Звездни компромати- 369 част

• 81 323
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
  • София
По нощите показах на ММ снимките на двойката барбита, думите му бяха - Каква жена му е тази, всички знаят,  че е на другия бряг.

# 556
  • Оптимист по принуда
Точно се чудих на кого ми прилича тази муцуна Joy Ама баш Донатела Grinning

# 557
Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака. И двамата изглеждат .......брррррр. И дано не създават поколение, колкото и грубо да звучи.

# 558
По нощите показах на ММ снимките на двойката барбита, думите му бяха - Каква жена му е тази, всички знаят,  че е на другия бряг.

А що им дава пари за силикон?

# 559
Сигурно защото е модерно - огромни устни, гърди  и 4 пръста вежди.

# 560
По нощите показах на ММ снимките на двойката барбита, думите му бяха - Каква жена му е тази, всички знаят,  че е на другия бряг.

Току-що му разгледах профила в Инстаграм, наистина оставя такова впечатление Crazy
https://www.instagram.com/p/BTgYHRdAUA9/?taken-by=vanioaleksiev

Какви кучешки рождени дни се организират от Ваньо Киборга - то балони, торти, подаръци, украси  Mr. Green
https://www.instagram.com/p/BTv7ZubhwkT/?taken-by=vanioaleksiev

# 561
  • На ръба..
Леле какво нЯщо е вилняло тука..кафето не можа, ама последните снимки ме разсъниха. Бляк!

И да, мисля че е гей..изглежда ми по - женствен от нея..
Скрит текст:

# 562
Ще падна Joy
Отново въпросният

https://www.instagram.com/p/BW4uIhGl3eo/

# 563
 и на мен ми изглежда доста женствен....и гнусен.

# 564

JoyJoyJoy

Представям си като отидат в чужбина, тя остава в хотелската стая с кучетата, той отива да го опъват, баси и живота и парите....

# 565
  • софия
Брррррр! Любов с пари се купува, особено "най-голямата" е за най-финансово красивия. Вкус с пари не се купува. На нито една снимка не ми хареса как е облечен, а от фейсът му лъха нещо нечистоплътно, гнусно. Кой мъж си пуска снимки на декоративното кученце?

# 566
Ужас. Защо ми трябваше да  чета. Че и да гледам. Гнусен е.

# 567
Няма лошо, че е гей, лошото е, че се е докарал на Кен 🤮🤮🤮 И ако беше с мъж щях повече да го възприема. Имам колега гей ( който не се крие) и същият като наш Ваньо, замазва снимки, прави процедури.... ужас.

# 568
  • Пловдив
Ново 20 - Ваньо Алексиев е изтрил снимката с Бугатито (Бугати ли беше?).

# 569
Разгледах обстойно профилите на тези двамата. За Ванката нямам думи - дърт чичак, мислещ се за фитнес модел. За лицето му - думи нямам. А Цветито - от коментарите й на снимките изглежда умна, поне пише правилно на английски и граматически издържано - друг е въпросът дали някой друг не й помага.... Цицките й са до пъпа, а за мастийките й думи нямам. Confounded И всичко това, с което парадират ми изглежда адски грозно на фона на бедните хора, които дават всеки ден по тв и които ни заобикалят....

Общи условия

Активация на акаунт