Звездни компромати- 369 част

• 81 293
  • 773
  •   1
Отговори
# 645
Чак толкова не мисля ,готино тяло има ,но за мен и без уста не е красавица.Ако не се беше пипала щеше да изглежда по-добре, но паке за мен е далеч от красива жена.

За портокола-не съм на 60 години . Grinning

# 646
Из нета пише, че имала връзка с Румен Овчаров Rolling Eyes. Някой нещо да е чул, видял, сънувАл???

# 647
  • До морето
Аз като се замисля - наистина тя беше пионера на цялото стадо маймунски гъзове, които се разхождат днес. Даже и станалата нарицателно за грозна уста, Мария, беше след нея.

# 648
# 649
Из нета пише, че имала връзка с Румен Овчаров Rolling Eyes. Някой нещо да е чул, видял, сънувАл???
Ще са страхотна двойка 😍
На Ратата ми хареса топа.

# 650
  • София
ся, редно е вече вместо за муцуни, да поговорим за бастуни:)))
също така, да попитаме онзи хубостник Том К. как да се сдобием с кръв от млади сциентолози.

оу, Наоми на тази снимка на наборка прилича;)

# 651
  • София
Този с Наоми как и носи бялото чанте. Mr. Green

# 652
  • До морето

също така, да попитаме онзи хубостник Том К. как да се сдобием с кръв от млади сциентолози.

Е, как? Даряваш 2-3-5 милиона долара на сциентоложката църква и почват да ти пращат банки с кръв за преточване!

# 653
  • Sofia
Галка щеше да разказва за някаква сватба на девствен плаж...но времето свърши,на запис ще разберем за кой се е омъжила

# 654
ВидЪТ на Сузанита ме кара да искам да емигрирам Grinning
Това лош кадър ли е на Наоми,или не е бил нейният ден?!
И тя е с рокля на IRIS VAN HERPEN,за което много се радвам,това е една уникална дизайнерка Simple Smile

# 655

Е, как? Даряваш 2-3-5 милиона долара на сциентоложката църква и почват да ти пращат банки с кръв за преточване!

Пишеше , че на Деси Плевнелиева й правели такива процедури.

# 656
  • На брега на реката
PELLI, Галка от Сатен те кефи, пък Сузанита те кара да емигрираш?Мчи те и двете са еднакво бутани, дялкани и зле преправени. Все на гъз си мязат!
Щото се сещам за много звезди,, истински такива, които гаранция са лягали под ножа, но изглеждат прекрасно (остави, че са и талантливи).
Например:
Чарлийз
Мишел Пфайфър
Кейт Уинслет
Кейт Бланшет

# 657
ВидЪТ на Сузанита ме кара да искам да емигрирам Grinning
Аз не намирам разлика между вида на Сузанита и Галя, която ти допада. Направо са ми еднакви двете.

# 658
  • София
Макрон без Бабет в Нигерия 😀😀

Скрит текст:

# 659
  • Viena
На Макрон сега мy е паднало.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 16:41 от janaa777

Общи условия

Активация на акаунт