Хитринки за всякакъв случай - 17

• 82 000
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Смола от дънки съм махала с лакочистител.Точно замазано стоеше и лепкаво.

# 91
Олио не става ли? Може и с бензин, ама после не знам как се чисти от бензин. Мазнина (олио, зехтин), докато разтвори и се махне, после обилно сол да поеме мазнината и се изпира.

# 92
Някога имаше ампули чист бензин. Много неща съм чистила с него.
Сега не знам дали съществува такова нещо, а и не помня откъде съм купувала ампулите.

# 93
  • оттам, откъдето започва България
А да ви питам..пръсках с Айкън за хлебарки и изчезнаха почти,но за съжаление продължава по някоя друга да излиза от канала на мивката в банята...Ей сега пак една се разхождаше,ужас Tired Face Незнам вече,какво да сипя в сифона,че да спрат да се катерят и да излизат... Sad
Вземи си Хлебомор и го сложи по стаи, коридори, тераси и тоалетна.
След като изчетох всички отговори, видях, че са писали вече за Хлебомора.
Лесно и ефикасно е.

# 94
+1 за капаните за хлебарки, само те ни помогнаха и не се тровим с пръскане

# 95
Аз пък давам глас за Фронтлайн за голямо куче. Трета година хлебарка в къщи не се е появила, а комшиите се оплакват. На обща канализация сме с китайски ресторант и кръчма. Пръскаш и забравяш проблема.

# 96
  • София
Здравейте! Моля,ако някой знае,да сподели,как се премахва смола от памучна дреха?
Благодаря!🤗
Мисията невъзможна, така дъщеря ми си съсипа една светло синя дънкова пола, това чудо с нищо не се маха,в никой случай ютия- още повече се залепва и попива в плата.
Инче за фризера съм гледала клип- но е за махване на дъвка.

# 97
За обувки от естествена кожа не мога да кажа, защото такива нямам. Но други обувки пера в пералня на специална програма и нямам проблем. В това число съм прала и еспадрили, а майка ми се изненада, че нищо им няма, защото на нея преди години едни еспадрили й се разпаднали в  дъжд.
коя ти е специалната програма?
Аз имам пералня шесто чувство на уърлпул - какво да пусна? Или кво- да -е, но да са му по-ниски оборотите?!

# 98
На моята пералня си има програма за маратонки. На 30 градуса е.

# 99
Дошъл е момента да си купя пералня, дай линк, или марка, модел.

# 100
  • Варна
 Аз нямам специална програма за обувки, но съм прала кожени и платнени на бързата програма - 30° за 30 мин, с ниска центрофуга - 400- 600 оборота. Simple Smile

# 101
И аз това си мислех - по - ниски температура, обороти и време

# 102
Дошъл е момента да си купя пералня, дай линк, или марка, модел.

Индезит е. Така изглежда.

За модела трябва да потърся книжката, че не го помня.

# 103
  • София
http://m.24zdrave.bg/Article/6941564 това пък намерих днес по повод миризмата на обувките.

# 104
Здравейте, нещичко и от мен. Прясно петно от орехи махнах като първо му сложих нишесте, а след това го измих и натърках с препарат Спот. Той действа най-много но пресни петна. Не остана нито петъце по дънките.

Общи условия

Активация на акаунт