Звездни компромати- 369 част

• 81 348
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
От тази тема разбрах, че никнеймът на Ирина Тенчева е бил точки и чертички, по-точно равно. Видях такъв в първите теми в раздел Красива мама (томболите). Да не се е върнала във форума?

# 526
Къф е тоя Мики Рурк,пародийно?
Ако ще още една такава кола с построен дворец вътре да си купи,в лицето е като ритната ръкавица за бейзбол.

# 527
На мен ми е чудно къде точно по родните друми този господин ще си кара бутиковата кола?  newsm78

# 528
... ми прави впечатление как като се е снимала с приятеля си стоят като препарирани, грам емоция не виждам, пази Боже любов. Всичко е поза и фалш.

Е какви емоции и мимики да правят, като до такава степен са ботоксирани и натъпкани с филтри, че ми е чудно зълите как си мият сутрин.
Карикатури.
Таз девойка според мен няма 30 години. Ама любовта не пита...  Whistling

# 529
Той е 63 набор, а тя.. не знам.

55 годишен, почти набор на майка ми (57)... А тази Цвети трябва да е около или малко над 30-те - 20-25 години разлика...

На мен ми е чудно къде точно по родните друми този господин ще си кара бутиковата кола?  newsm78

Ще си я държи в гаража при другите.

Ваньо Алексиев е известен със страстта си към луксозните автомобили, като бижуто в колекцията му е черно „Ламборгини Авентадор“ на стойност 1 млн. лева. Освен топ модела на състезателната марка, той притежава още 2 уникални автомобила „Ролс-Ройс“, които сам признава, че почти не вади от гаража.

Сега прочетох, че новата му придобивка струва 5 млн. лева ( 2,4 млн. евро) без данъци и такси.

# 530
Четох, че бил ходил с 15 бодигарда винаги този бизнесмен.
Видяхте ли имението им? Конюшната е прекрасна. Продавало се това имение.

# 531
Добре че човечецът си влага парите в коли.....Че ако ги имаше кеш до сега да се обезобразил от интервенции. Mr. Green

# 532
  • Варна
За колата- пълна безсмислица е да имаш у наше село такъв звяр. Но къщата, ах къщата с ливадата, планината...
Не мога само да разбера напъна на тези господа да се бутат в полезрението на простолюдието. Живей си живота, карай си колите за милиарди ако щеш, който трябва те познава. Един мъдър предприемач никога не би позволил такава публичност, която го прави не само смешен, но и може да предизвика неприятности. Винаги има някой, който е над теб.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 00:49 от Blue Turquoise

# 533
  • Пловдив
Четох, че бил ходил с 15 бодигарда винаги този бизнесмен.
Видяхте ли имението им? Конюшната е прекрасна. Продавало се това имение.

Знае ли се за колко? От любопитство...

# 534
Сега като се заговори за конюшните и за името на транспортната/ спедиторската фирма се сетих, че навремето нашият майстор работеше с бригадата си и по въпросния "обект".
А знае ли се колко коня има господинът? В конюшнята, не в гаража.

# 535
  • Пловдив
Сега като се заговори за конюшните и за името на транспортната/ спедиторската фирма се сетих, че навремето нашият майстор работеше с бригадата си и по въпросния "обект".
А знае ли се колко коня има господинът? В конюшнята, не в гаража.

Тук е снимала в конюшната:

Скрит текст:

# 536
Боже, наистина ли има хора, които гледат тези глупости и колко скучен трябва да е животът ти, за да си губиш времето да гледаш хорските конюшни!   #Crazy

# 537
  • Пловдив
Защо не? На мен ми е интересно... А и не е като да съм искала да ме покани, за да я разгледам.

# 538
  • Варна
Странно ми е солиден бизнесмен да е такъв фен на селфито.
И на мен!
То мускули, плочки, съблекални, с дрехи, по гащи, с КОСТЮМА след фитнеса... За това пък думи нямам!
И в лице ме плаши. Някаква асоциация с онзи дето се е направил на Кен имам.

# 539
  • До морето
... За бизнеса му не ми се говори. И за старта на бизнеса също.
Уф, за всеки старт така се говори. По-важното е, че е задържал бизнеса и го е развил.
У наше село хич не обичаме успелите Grinning

С баща полковник в ДС много трудно му е било на тоз Ваньо да започне. За методите зо задържане и развиване на бизнеса вече са писали в темата.

Др.Е! е харесал повечето снимки на звездната двойка, подозирам, че той е главният виновник за външния им вид.

На снимките от Малдивите, гърдите на таз девойка са покъртителни.

Общи условия

Активация на акаунт