💄Новите ни козметични похождения - 82

• 105 084
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
# 316
# 317
# 318
  • Toronto

Много съм радостна от това си откритие:

има такъв ефект:

# 319
  • София
tuparowa моливът на UD в кой цвят е? Използвам такъв, но в друг цвят и също съм много доволна.

# 320
  • Toronto
И двата са черни. Oil Slick случайно го намерих като си купувах черен молив. Като драснах на ръката си, така ми хареса, че просто взех и него. Още не съм го използвала де, струва ми се някак по-вечерен и празничен с тези блестулки. Даже не знаех, че има и други цветове. Ти как ги използваш, в смисъл като контур или...?

# 321
  • София
Да, има доста цветове, моят е малко блестящ също, цвят mushroom, ползвам го като молив, но става и размазано като сенки. Ще трябва да го видя и този oil slick. Yum

# 322
  • Sofia
Тези моливи на UD могат ли да бъдат намерени в нашенските магазини? И каква им е цената, ако някой знае? Simple Smile

# 323
  • София
Не съм проверявала, мисля, че ги има, но само в няколко цвята. Моя го бях поръчала от lookfantastic.

# 324
  • София
Мляко за тяло:

Тонирам крем:

# 325
  • Toronto
Тези моливи на UD могат ли да бъдат намерени в нашенските магазини? И каква им е цената, ако някой знае? Simple Smile
Ако не другаде, в Сефора би трябвало да ги има? Thinking
И тук, ама ми се вижда скъпо:
https://bg.strawberrynet.com/makeup/urban-decay/24-7-glide-on-wa … ye-pencil/203929/

# 326
# 327

- за втори път го купувам, много съм доволна. Кожата ми сава мека, подхранена, хидратирана. Не го изплаквам.

Да споделя и аз мнение за храната за коса на Гарние. Имам банановата - ами на моята коса ницо не прави, освен, че мирише много хубаво. Използвах я като маска с отмиване - хвърчащаи разпиляна  коса, като финиш - комбинирам я с олио и тогава горе-долу става, но според мен се дължи на олиото, тя само придава аромат при мен. Може би като преуош в комбинация с кокосово масло ще я изхабя, но едва ли ще повторя.

# 328
# 329
  • Варна
За мен моливите 24/7 на UD са едни от най-добрите. Меки, трайни, наситени цветове. Любими са ми Abyss, Deep end, Junkie. LSD го мисля от много време, но май ще ми е тъмен. ZOEVA graphic eyes също са страхотни. Острят се обаче малко трудно и се губи материал. Любим ми е Cool factor. Нямам достъпна Sephora и купувам онлайн или при пътуване в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт