Хитринки за всякакъв случай - 17

• 82 373
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Момичета,обезвлажнител дали ще върши работа против мухъл ?

Ако вече има мухъл - не. Но ако още няма ще предпази, поне аз за това ги използвам.

# 271
А какво ще ми препоръчате против мухъл ?
Вече има ,да.
Сега е премахнат с препарати,но ми трябва за превенция.

# 272
Лисе, електрически влагоабсорбатор. Особено в студения период. Инвестицията си заслужава.

# 273
 tonynette ,благодаря ти.
Трябва ми за баща ми,който живее под мен и има доста мухъл.
Но е на нивото на двора етажа му и може би е заради това.
Смени дограмата ,има вътрешна изолация,но ... си има.
Освен да потърсим такъв уред.

# 274
Оф, просто махнете скапаната ПВЦ дограма и сложете дървена. Веднага ще изчезне.

Ние у нас сме с двукатна дървена- грам няма и не е имало. Отсреща си сложиха ПВЦ комшиите, и оплакванията започнаха. Никакви термо мостове и подобни не помагат. А пък с вътрешната изолация, ако е вътрешна, съвсем сте влошили положението

# 275
Румка , благодаря за мнението.

# 276
Преди да я смените, имаше ли мухъл?

# 277
Преди да я смените, имаше ли мухъл?
То преди да я сменим се правеше основен ремонт,че не беше годно за живеене там.

# 278
Купете просто по-мощен уред, който ще се самоизключва при пълен резервоар и ще се изумите какво количество вода ще събира. Не е нужно да работи през нощта, в помещение, в което се спи. Може да го оставяте да работи в съседна стая. Има разход на електричество, но това е начинът за справяне с проблема, при условие, че вече сте инвестирали доста в дограмата.

# 279
# 280
При вече сменена дограма сложете прозоречни клапи. Гледам, че при санирането на блоковете по програмата слагат клапи на по-рано сменените дограми. Мои познати са доволни. Клапите им са автоматични, имало и ръчно управляеми.

Забравих, могат да се монтират и над прозорците.

# 281
Благодаря ви bouquet

# 282
  • София
С какво да махна жълтите петна подмишниците на белите тениски за физическо на тинейджърите ми?
Много се попят напоследък и петната не се махат при прането  #2gunfire, а пера само с качествени препарати, които ми носят от Италия.

Моят мъж ги маха с домашен сапун....

# 283
Тези петна са и от стикове и дезодоранти.
Действа им Вениш, обезмаслител, има и специализирани продукти (в DM четох, че продават, но още не съм пробвала).

# 284
Тези петна са и от стикове и дезодоранти.
Действа им Вениш, обезмаслител, има и специализирани продукти (в DM четох, че продават, но още не съм пробвала).
В ДМ вече е спрян от внос препарата, а беше много добър. Чела съм за препарат против котлен камък, за натривки с лимонена киселина. 

Общи условия

Активация на акаунт