Звездни компромати- 369 част

• 80 650
  • 773
  •   1
Отговори
# 45
Напоследък мъжете са в двете крайности или са ощавени като скубани пилета или са като хванати от гората с буйна растителност. Да не говорим, че всички са супер кифли то бива позиране, дупене по гащи и без гащи. Аман, не останаха мъже реални.

# 46
  • София
На мен Зейн ми е симпатичен.

# 47
# 48
Герито Малкоданска ми е много анти като излъчване. Мила, любезна, сякаш все гледа да се хареса на всички. Прилича ми на пълен конформист. Язък й за красотата

# 49
  • До морето
Любо защо се е докарал на Джордж Майкъл на обложката на албума си???

# 50
Николета си е пуснала още една снимка от Париж. Кадър: дупето, терасата и Айфеловата кула.
Таз' жена от Париж видя само тераса от ковано желязо и кула от обикновено желязо... Joy

# 51
# 52
  • София
Не е важно какво е видяла Николета от Париж, важно е ние какво ще видим от нея там. Дотук е стандартното - дупе, цици, джуки и тук таме Перуканчо.

# 53
Може ли снимки на майката на Джиджи от плажа или яхтата без фотошоп, за да разберем каква фигура има ? И аз мога с много неща да се похваля в обработена снимка...
Майката на Хадидките със сигурност има стройна фигура, но не е като на показаната снимка. Лицето е правено много пъти и тя не го крие, коремът също е правен.
Като млада е била страхотна!
От щерките и само Джиджи може да се доближи до нея, но Бела за нищо не става.
Понастоящем е Йоланда Фостер, а не Хадид.
Скрит текст:

# 54
Ей ви още една синоптичка..за сега не бременна.
Тая ми е толкоз безлична, че чак не знам какъв модел е... Нора Шопова
https://www.instagram.com/p/BknJ02Dljul/?utm_source=ig_share_she … shid=m8wzz7tigcyx

# 55
Не е важно какво е видяла Николета от Париж, важно е ние какво ще видим от нея там. Дотук е стандартното - дупе, цици, джуки и тук таме Перуканчо.

Аз нейното дупе съм го виждала по-често от моето... Joy Ни мож' ме изненада!

# 56
Глория има супер тяло, но, ако си подкъси и оформи косата, ще изглежда още по-добре.
Майката на Хадидките има страхотни крака!

# 57
  • Варна
Пак от GQ, този път Люис Хамилтън. Не го харесвам от началото на кариерата му. Изглежда ми агресивен и насилник.

# 58
Снимката на Гери Малкоданска е от 12 април (поне). Не го разбирам това качване на снимки от преди няколко месеца.

# 59
  • sofia
Пак от GQ, този път Люис Хамилтън. Не го харесвам от началото на кариерата му. Изглежда ми агресивен и насилник.

Защо пък насилник? На мен ми е просто смотан и дребен...

Общи условия

Активация на акаунт