Хитринки за всякакъв случай - 17

• 82 359
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Белина

# 256
Трябва ми нещо за дървени шкафове и кухненски шкафове.
Гардероби ...

Тези дали ще свършат работа :
Скрит текст:

/spoiler]

# 257
Това пластмасовото с таблетките е умряла работа, ако искаш, пиши ми ЛС и мога да ти пратя едно подарък, ако не съм го изхвърлила. Само ще си купиш таблетки, но няма да ти свърши работа - вярно ще събере вода, но ще ти излезе златно.
Другото върши работа, но и с белина в такова шише с пулверизатор ще имаш ефект без да се охарчваш. Срещу мухъл имам само две тактики - влагоабсорбатор електрически и проветрение. Ако имате вариант, изкарайте мебелите навън, напръскайте щедро с белина и оставете ден-два на слънце да се проветряват. После гардероба не го слагайте плътно до стената, трябва да има място да циркулира въздухът.

# 258
Това пластмасовото с таблетките е умряла работа, ако искаш, пиши ми ЛС и мога да ти пратя едно подарък, ако не съм го изхвърлила.
Сподели го поне, този подарък, че да знаем кое върши работа Simple Smile

# 259
Annabelle* ,благодаря ти.

# 260
Това пластмасовото с таблетките е умряла работа, ако искаш, пиши ми ЛС и мога да ти пратя едно подарък, ако не съм го изхвърлила.
Сподели го поне, този подарък, че да знаем кое върши работа Simple Smile
Имам такова пластмасово от първото питане на лисичката, на церезит, в което се слагат влагоабсорбиращи таблетки. Не знам как да сложа снимка, съжалявам. Събира вода, няма спор, но при голяма влага една таблетка може да се втечни за денонощие и в крайна сметка излиза твърде скъпо.

# 261
За Мравките :
Пробвай те с Айкън продава се по Агро аптеките и действа за всякакви видове гадове-летящи, пълзящи и т.н.
Имат пет месечно бебе, а Айкъна е токсичен. Не става в конкретния случай според мен.

# 262
Гардероби ...

Скрит текст:

/spoiler]
Взимам от Джъмбо еднократни влагоабсорбатори за шкафовете и ракли под легла

# 263
Имат пет месечно бебе, а Айкъна е токсичен. Не става в конкретния случай според мен.
Силно токсичен е само за водни организми. Според мен няма опасност, ако бебето не се докосва до него и не го вдишва директно при пръскането.

# 264
  • оттам, откъдето започва България
Гардероби ...

Скрит текст:

/spoiler]
Взимам от Джъмбо еднократни влагоабсорбатори за шкафовете и ракли под легла

В Практикер също има.

# 265
Имате ли опит  с почистване/изпиране на петна от плажно мляко върху бяла/ светла дреха? Имах неблагоразумието да отида на плаж с бяла тениска и светло сини къси панталони  и резултатът  е жълти петна, които след изпиране  си стоят.

# 266
По логика, опитай с обезмаслител.

# 267
Много съм доволна от лимонтузу о в каната за гореща вода. Днес бях героят на офиса, и то благодарение на вас !!!!!

# 268
Имате ли опит  с почистване/изпиране на петна от плажно мляко върху бяла/ светла дреха? Имах неблагоразумието да отида на плаж с бяла тениска и светло сини къси панталони  и резултатът  е жълти петна, които след изпиране  си стоят.
Слагам в белина Аче. Дори дрехи с шарки съм слагала и не ги маха, само петното. Но щом е бяла, съвсем няма от какво да се притесняваш.

# 269
Момичета,обезвлажнител дали ще върши работа против мухъл ?

Общи условия

Активация на акаунт