Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 674
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 320
Много хубав този комплект постарали са се! Донесоха ми топката от сникърс надута..освен да поспортуваме  в офиса за разсънване  Sunglasses

# 1 321
Звъннаха ми от Тип топ куриер, носят " кутия с лакомства". Единственото, което отговаря на мое участие е кутията с близалки chupa, така, че това трябва да е.

# 1 322
Добро утро! Мистерията е разгадана носят Капи (от Кока Кола със съобщение 074-18). Много съм доволна от комплекта.

Искаха ли касова бележка?

# 1 323
  • София

И аз получих Cappy . Много са се постарали. Браво!

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 10:52 от Maria Ivailova

# 1 324
Интересно ми е какво е това бялото нещо в пликчето, което прилича на запалка?

# 1 325
Последният печеливш от играта на Самсонайт и Уиз Еър по радио Енджой е Альонушка Коцева. 😂 Скоро не беше печелила.

# 1 326
  • Пловдив
Интересно ми е какво е това бялото нещо в пликчето, което прилича на запалка?

Това са тебешири.
На гърба на опаковката има
малка дъска на,която може да се пише,или рисува☺

# 1 327
# 1 328
  • у нас
Какво беше това, че не се сещам?

# 1 329
Последният печеливш от играта на Самсонайт и Уиз Еър по радио Енджой е Альонушка Коцева. 😂 Скоро не беше печелила.
А обаждат ли се в ефир на печелившия? Не знам защо мен ме е много шубе от такива обаждания. Хич не обичам показност, пък било то и по радиото. Сега събирам сили за играта на радио Енерджи, защото там  със сигурност има обаждане и пускане в ефир /ако те изберат между 20-те на ден/. Embarassed

# 1 330
# 1 331
А обаждат ли се в ефир на печелившия? Не знам защо мен ме е много шубе от такива обаждания. Хич не обичам показност, пък било то и по радиото. Сега събирам сили за играта на радио Енерджи, защото там  със сигурност има обаждане и пускане в ефир /ако те изберат между 20-те на ден/. Embarassed
Мисля че обаждането го записват и след това го пускат. Веднъж за една игра и на мен ми се бяха обадили и докато вдяна какво става си бяха задали въпросите.

# 1 332
За топките от Visa в правилата за въпроси относно играта е даден телефон +359 2 971 03 11 може на него да попитаме защо са ни дали тези евтини реплики, а не оригиналната топка?

# 1 333
Виждам една Виктория от Русе, ама как да разбера сега дали съм аз... Някой от темата да е в списъка, че да подскаже малко Simple Smile

# 1 334
  • у нас
Благодаря ти.
Нивея имаха кампания в града. Като си направиш снимка на тяхното пано, даваха балсам за уста и мицеларна вода. Много любезни бяха момичетата.

Общи условия

Активация на акаунт