Хитринки за всякакъв случай - 17

• 82 111
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Не е така. Скъпите хавлии и халати не пускат мъх. Не е едно и също дали ще купиш халат за 80-90 лв. или за 25-30. Все са български, но...

# 631
Не е така. Скъпите хавлии и халати не пускат мъх. Не е едно и също дали ще купиш халат за 80-90 лв. или за 25-30. Все са български, но...
Не съме съгласна. Подарих на ММ халат от най-тежките и дебелите на Яна за 70лв, а аз имам един за 20лв за лятото от Кауфланд , марка Lanna. И двата пускаха в началото мъхчета, след 1-2 пранета спират, не е голяма работа.

# 632
Точно и аз дадох 80лв. за този халат, затова ме е много, много яд.

# 633
Тогава не знам какво да кажа. При първото едно-две пранета е напълно нормално да пада мъх, но след това... Аз със скъп халат нямах проблем, но пък за сметка на това с евтиния... Все едно не съм се къпала, а в мъх съм се въргаляла.

# 634
Моя проблемен на Яна беше комлект халат и 2 кърпи за скромната сума от 132 лв възможно най -скъпият . Явно е от материала не е до цена  , но след химическото нямаше проблем ✌

# 635
  • София
И моите халати са на Яна, от най-дебелите. Предполагам не е късно да ги метна на едно химическо.

# 636
Не се чудете защо пускат. Вече памучните прежди у нас са ниско качество, с  скъси влакна и затова се замъхват. Както хавлиите, така и преждите за дрехи, всичко вече прави мъх.

Вече няма да се чудя дали да избера дреха с българско производство. Директно подминавам.

И вносно да избереш, няма гаранция.
Аз гледам поне да е памук, а не смес с разни изкуственяци, които не попиват.

# 637
Точно това щях да кажа- че те ги пишат български, ако са зашито тук. За произход на плата нищо не се казва.
Стриганите хавлии - които приличат на кадифе - винаги пускат повече мъх а попиват по-малко. А и са по -скъпи

# 638
Чистих банята с меглио с белина. Съсипах си огледалата, станаха на пръски и петна. Дали мога да ги оправя някак? Писала съм с какво ли не, никога не ми се е случвало такова нещо.

# 639
Моля,дайте идея как да почистя вмирисан мокет.нанесохме се в квартирата декември месец и имА миризма на изпражнения,куче и тн..
Купих шампоан за килим,спрей за почистване на килими,минавам с парочистачка,пробвах дори доместос във водата,но пак не става..един ден мирише хубаво,ни на сутринта пак се усеща..а в момента нямам пари да сменя мокета Sad

# 640
Моля,дайте идея как да почистя вмирисан мокет.нанесохме се в квартирата декември месец и имА миризма на изпражнения,куче и тн..
Купих шампоан за килим,спрей за почистване на килими,минавам с парочистачка,пробвах дори доместос във водата,но пак не става..един ден мирише хубаво,ни на сутринта пак се усеща..а в момента нямам пари да сменя мокета Sad

Пробва ли с това? Доста свежо мирише след него.

# 641
С какво да измия бидон,в който е имало олио? Мислех за Меглио,дали ще стане? 🤔

Има някакви препарати против миризми от кучешки изпражнения,но не съм ползвала. Нещо подобно,но и цената я бива: https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/potshistvashti-i-dezodorirash … tano-750-ml-44201

# 642
  • до най-прекрасния мъж
За миризмата от урина на животно /куче или котка/ не помага абсолютно нищо - дори пране с водоструйка на автомивка и сушене на слънце. Само смяна на мокета, за съжаление.

# 643
С какво да измия бидон,в който е имало олио? Мислех за Меглио,дали ще стане? 🤔

Има някакви препарати против миризми от кучешки изпражнения,но не съм ползвала. Нещо подобно,но и цената я бива: https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/potshistvashti-i-dezodorirash … tano-750-ml-44201
С оцет.

# 644
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=862763.315
Прочети първия пост, има начин за почистване на котешка урина.Или ензимни препарати от ветеринарната аптека.

Общи условия

Активация на акаунт