Хитринки за всякакъв случай - 17

• 82 234
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте!

Има ли някакъв трик за почистване на позеленели от трева бежови памучни панталони? Навремето съм чистила някак детските дрехи, но не помня дали имаше някаква особеност.  newsm78  Праховете дали се справят сами или трябва да ги обработя преди това? Ако има значение, петната са от преди 2-3 часа.
Препарат Клири - писала съм по - напред в темата.
Допълвам: препарата се ползва преди да са изпрани панталоните и не трябва да са третирани с нищо друго. Ще помогне дори да са на 1 седчица петната. Изпрабвано е от мен.
Започнах да звуча като рекламно лице на препарата вече, но наистина и двата вида помагат за толкова много неща, описани на шишетата. Но не знам кой от двата е за петната от трева.
Освен това са евтини - около 2 лева.

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 19:53 от anra

# 406
Здравейте!

Има ли някакъв трик за почистване на позеленели от трева бежови памучни панталони? Навремето съм чистила някак детските дрехи, но не помня дали имаше някаква особеност.  newsm78  Праховете дали се справят сами или трябва да ги обработя преди това? Ако има значение, петната са от преди 2-3 часа.
Пробвай с пастата Тест .  Намазваш петното, оставаш да престои и переш.При мен върши работа.
Джулая - използваш ли белина, дезинфекцията си е сигурна. Няма какво да се чудиш Wink
Замислих се сериозно препарата за котлен камък дали ще премахне груба кожа от пети? Hug ( сериозна съм, наистина)
И последно да се оплача от магическата гъба - стопи се без да почисти кожените ми сандалки. И Поларипида - махна фугата ми да, въпреки, че не това ми бе целта, но плочките си седят с варовика Sad

# 407

И последно да се оплача от магическата гъба - стопи се без да почисти кожените ми сандалки. И Поларипида - махна фугата ми да, въпреки, че не това ми бе целта, но плочките си седят с варовика Sad
Пробвай с мицеларна вода за лице, каквато и да е.

# 408
пробвай и с прах за пране на прах за бяло. Аз така си почистих едни сандалки предната година с такъв. Като нови станаха. Ако нямаш попитай приятелка да ти отсипе една лъжица за проба.

# 409
Аз да отчета прането на маратонки в пералнята.
4 чифта на 30 градуса, на деликатна програма с къса центрофуга - не съм доволна от резултата.
Един чифта на 40 градуса, на почти най-дългата програма и с нормална центрофуга - супер резултат.
Обаче да подчертая, че иде реч за текстилни маратонки.
Не съм пробвала още препарат за котлен камък за петната под мишниците на бели тениски, че през лятото не се носят.

# 410
Той доста разяжда, струва ми се опасно за петите Simple Smile За тъкани не знам. За пети - комбинация от стъргане и Еудермол - лосион за напукани пети, имаше и някои доволни от лимон - две половинки изцедени, слагаш пета във всяка и държиш така докато издържиш.

За петната пак лимонов сок ползвам, а за обувки и разни неща, които имат нужда от хубаво избелване - домашен сапун.

# 411
Преди години забелязах, че колкото повече си търкам петите, толкова повече не ми харесват в последствие. Някъде бях чела, че грубата кожа е нещо като гъба и препоръчваха антимикотични спиртове. Аз знам за два: антимико-бета и антимико-ацид. С първия не видях резултат сякаш, но с втория... Там където съм мазала, кожата започна да пада, не знам колко слоя падна, но от тогава с пети не се занимавам, правих го есен, зима, не помня сезона, но не лятото. А антимико-бета го използвам за обувки, защото няма как да ги изпера (кожените), а така ми се иска. Слагам ръкавица, слагам върху мокра кърпичка от спирта и ги мажа обилно отвътре.

# 412
За пети имам страхотна рецепта - по 1 малка бутилка спирт 70 градуса и глицерин + лимонтозу. Може да се търкат петите преди това и после се маже. При мен имаше бърз ефект.

# 413
Преди няколко дни заради петите си взех рекламираните ексфолиращи чорапи
Скрит текст:
Парасофт
Ексфолира ми се всичко друго, но не и петите и мазолите.
Остава пемзата и морския пясък...

# 414
  • Стара Загора
Скрит текст:
Парасофт

Изчакай...
На мен в момента ми се белят юнашки краката, започнаха около седмица след като ползвах чорапите.
Хем моите бяха от Кауфланд, наполовина на цената на рекламираните.

# 415
Ей хора, вие ми четете мислите! Купих преди около месец един литър кислородна вода, точно за петите. Киснат се и после с пемзата. Вижте в Гугъл- пише да очаквам супер резултати.
Но не мога да намеря време защото- трябва да се киснеш поне половин час, без някой да ти реве и крещи.
Надявах се онзиден ДС се пробвам като заспят, обаче аз заспах преди тях:-(

# 416
Скрит текст:
Парасофт
О, не. Те са голям боклук. До болка ми изтъниха кожата на свода, където нямах проблем, но на петите си останаха. Ще пробвам с идеите по-горе. Дълго време бях доволна от силициловата киселина смесена със зехтин+ обработка с ножче, но в един момент ми писна да се занимавам ( трябваше да пренощувам с тази смес, което през лятото не е много найс Sad )
Благодаря за съветите Simple Smile Мицералната вода даде ефект върху пресните замърсявания, така да се каже. И то доста добър. Вече третираните участъци обаче не подлежат на промяна Sad
А за плочките? И само при мен ли магичната гъба не дава ефект върху нищо?

# 417
  • Петрич
Надраскан химикал върху раница от изкуствена кожа с какво за почистя?

# 418
Паста за зъби.

# 419
  • Петрич
Паста за зъби.
Изпрана е вече.Дали ще излезе?

Общи условия

Активация на акаунт