💄Новите ни козметични похождения - 82

• 105 080
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Чакам да пристигнат

# 256
От намалението в ДМ:

Докато блеех какво има-няма на рафтовете на Есенс, с душ кремовете в количката, момичето, което зареждаше щендера, възкликна - Ау, тези душ кремове са страхотни. Та, да видим.

И едни капсулки. Исках да пробвам и сините, но нямаше.

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 12:42 от Джаста Праста

# 257
# 258
И от вчера, три продукта от Орифлейм:

Крем за ръце с масло от авокадо. Пробван - нищо особено.

Мултифункционален предпазващ балсам с масло от семки на дива къпина от серията "Нежна грижа". Хубави са тези балсамчета, вършат си работата.

Маска за лице с овес. Тепърва ще се пробва.

# 259
Вчера и аз си взех лака на Лореал номер 226 😍

И лак на Aura AMAZINGLY RESISTANT 415 Pool Party:

# 260
Честито! Simple Smile

# 261
От намалението в ДМ:

Докато блеех какво има-няма на рафтовете на Есенс, с душ кремовете в количката, момичето, което зареждаше щендера, възкликна - Ау, тези душ кремове са страхотни. Та, да видим.

И едни капсулки. Исках да пробвам и сините, но нямаше.

Пробва ли душ гелчетата?Blush

# 262
Туити, утре, днес от мерак и мисли как ще си взема душ с новия Дав, си забравих покупките в офиса. Ама не ми се връщаше, та утре ще е пробата и ще споделя отзив, задължително.

# 263
Добре, благодаря! Kissing Heart Аз така съм се затрупала с душ гелове, че нз кога ще им дойсе ред ако реша да пробвам тези. Слабост са ми душ геловете:heart_eyes:

# 264
Ааа, говори ми  Stop. Шкафа вече не ги побира и пак си намирам причина да си купя някой, като тази - Ми, този е нов и го нямам! Whistling Утре, отзив, обещавам Hug, но в темата за евтините продукти, да не спамим тук. Извинявам се за отклонението.

# 265
  • sofiq
От поседните седмици:

Скрит текст:

никак не съм доволна,не бих купила пак
За маската за коса ли става въпрос?

Да за маската,не прави нищо на моята коса,пробвах я като балсам,като маска за коса и като финиш.Като балсам и маска не прави нищо,даже краищата на косата ми стават по хвърчащи,като финиш без отмиване стана един ужас...сплетени сухи краища ,без блясък и форма и отгоре на всичко нямаше разресване(сложих много малко,колкото грахово зърно ).

От днес няколко подаръка от приятелка:

балсам за устни -цвят 020

балсам за обем на устните - цвят 020

водоустойчива база за сенки

палитра хайлайтъри

# 266
Ти ме запали по лака на Лореал😉😁 🤗И понеже наистина е много хубав,вчера след обяд си взех и 224 Rose Ballet.На живо кафенее.А днес ще взема още един цвят-нежно розов.Ще го покажа след като го купя☺Ето го и 224 Rose Ballet:

# 267
  • При децата ми
От вчера:

Течния сапун е друг, но не намирам снимка.

Последна редакция: чт, 09 авг 2018, 10:37 от Hrispa76

# 268
  • Пловдив

# 269
  • На ръба..
Няколко неща си взех, включително и четки, но най - много се зарадвах на

Общи условия

Активация на акаунт