Дискова херния - 17

• 141 347
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Дали според вас при дискова шийна протрузия е възможно да се усеща дискомфорт в очите - напрежение, сълзене, лека болка понякога?

# 661
# 662
# 663
# 664
Това да не е онази група - звуково лечение и терапия? То наред с конопения колан и там бях Joy

# 665
Билкова рецепта е,за "любителите"на хлепаниците.Смесва се червена хума с яб.оцет и се маже върху зелеви листа и се налага върху хернията.
Една приятелка вчера ми спомена,че листата от зеле и помагат много.
Не съм пробвала.Тук три вечери се налагам с лук,сол и ябълков.оцет и определено действа.
А някой беше писал,че д-р Александров изпраща от пластирите си по куриер.Някой поръчвал ли е така досега.

# 666
Дископатия и дискова херния едно и също заболяване ли са?

# 667
  • Някъде там

Мисля ,че да .
А от дискова херния на шийни прешлени може ли да се усещат бодежи в сърдечна област ?
Или съм си за кардиолог.
Няма скорошни часове и това ме напряга и само за това мисля .

# 668
Дископатия долу на прешлен на кръста ми откриха. Кофти. Неможе да се навеждаш. Боли от настинки и цикъл също. Предава ми надолу и ми отичат краката и болят ако съм на крак повече време

# 669
  • На планетата земя

Най-общо казано да,дископатия е общо и разговорно на дискова херния.

# 670
Здравейте, пиша по повод вече направено изследване на мъжа ми и резултата от него е лека протрузия в лумбална област L4-L5 . Ще се радвам на Вашите мнения и препоръки за облекчаване на болката . Ако някой от Вас е минал през нещо успешно би било от голяма полза . Четох за различни варианти на лечение , но ако някой има нещо което наистина му е помогнало ще ми е от голяма полза . Благодаря Ви предварително .

# 671
Кръста ми е много зле. Имам периоди на криза. И около времето на цикъл още повече ме мъчи дисковата херния защото е на кръста. Вчера се наведох да чистя и неможах да се изправя. Бавно бавно с мъка. Когато ми направиха снимката на кръста и ми установиха дисковата херния не ми казаха нищо. Просто да взимам обезболяващи. Но не помагат много

# 672
За протрузията - голям шанс имате да си помогнете с гимнастика за стягане на мускулите. Дори случаи с ДХ, която не притиска нерва или не много, видях, при които хората бавно, но сигурно се отърваха от болките.

# 673
Здравейте, пиша по повод вече направено изследване на мъжа ми и резултата от него е лека протрузия в лумбална област L4-L5 . Ще се радвам на Вашите мнения и препоръки за облекчаване на болката . Ако някой от Вас е минал през нещо успешно би било от голяма полза . Четох за различни варианти на лечение , но ако някой има нещо което наистина му е помогнало ще ми е от голяма полза . Благодаря Ви предварително .

Всъщност, абсолютно нищо не казваш. Една диагноза, и то от образно изследване.
Оплаквания, начин на живот, ежедневни дейности, отношения. Това са аспектите на болестта и здравето.

# 674
Дренка, писала съм малко по напред, че е с оплакване и болки в кръста . Работата му е в седнала поза , плюса му е че работи 2-3 часа и после почива поне 2 часа и после отново сяда да работи . Не спортува , нито пък аз ( както обичам да казвам “ това тяло няма да го съсипвам във фитнеса Wink “ ) . Той обича да плува от време на време .

Общи условия

Активация на акаунт