Звездни компромати- 369 част

• 81 369
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
На мен също ми хареса Антония. Доста забележителна разлика има в сравнение с предишното й излъчване. Самата сватба е някак романтична, без излишна помпозност и превземки. Орловите нокти толкова не дразнят, но тия ц@ци дет ги е изтъпанчила развалят всичко.
Принципно смятам, че по-обраните деколтета са по-стилни и елеганти, особено пък за сватба ми е много неприемливо.

# 376
  • До морето
Тоциния нос ако не е работа на Джамбазов пък на! Или е чужбински! Нашенските лекари хич не ги умеят носовете.

Оооо за сватбата пропуснах да отбележа ултра мега кичозните кумове. Само Бередин с кожения калпак липсва и картинката щеше да е пълна.

# 377
На мен не ми направи впечатление да са ултра гига кичозни. Е, може би малко кума в горната част, но като цяло бяха окей.

# 378
На мен също ми хареса Антония. Доста забележителна разлика има в сравнение с предишното й излъчване. Самата сватба е някак романтична, без излишна помпозност и превземки. Орловите нокти толкова не дразнят, но тия ц@ци дет ги е изтъпанчила развалят всичко.
Принципно смятам, че по-обраните деколтета са по-стилни и елеганти, особено пък за сватба ми е много неприемливо.

Като тази булка тук : https://goo.gl/images/kXSe9U
Или ето тази :
https://goo.gl/images/iZZc2C

# 379
Кумът с тази мантия наистина е впечатляващ Joy Младоженецът верно е набитичък и малко напомня за малък Тошко, но е симпатичен иначе.

# 380
  • София
Че прилича на малък Тошко младоженецът сте го казали вече, че Антония изглежда по-добре в момента - също. Дори устните й изглеждат съвсем естествени, има леки бръчици на очите, да ви кажа чудесна е. Относително хармонична като излъчване, изглеждат влюбени, дано са щастливи. Младоженецът прилича да е забавен тип. Не ми харесват ноктите, но повече не ми харесва деколтето, отвратително, голям зор да извади всичко навън.

# 381
Сега като видях и останалите “булки” се замислих, защо една жена цели да изглежда като от корица на еротично списание точно на сватбения си ден?! За мен това е момент на нежност и любов, на романтика, от какъв зор си пъчат силикона не разбирам? Толкова ли не могат поне тогава да не изглеждат евтино и пошло?   

# 382
  • Viena
https://www.facebook.com/1037925125/posts/10214441459683790/Цеци Красимирова на Фиджи....

# 383
МегЗ преди направо симпатична е била.
Банова- Плевнелиева с нов нос ли и тя, или просто сега я заглеждам и ми прави впечатление манифактурата?
Тоца и Бередин, и с новата фамилия- все си е Тоца: символ на кича, безвкусицата и парадирането.

# 384
  • Rock & Roll feeling ...
На коя страница са снимките на Тоци,която впрочем  Антония Батинкова ли ще зовем ?
Видях някаква сватбена, в профил, от предпоследната страница, ми ... бра-во! Много хубаво са и направили нослето. Поне на тая снимка, от тоя ъгъл.  Толкова ми е като вълк, Тоцито,че ако се пооблагороди ще е е мое удоволствие.  Тихо сега,пускам си я при Гала. Popcorn

# 385
  • До морето
Сега като видях и останалите “булки” се замислих, защо една жена цели да изглежда като от корица на еротично списание точно на сватбения си ден?! За мен това е момент на нежност и любов, на романтика, от какъв зор си пъчат силикона не разбирам? Толкова ли не могат поне тогава да не изглеждат евтино и пошло?   

Ми те щото и трите са мозъчни донори, затова! Толкова им е акъла! Николета ако тръгне да се жени сега, сигурно ще върви надупена и с гъза напред. Аз в друга поза напоследък не съм я виждала.

# 386
Беба(майката на Коко),много си я обича Анелия,Емилия -не.
Да, много обича Анелка и не може да прости на Ема, че се навря в брака им с Кокото!
Това нещо, Ема не можа да преглътне!
А, и бащата на Кокото долюбва в пъти повече Анелка от Ема!
Смятам също, че и феновете са повечето на страната на Анелия!

# 387
Да, много обича Анелка и не може да прости на Ема, че се навря в брака им с Кокото!

По-възрастните “познавачи” на мутро фолк средите казват, че всъщност Анелия е била след Емилия и Коко малко под натиск се е оженил за нея . Да не пропуснем факта, че е била бременна булка.

# 388

Жените пари са дали за този силикон, на него едва ли не славата си дължат, а ти искаш най-милото да не покажат на този специален ден Grinning

# 389

По-възрастните “познавачи” на мутро фолк средите казват, че всъщност Анелия е била след Емилия и Коко малко под натиск се е оженил за нея . Да не пропуснем факта, че е била бременна булка.

Спомням си, че тогава даваха сватбата по някоя телевизия и Коко изглеждаше много влюбен в Анелия. Както и тя в него.
Иначе Емилия е разказвала, че са имали нещо, но после тя се жени за първия си мъж, онзи от Свиленград, а Коко за Анелия.

Общи условия

Активация на акаунт