Звездни компромати- 369 част

• 80 733
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
  • Once there was a Hushpuppy...
Бе, как ядат тези жени с такива усти като на Мара ooooh!
Имам странно усещане, че могат да си ги захапат и сдъвчат с храната...много ми е и гнусно и гадно Sick
Аман от напомпани, като маймунски г*з устни ooooh!

Мерси за темата, Радика Hug

# 76
# 77
# 78
  • софия
Ice Queen, аз разбирам от постовете ти, че се познаваш лично с Никол и гарантираш с думата си, че е бременна. /Не че има каквото и да било значение дали е или не/

# 79
Ice Queen, аз разбирам от постовете ти, че се познаваш лично с Никол и гарантираш с думата си, че е бременна. /Не че има каквото и да било значение дали е или не/
Виждам жена с бременен корем, която дори не го крие и толкоз.

# 80
  • Варна
Не знам дали изобщо някога ще отмине тая мода на надутите устни, но дано се свършва по-бързо, че не се трае.

Снощи гледах някакъв тъповат филм с Дженифър Лопез и за пореден път се възхитих колко е красива. За съжаление, нито едно от децата и не прилича на нея.

# 81
Виждам жена с бременен корем, която дори не го крие и толкоз.
Аз па рекох, че си гинеколожката и или бащата на бебето!
Те и бабите пред блока ми гледат на фуста и съм бременна поне по три пъти годишно от трима мъже едновременно. Много е яко!

# 82
Аз съм бащата!

# 83
  • софия
Толкова ли е трудно , когато тук някой пише нещо във вид на съобщително изречене, да се аргументира.
Тежки изкавания с авторитет без грам информация.........еми нелепо ми звучи...

# 84
Знаех си, че човечецът нама да издържи!...

# 85
Вчера и ММ ме пита бременна ли била Никол, че я обличали все с широки дрехи. ooooh! Щях да се гръмна вече Joy

# 86
  • софия
е на това му се вика ПР Simple Smile

# 87
В инста Буклата е качила снимка от лошото време в София, облечена зимно, ама на една страна се е усукала.... Сякаш си крие коремя. 😁😁😁

# 88
Гала да вземе да я покани Николчето най-накрая и да се разкрие конспирацията  Heart Eyes

# 89
  • София
оф, аман...

отивам на Ъпсурт.

Общи условия

Активация на акаунт