Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (76) - юли'2018

• 121 666
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 1 500
Благодаря! Кой ги разнася?  Бележка искат ли?

# 1 501
  • София
Благодаря! Кой ги разнася?  Бележка искат ли?

Beeline или нещо подобно. Връчиха ми гол ваучер и няма как да видя името на товарителницата.  Wink Не искаха бележка.

# 1 502
На мен със Спиди,в плик беше,нищо не искаха,само един подпис.

# 1 503
И на мен със Спиди ми до доставиха и дори и подпис не ми искаха

# 1 504
Каква изненада от Самърсби-влизам случайно да видя дали са оправили нещата със снимките и гледам,че са ми се появили 5. По една от цвят. Бях качила повече,но и така съм доволна. 😃
Получих си ваучера от Орбит. Чакам само бири.
Част от моите снимки също са одобрени и качени в профила. Най-накрая! Бях се отказала и ако не бях прочела мнението ти, нямаше и да вляза повече в сайта да проверявам.
  Миналата седмица им писах и ми отговориха, че качените снимки ще участват в играта макар и да не фигурират в профила. Rolling Eyes

# 1 505
Дали е така не се знае. Аз качих снимки миналият понеделник и още ги няма. Те качват по 5 снимки на ден...

# 1 506
Сега разгледах цялата галерия. Още от моите снимки са там, но в чий профил не се знае Sad
Ето отговора :
Скрит текст:

# 1 507
Сега разгледах цялата галерия. Още от моите снимки са там, но в чий профил не се знае Sad
Ето отговора :
Скрит текст:
аз имам същия проблем, качих нарочно само 2 снимки, виждам ги в общата галерия, но в моя профил, няма нито една. Писах им - отговорът им беше, че трябвало време да ги одобрят. LaughingLaughing Отказах се да им обяснявам, че явно са одобрени щом са в общата галерия, но също така е явно, че не са към моя профил. Втора седмица вече имам две качени, явно и одобрени снимки, но дали участвам в тегленията не е ясно. То бива некадърна организация, но до сега като тяхното май не бях срещала.

# 1 508
  • София
И на мен вчера ми се обадиха, че са пред блока ми в Русе  ooooh! Grinning Обясних, че е грешка. Говорих и с въпросната жена от Ариана, но днес получих смс, че пратката ми е в техен офис до поискване.  #Crazy

# 1 509
  • Стара Загора
А цялата тази каша около Ариана от последната им игра с кенчетата ли е, или още от предната. Да знам дали да звъня на Спиди да питам дали има нещо на мое име. Или направо утре като си взимам ваучера за горивото и ще ги питам, за по-сигурно Grinning

# 1 510
"Кашата "е от играта им "писмо в бутилка "
Нямам с какво да се похваля(не играя в капи,милка-харесват ми наградите,но в магазинчетата тук не пише име на продукта на к.б. и не ми се "тормозят "хората...)

# 1 511
  • София
Получих си мултипака от Спрайт, спечелен трета седмица. Много ми харесва Спрайт с краставица.

# 1 512
Включих се в играта на  ЛИДЛ " Който пазарува ,пътува".Погледнах  тур агенцията-  в сайта им има 3 оферти на кръст, които не били обвързани с играта , но какво предлагат тогава - аз да дам идея, а те да ми организират  и за това да мине през тях , че аз си организирам и без това сама на изгодни цени , тук смисълът ще е комисион или.... ако някой има представа да сподели.

# 1 513
Донесоха ми ариана радлер ,писмо в бутилка.Нямах sms направо ми звъннаха и дадоха ,късмет ,че си бях вкъщи.

# 1 514
Някой беше писал, че е спечелил сладолед за 1 месец от Радио Енерджи. Получил ли си е сладоледа? Аз спечелих на 28.06. и все още не съм го получила, а ако правилно си спомням пишеше, че доставката е до 3 седмици. Ще изчакам още малко и ще им пиша, но ако някой има някакво инфо ще съм благодарна да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт