Хитринки за всякакъв случай - 17

• 82 277
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Вече на село
Аз чистя с магическа гъба и вода.

# 346
Може би е обсъждано, но ще ми е трудно да го намеря.
Моля за съвет как да изчистя фугите в банята от мухъл?
Ако може да не е с много силен препарат, че съм бременна. А ако някой ми даде идея за натурален продукт ще съм много благодарна.
Опитай с кислородна вода. Аз ползвам старо пръскало от препарат за прозорци и четкам с четка за зъби.

# 347
Тъкмо това щях да кажа и аз Simple Smile

Исках да ви кажа, че си изпрах зимните обувки в пералнята и сега си съхнат. Комбинирай ги с малките пътечки на пода- нали се сещате: пред мивката, на замята пред банята. Притеснявах се за барабана, обаче всичко е ОК

# 348

Исках да ви кажа, че си изпрах зимните обувки в пералнята и сега си съхнат. Комбинирай ги с малките пътечки на пода- нали се сещате: пред мивката, на замята пред банята. Притеснявах се за барабана, обаче всичко е ОК
Аз си пера пътечките на 90 градуса с предпране и пране, така, че няма да стане при мен Sad но пък това е единственият начин да си върнат светло синият цвят, понеже често заблуденият ми мъж влиза с обувки навътре. Sad

# 349
Аз чистя с магическа гъба и вода.
Благодаря за идеята. Не вярвах, но наистина фугите се изчистиха и то без особено усилие.

# 350

Аз си пера пътечките на 90 градуса с предпране и пране, така, че няма да стане при мен Sad но пък това е единственият начин да си върнат светло синият цвят, понеже често заблуденият ми мъж влиза с обувки навътре. Sad
хехе, и у нас едните са сини - от ИКЕА са, със стърчащите издължени топчета. Винаги се изпират идеално без особени усилия от моя страна.

Искам и съвет - за да си разкрася апартамента накупих рамки от ИКЕА. Сега кажете ми за евтин начин да сложа нещо вътре
Simple Smile

# 351
  • София
Някакво списание си купи.
За мухъла аз взех Тайлекс - той обаче е много силен и мирише.

# 352
За рамките може да ползваш календари някакви, зависи от размера.Снимки от календари де...Обикновено календарите са тематични и ще имаш 12 различни снимки на една тема.

# 353
Румка, в цветарските магазини има опаковъчна хартия, която имитира стари вестници и може да стане интересен декор в твоите нови рамки. Само не знам дали не е демоде, не съм в крак с модата.

# 354

хехе, и у нас едните са сини - от ИКЕА са, със стърчащите издължени топчета. Винаги се изпират идеално без особени усилия от моя страна.
 Да, но моите не са такива. Месеци наред издирвах такива в различен от ярко червено ( просто не ми отива на цветовете) и електриково зелено. Един ден ММ се прибира с два комплекта постелки за баня и около WC ( сещате се ) защото били светло сини. Трудно се изпират, защото са "късокосмести", но не отстъпват по мекота.На 90 градуса с предпране ми излизат точно с фабричният си цвят.

# 355
  • Петрич
Препоръчайте ми хубав препарат за почистване на микровълновата фурна без търкане?

# 356
Препоръчайте ми хубав препарат за почистване на микровълновата фурна без търкане?
Вода с лимон.  за около 3-4 мин

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 15:11 от Пролетно цвете

# 357
Не помня в коя тема се коментираше този въпрос...но много момичета препоръчаха Медикс гел за фурни.Имаше много позитивни мнения!

# 358
Най-добре е да ползвате пластмасов капак за върху храната, която се претопля. Така даже и да пръска, миете капак, а не фурна. Моята я почиствам само с влажна кърпа и обикновен миеш препарат. Отлагания няма, само от конденз.

# 359
  • София

За микровълнова фурна препоръчвам почистване с оцет. Слагат се около 50-100 мл оцет в чаша, чашата се слага в микровълновата. Микровълновата се пуска за около 5 минути и след това се забърсва с влажна кърпа. Да отбележа, че моята микровълнова никога не е била силно замърсена. Предполагам този метод няма да почисти 100% упорити замърсявания, но на мен ми върши прекрасна работа. Също така елиминира миризми.

Общи условия

Активация на акаунт