ха ха ха ...мамашите му препоръчват валерианчик... Crazy hahaha hahaha hahaha hahaha

Злати... HugДааа...и аз четох ,че има подписан договор с тел. канал за 13 епизода...Защо ли всички не практикуват така...подписваш за определен брой серии ,а пък после каквото сабя покаже...още ме е яд за "Богатство" #Cussing out

# 676
Здравейте птички,
Нещо несмогвам да пиша тези дни, но ви чета с интерес. Най-после изгледах и преведения епизод, благодаря за труда. С нетърпение чакам утре, интригата се заформя, аз мисля че преди Джан да разбере, че Осман не е истински годеник ще се поизпоти от ревност, а също и че ще възползва на 100% от факта, че ще играят гаджета пред италианеца, дано вече вземе да я целуне.
За разкриването на намеренията на Емре от Синем мисля ще допринесе и Айлин в пристъп на ревност ще се издаде, че са гаджета и така нашата ще върже каква е играта. Обаче е интересно как ще се измъкне, защото все пак Емре я държи със заема.

# 677
  • Варна
Охоооо ама те и прегърнати Санем и Осман. Прави им обстойна дисекция Джан Joy
Санем как изсипа от стола Дерен JoyJoyJoy

# 678
И това ако не е издевателство ,здраве му кажете... #Crazy ooooh!
Ей,тоя Джан ...иде ми да го гръмна в десятката... #2gunfire #2gunfire #Cussing out

И колко е доволен само  Thinking,този поглед на блаженство  Shocked...и това пъшканее... #Crazy #Crazy #Crazy

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456240444%2F467 … l_wall_-146912950

# 679
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ох бе, адашче, с глас се смях на това пъшкане и твоя коментар! Joy

# 680
Здравейте птички,
Нещо несмогвам да пиша тези дни, но ви чета с интерес. Най-после изгледах и преведения епизод, благодаря за труда. С нетърпение чакам утре, интригата се заформя, аз мисля че преди Джан да разбере, че Осман не е истински годеник ще се поизпоти от ревност, а също и че ще възползва на 100% от факта, че ще играят гаджета пред италианеца, дано вече вземе да я целуне.
За разкриването на намеренията на Емре от Синем мисля ще допринесе и Айлин в пристъп на ревност ще се издаде, че са гаджета и така нашата ще върже каква е играта. Обаче е интересно как ще се измъкне, защото все пак Емре я държи със заема.
Джан ще го откупи от брат си Mr. Green заема и така му е в кърпа вързана Laughing И аз мисля, че Емре и Айлин скоро ще разкрият ортаковата си връзка. И според мен пръстена ще изиграе голяма роля, няма как Санем да не го носи и няма как Айлин да не го забележи. Как обаче Емре ще обясни това не знам, може би този път ще обвини Санем, че го е откраднала....наглоста му няма край. Май Емре повече се разбира с майка си и да въобще не му пука за баща му. Скоро очаквам и тя да се появи, както и Полен може би.

И това ако не е издевателство ,здраве му кажете... #Crazy ooooh!
Ей,тоя Джан ...иде ми да го гръмна в десятката... #2gunfire #2gunfire #Cussing out

И колко е доволен само  Thinking,този поглед на блаженство  Shocked...и това пъшканее... #Crazy #Crazy #Crazy

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video275233879_456240444%2F467 … l_wall_-146912950
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 681
Ох бе, адашче, с глас се смях на това пъшкане и твоя коментар! Joy

Адашчееееее Hug...аз се пукам от яд ,че така "тормози" тялото си...да не повтарям ,че издевателства,а пък ти се смеешшшшшшшш...струва ли си ,бе джанъм newsm78...за едната  хубост...то поне да беше хубост  Rolling Eyes...така да се натоварваш и пъшкаш... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
То...барем да се беше засмял...че е останал доволен...ама йок... Naughty

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 23:00 от Svet_sz

# 682
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ми профешънъл човекът, адашче. Иска да е във форма, да не разваля имиджа на героя. Joy Ми ако се запусне и му висне шкембенцето, къде отива албатросът, а? Договор е подписал, не може да се отказва от  мускулите. Joy
На мен ми стана смешно, че човекът се пОти да си заработва хляба, пък ти кви ги мислиш... Joy

# 683
Цитат
На мен ми стана смешно, че човекът се пОти да си заработва хляба...

Гледай я ти  Rolling Eyes Rolling Eyes...смешно и било Laughing...абе Адашче ,ти май си много весел човек  Grinning Grinning...м/у другото и аз съм такава  Party...ама ,като го гледам Джанчо ме болии...че зорлен се загрозява ,а и здравето ...къде е то ?????
Сега гледам Ферит  #Shocked...и му се кефя   newsm68 ...и пак ги сравнявам  yes yes...ами гледайки последните снимки на тази страница, на Джан с фенове пред караваната и падам  newsm09 smile3505...каква стойка само...ужас...офффф...спирам вече ,да не взема да стресирам някой .... Stop Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Това е лично мнение ,момичета... bowuu  Hug

# 684
Свет Hug Wink

Фотосесията на Санем вече е на билбордовете...Музо май е качен да ги къса... Laughing...и ще го арестуват....

# 685
Здравейте, аз съм нова сред вас. Добре че се появи тази птичка, че да се откъсна от Ашка.
На мен Ферит ми беше дърво, обаче Джан ми пълни окото и душата.

А относно това кога Джан ще събере смелост да целуне отново Санем, момента не е много далеч. Давам максимум 2-3 епизода и тогава ще ми е много интересна реакцията на Санем, когато осъзнае кой е нейния Албатрос.

# 686
  • Плевен / София
Свет Hug Wink

Фотосесията на Санем вече е на билбордовете...Музо май е качен да ги къса... Laughing...и ще го арестуват....
да....очаквам с нетърпение този момент....Лейла ще се пръсне от яд....и не само тя разбира се...

# 687
  • София
Тони, добре дошла. Аз като гледам съм по-нова и от теб, но иначе посрещам. Simple Smile
И на мен ми е много интересно, ако има целувка скоро, дали Санем ще си познае Албатроса. И ако го познае каква ще й е реакцията...

# 688
  • София
Санем несъзнателно всеки път го проваля по мъничко. Емре какво всъщност иска, той да е шеф на фирмата или да я провали и да бъдат заедно с Айлин? Емре май не е наясно и с това защо баща му замина. Има още много докато разкрият шпионина в този слуай двама.
И аз това се чудя.

Добре дошли на новите момичета в темата! Peace

# 689
  • Плевен / София
Добре дошли на новите птички в темата...Колкото и да ми се иска Албатроса да целуне отново Сенем....си мисля, че още е рано за нова целувка....страстите трябва още да се нажежат.....

Общи условия

Активация на акаунт