Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 663
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 515
"Кашата "е от играта им "писмо в бутилка
Няма начин да е от тази игра. Изобщо не съм се включвала в нея, а вече имам съобщение за втора пратка.... Мисля, че проблемът е в Спиди.

# 1 516
разменям палатката на милка

# 1 517
Палатката и стола на Милка на живо по-скоро сини ли са или по-скоро лилави?

# 1 518
  • Сандански
Готови за планината. Innocent

# 1 519
  • София
Каква й е цената на палатката според бележката? Добре изглежда.

# 1 520
  • при късмета
Палатката и стола на Милка на живо по-скоро сини ли са или по-скоро лилави?
Съвсем са си лилави. Поне стола, но според снимките на Ивайло, нямат разлика в цвета.
Ивайло, колко е голяма палатката? Вътре едно голямо само спално помещение ли е или има нещо като предверие? Спалното обикновенно е с мрежа и дъно. Може да е отделно, а ако е изцяло вътре, мрежата има отделен цип от брезента

# 1 521
  • София
Баща ми отиде в офис на Спиди да си вземе една пратка и от там му казали че го чака и Ариана от писмо в бутилка. Бил му е объркан телефона.
Който чака от тази игра, може да си провери в Спиди има ли за него пратка, че явно много са се объркали нещата.

# 1 522
Честито Ивайло! Много са готини!

# 1 523
  • Сандански
Ето има и друго вътре не е един слой... Simple Smile

# 1 524
  • при късмета
Горе долу се ориентирах, мерси

# 1 525
И аз днес си получих Ариана-та. Чантичката е малко обгорена (от фас) и малко мръсна, но ще я изпера. Не знам дали ще се ползва по предназначение. Иначе писъмцето много ми хареса как са го разпечатали и двата радлера ще си ги изпия с кеф, че само такава бира харесвам. Green Heart Куриера направо ми се обади без sms-и, а като проверих бележката за доставка, на получател имаше друг номер. Куриерът как ли се е оправил или вече ми е записал номера, все нещо ми доставя... Smile

# 1 526
  • Вестерос
Каква изненада от Самърсби-влизам случайно да видя дали са оправили нещата със снимките и гледам,че са ми се появили 5. По една от цвят. Бях качила повече,но и така съм доволна. 😃
Получих си ваучера от Орбит. Чакам само бири.
Част от моите снимки също са одобрени и качени в профила. Най-накрая! Бях се отказала и ако не бях прочела мнението ти, нямаше и да вляза повече в сайта да проверявам.
  Миналата седмица им писах и ми отговориха, че качените снимки ще участват в играта макар и да не фигурират в профила. Rolling Eyes
Mоите от две седмици си бяха в профила, днес влизам и гледам две мои са изчезнали и заменени с други две чужди... т.е. нямам син и зелен цвят, тъй като за заменени с 2 оранжеви! егаси!

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 14:09 от Tiffany А

# 1 527
Аз я отписах тази игра,такава смотана работа...

# 1 528
Каква изненада от Самърсби-влизам случайно да видя дали са оправили нещата със снимките и гледам,че са ми се появили 5. По една от цвят. Бях качила повече,но и така съм доволна. 😃
Получих си ваучера от Орбит. Чакам само бири.
Част от моите снимки също са одобрени и качени в профила. Най-накрая! Бях се отказала и ако не бях прочела мнението ти, нямаше и да вляза повече в сайта да проверявам.
  Миналата седмица им писах и ми отговориха, че качените снимки ще участват в играта макар и да не фигурират в профила. Rolling Eyes
Mоите от две седмици си бяха в профила, днес влизам и гледам две мои са изчезнали и заменени с други две чужди... т.е. нямам цин и зелен цвят, тъй като за заменени с 2 оранжеви! егаси!

Сериозна ли си...Scream еее добре вече ги обявявам за най-трагичната организация.

# 1 529
Аз вчера си поучих наградата от Ариана. Нямаше объркване с адреси и получател, само че куриера направо ми звънна на вратата.

Общи условия

Активация на акаунт