Звездни компромати- 369 част

• 80 655
  • 773
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темата. Попадна ми видео с прогноза за времето, сигурно е досадно вече, но пък и вместо запис, забележете 1.05 минута от видеото.
https://www.vesti.bg/bulgaria/kakvo-vreme-ni-ochakva-za-mesec-iuli-6083991

И аз го гледах и на мен ми се струва, че е бременна Grinning

# 16
  • Rock & Roll feeling ...
Според нарочно я обличат така,защото знаят,че има интерес .
На клипа с безумното розово нещо се виждаше ясно как създава обем,а коремът отдолу  е ок.
Ех,ех и  аз паднах в дискусиата за НС ... темата ли искам да навърти бързо страници, че съм нощтна ли, що ли...

# 17
# 18
Дано пуснат накрая голи новини, та да мирясате!

Йоланда Хадид има страхотна фигура за родила три деца, но снимката е с як ретуш все пак, та ще се въздържа от възхищение. (за справка Биляна Дол от първия ми пост в текущата тема)

# 19
Още ли е бременна Николчето 🙃

# 20
https://www.instagram.com/p/Bkoh62QF2DY/?utm_source=ig_share_she … gshid=4blb4euppxo Пенелопе и Хавиер във филма за Ескобар, не съм го гледала още, сега върви по кината в София

# 21
Конспиративността у вас не спи, ама оставете я Николче на мира. Ще вземем на урочасаме бебето Grinning

# 22
Ето това изявление чаках

# 23
  • София
Кимката
Скрит текст:
Алла Пугачова, много ми харесва как изглежда сега. На младини беше ужасна.
Скрит текст:
Мила Йовович с децата
Скрит текст:

# 24
# 25
И Ирина Т. спи като мен с дистанционно в леглото и на една ръка разстояние.

# 26
Не съм коментирала досега бременностите на Никол, но...... няма ли да има първо сватба, хубава булченска рокля и след това корем? Какво е това бързане да забременява?

# 27
  • където ми харесва
Честно казано, и аз не мисля че е бременна. Но, от както го има това съмнение е бг мамите, нарочно се поддържа тоя слух. Сигурно рейтинга на Времето на Нова е по-висок от на повечето им предавания, откакто битува тая тема за бременността на Буклето.

# 28
Nick Bateman не ми е известен, но като изключим снимките по гащи е много готин. Simple Smile

# 29
Не съм коментирала досега бременностите на Никол, но...... няма ли да има първо сватба, хубава булченска рокля и след това корем? Какво е това бързане да забременява?
Когато става въпрос за богат наследник, редът може да е обратен, даже препоръчителен, ако бащата се опъва:
1. Корем;
2. Раждане;
3. Хубава булчинска рокля и сватба / след като възстанови фитурата /.
Последната точка не е задължителна за благоденствието на майката и бебето.
Макар, че историята помни и други случаи - май някаква фолкпевица не можа да издрапа до сладкия живот на богаташите.

Общи условия

Активация на акаунт