Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 679
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
За топката и в самия мейл пише, че е оригинал, а не реплика. Ще се разправям на място аз.

# 1 291
Наградите от Милка със служебна бележка ли са?

# 1 292
За топката и в самия мейл пише, че е оригинал, а не реплика. Ще се разправям на място аз.

Аз утре ще звъня на sportal, но май ще трябва да се разправяме с VISA.

# 1 293
  • при късмета
Не може награда да ти дойде изненадващо със служебна бележка. Нали на нея трябва да има ЕГН и то трябва да е известно предварително. То се иска заедно с данните за доставка и те уведомяват, че трябва да получиш служебна бележка, още като те уведомяват, че печелиш. Няма как наградата да дойде със служебна бележка, без да ти е известно предварително.
Само от кока кола ги правят тези номера, но е крайно нередно и като спечелих камерата я насолих подобаващо девойката, която ми звънна само за да свери адреса

# 1 294
И аз чакам Ариана, но от последното теглене. Нямам съобщение.

# 1 295
Не може награда да ти дойде изненадващо със служебна бележка. Нали на нея трябва да има ЕГН и то трябва да е известно предварително. То се иска заедно с данните за доставка и те уведомяват, че трябва да получиш служебна бележка, още като те уведомяват, че печелиш. Няма как наградата да дойде със служебна бележка, без да ти е известно предварително.
Само от кока кола ги правят тези номера, но е крайно нередно и като спечелих камерата я насолих подобаващо девойката, която ми звънна само за да свери адреса

Благодаря, но не съм спечелила и не знам какви данни искат. Чудех се дали да играя, но след като няма СБ ще се пробвам с 1, 2 КБ.

# 1 296
  • при късмета
Обикновено и в правилата пише какви данни ще се искат при спечелена награда и дали тя ще се декларира

# 1 297
  • Вестерос
Сайта на Съмърсби е под всякаква критика.Първо проблеми с регистрацията,после не можех да влезна в профила си,а сега всеки ден има различна снимка която не е моя  ooooh! Качила съм сигурно десет снимки,но нито една не е одобрена.За сметка на това има по няколко еднакви в галерията  Tired
направи скрийншот на профила с чуждите снимки и им пиши във фб на лс, махат ги.

# 1 298
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Е,да де махнаха ги.Пуснах нови десет.Ииииии честито нито една не одобриха,а се появиха нови които не са мои.Отказах се,честно!То това е голяма мърлявщина!

# 1 299
За колко време одобряват качените снимки? Към 12 ч. днес качих 5 снимки. Има ли шанс днес да ги одобрят и да участвам в утрешното теглене?

# 1 300
  • София
За колко време одобряват качените снимки? Към 12 ч. днес качих 5 снимки. Има ли шанс днес да ги одобрят и да участвам в утрешното теглене?
Ха, два пъти по пет снимки качих преди четири дни, никъде  ги няма. Не мога да се занимавам повече с тях, тъпа организация.

# 1 301
Аз писах-от понеделник чакам и няма нищо одобрено. Писах,но не се надявам на отговор. Отписвам я и аз тази игра. Лошото е,че не остана къде да играем и чакаме.

# 1 302
Би следвало да удължат играта, след като не се справят със сайта.

# 1 303
# 1 304
Пак топки...

Общи условия

Активация на акаунт