Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 677
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 485
# 1 486
  • при късмета
Леле, какви условия са измислили от пиринско! Ако спечелиш не може да не подпишеш договор, а ако не ти одобрят после снимките не получаваш възнаграждението. Аз така го разбрах, макар, в началото да пише, че договора не е задължителен. Имам доста пейзажни снимки от Банско, но се чудя дали да участвам

# 1 487
Някой знае ли кой носи наградите на  visa топките
Спиди за гр.Пловдив😊

# 1 488
# 1 489
  • Пловдив
Здравейте, от играта на кока-кола mysparx какво може да спечелиш, като вкараш кодовете, че съвсем се омотах

# 1 490
Tочно снощи си мислех защо не пуснат игра на Пиринско,че вкъщи се пие тази бира. 😃 Обаче и на мен не ми харесаха условията и наградата.

# 1 491
  • София
В магазините на Лили Дрогерие при покупка на стойност над 45 лв. на декоративна козметика NYX Professional Makeup, ще получите плажна кърпа! Това го видях като съобщение във фейсбук.

# 1 492
Виждам една Виктория от Русе, ама как да разбера сега дали съм аз... Някой от темата да е в списъка, че да подскаже малко Simple Smile

Сега се виждам в листата с печелившите! Нямам мейл, нито обаждане, нито пък получена награда към днешна дата.. Simple Smile Чакаме Simple Smile

# 1 493
В Т Маркет:

# 1 494
  • София
Защо ли се хабих да пиша на Спиди за обърканите телефони!  ooooh! Днес ми се обади куриер, че е на адреса. Хубаво, че се досетих за какво става дума и го попитах дали е на адрес в София или във Видин? Беше много учуден защо го питам това. Изобщо не беше прочел написаното. Обясних му какво е станало, реших, че ме е разбрал, но след малко получих нов смс, че адресът е грешен.  Laughing Горката Силвия! Ще има да си чака наградата! И много други като нея също ще чакат!  Wink

Получих си ваучера за бензин от Орбит.  Grinning

Харесва ми наградата на Пиринско, но не знам дали има смисъл да участвам. Хем шансът е малък, хем условията са много.

# 1 495
Днес ми се обади момиче от Спиди, оказа се,че моята пратка от Ариана била с друг телефон. Направо я пренасочих към офис, за да не чакам цял ден на адрес.

# 1 496
Каква изненада от Самърсби-влизам случайно да видя дали са оправили нещата със снимките и гледам,че са ми се появили 5. По една от цвят. Бях качила повече,но и така съм доволна. 😃
Получих си ваучера от Орбит. Чакам само бири.

# 1 497
От кое теглене са ви ваучерите от Орбит?

# 1 498
  • София
От кое теглене са ви ваучерите от Орбит?

Предпоследното

# 1 499
Моят е от последното теглене.

Общи условия

Активация на акаунт