Звездни компромати- 369 част

• 81 356
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
  • Once there was a Hushpuppy...
Още онзи ден я показа Цвети на 0 км. Много и отива.

Отива й...да не говоря.
Добре, че е с верния човек Peace

# 481
  • София
Една от най-бързите хиперколи на планетата - Bugatti Chiron, излязла в тираж само от 500 бройки е тук, в България./собственост на бизнесмен в спедиторските услуги/

https://cdn.dnes.bg/d/images/photos/0381/0000381175-article2.jpg

Приятелката му - Цвети Василева, прави влогове в ютюб. Много добра изглежда. Бях й писала веднъж и веднага ми отговори. Харесва ми.
Дано с честен бизнес да си е изкарал тези пари. Изглеждат земни хора. Да си я кара със здраве!
Собственика на Биомет. За бизнеса му не ми се говори. И за старта на бизнеса също.

# 482
  • София
Тази бургаска девойка не е ли бившо гадже на новото гадже на Златка Димитрова? Някаква снимка бях мярнала тук, но може и да си приличат.

# 483
  • Пловдив
]Да, на "Биомет". Тъкмо се зачетох малко за него, защото честно казано нищо не знаех. Само като име ми беше познат, но с нищо не го свързвах. В едно от видеата си, Цвети показва вилата му. Огромна къща, басейн, огромно.. наистина огромно дворно място, конюшна и тн. Абе.. не е като да няма Grinning

# 484
  • На брега на реката
Майкооо какви са кифльовци и двамата. А тия гърдими изглеждат неудобно кацнали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 485
Изглежда ужасно това момиче. Съжалявам, но това не е красиво, а е кошмарно подпухнало и подпълнено.

# 486
  • До сърцето...
... За бизнеса му не ми се говори. И за старта на бизнеса също.
Уф, за всеки старт така се говори. По-важното е, че е задържал бизнеса и го е развил.
У наше село хич не обичаме успелите Grinning

# 487
Изглежда ужасно това момиче. Съжалявам, но това не е красиво, а е кошмарно подпухнало и подпълнено.
И аз затова се зачудих, та постнах снимка, за да съм сигурна, че съм разбрала правилно. Ама хич не ми е красива Rolling Eyes

# 488
  • Once there was a Hushpuppy...
Уф, за всеки старт така се говори. По-важното е, че е задържал бизнеса и го е развил.

+1
Човек перфекционист. Толкова искам да казвам тук Peace

# 489
  • Варна
Ох, помислих, че само на мен ми изглежда като надуваема кукла тази Цвети. Така ли изглежда дамата до успелия бизнесмен? А той с леко смъкнати боксери/панталони, аха да му се види чатала. Ала Божи86. А този Лъчезар Манчев какъв е? Третият във връзката им или негов син?

# 490
  • София
Да речем, че семейството ми имаше личен и болезнен опит с бизнеса му.

# 491
  • Пловдив
yovanka, сподели повечко за този случай Simple Smile

# 492
Кучетата и са "менте" обаче, излъгали са я сигурно и кой знае за колко пари са и ги продали, уж че са померани.
 За неговия бизнес не знам точно, но за една Варненска автобусна линия, последствие станали и повече от една, знам как започнаха,  след  сума заплахи със смърт към първособствениците, които бяха измислили и разработили абсолютно всичко сам сами. Като не клекнаха хората, след заплахите, пребиха жена му на човека и той се отказа от всичко за да може "конкуренцията" да му вземе бизнеса наготово. Това през 90-те, сега може и по-лоялна конкуренция да има вече.
Вобще не намеквам, че този от Биомед е действал така, просто като стана дума за начало, веднага за това начало се сетих.
Изглеждат ми ужасно и двамата.

# 493
yovanka, сподели повечко за този случай Simple Smile
А, глупости. Утре да се види във всички жълти парцали.

# 494
  • До сърцето...
Да речем, че семейството ми имаше личен и болезнен опит с бизнеса му.

Съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт