Информация за МБАЛ Надежда (на д-р Стаменов) - 14

• 71 711
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Нас на отворените врати ни разходиха само из коридора, защото казаха, че всички стаи са пълни и да не притесняваме майките. А бебетата ги гледахме само през стъклото, явно зависи кой те развежда.

janakrasi, ако имаш допълнително здравно осигуряване от работата можеш да си кандидатстваш за възстановяване на разходи и сега. Зависи от пакета, който работодателят е закупил, при нас е близо 1000 лева за раждане и си струва занимавката.

# 691
Искам да изкажа добрите си впечатления от д-р Панайотова на БХС. Много подробно ми обясни всичко, много е мила и внимателна. Неприятното в посещението ми беше 15 минутната опашка, на която се редих за да се регистрирам за часа. Излиза, че ако не си отишъл по-рано за часа си, рискуваш да закъснееш заради чакането на регистратура. Наистина болницата се пръска по шевовете и явно нямат капацитет да поемат всичките си пациенти. Бих се върнала там само заради д-р Панайотова за следващата ФМ. Истината е, че колкото и добри лекари да има в една болница, не е достатъчно. Важна е и организацията на всички останали хора, които работят там. Затова в крайна сметка се насочих отново към Щерев за проследяване и раждане.

# 692
  • София
Как се надявам от ръководството на Надежда да четат темата ни... Че ние си пишем ли пишем, но дано има файда.

# 693
  • В сърцето на любимия човек
Четат, четат, при това точно който трябва Wink

# 694
  • Blondeville
И аз си спомням, че 2016 влизаха в стаята ми докато кърмех от отворените врати. А тази година от позната , която е била на отворени врати докато бяхме в родилно, разбрах, че точно мойто бебе са показали на посетителите, казали “ето едно доносено бебе, родено еди си кога, с еди си какви мерки”. Нямам спомен дали на разглеждащите им слагат престилки и маски, дано не ги пускат само по калцуни напред назад 😒 Изобщо според мен нямат работа около бебетата, най-много пред стъклото и това е, даже пак ми е излишно в коридора с бебетата да се напълни с народ, бебета се внасят изнасят и някак външни хора ми се струва, че не е редно да са там.

Аз съм убедена, че ръководството са наясно, че се пръскат по шевовете, но тях според мен напливът ги устройва, и при положение, че от 2016 досега нещата са се влошили организационно, вместо обратното, то значи просто не им е приоритет да работят в тази посока. Разчитат на доброто име на специалистите, на базата и апаратурата. А съвсем малко е нужно да поработят и върху организацията си.

И двете ми деца имат пускана ПКК, мислех, че е задължително, да се види билирубин, хемоглобин и тн. При мен явно е било, защото съм лекувала вагинални инфекции, но ми се струва странно, че не е рутинно.

# 695
Хубаво е,че от докторите няма толкова оплаквания, а само оргазиционно. Но все пак е редно и тези дребни неща да бъдат изчистини. Аз не съм видяла лошо отношение до сега от никого, най-вече от докторите. Но някак си, не ми се струва редно, те да работят и правят името на клиниката, а после някоя сърдита акушерка или сестра да обърне мнението и да развали общата картинка. Не зная, дали изобщо ръководството обръща внимание, при толкова недоволни, сигурно има някои,които са подавали оплакване.

# 696
  • Beyond the stars
Неприятното в посещението ми беше 15 минутната опашка, на която се редих за да се регистрирам за часа. Излиза, че ако не си отишъл по-рано за часа си, рискуваш да закъснееш заради чакането на регистратура.

Само да спомена понеже може да е полезно - ако закъсняваш може и директно пред кабинета и след прегледа на регистратура.

# 697
Ей снощи не съм спала...така се притесних...Аз съм с две бебета, като ми ги оставят,как ще се справя сама със хранене, преобличане, и т.н ако никой не обяснява нищо? Нали няма да ме оставят да се оправям сама и да взема нещо да объркам с децата? Сигурно много смешно ви звуча,но просто какви мисли ми се въртят....

Няма да ви оставят на произвола.
Има троснати, факт, но сред тях има и жени, които ще ви помогнат във всеки момент. Също така те ги преобличат, къпят, вие трябва само да ги храните. Помолете златната Таня Кирова за каквато помощ имате нужда, тя няма да ви откаже никога!

Ако помолите никой няма да ви откаже, а в родилно само храните реално, тоалетът си е тяхна грижа. Ще се справиш 😘😘 Само ттябва да ги вземеш, храниш, оригнеш.. Вече как се манипулира с две не знам.
Таткото идва на свиждане носят бебета сяда на стола взема едното и го храни.Те като са новородени спят мишките мн сладки.Няма страшно.

# 698
  • Beyond the stars
Ей снощи не съм спала...така се притесних...Аз съм с две бебета, като ми ги оставят,как ще се справя сама със хранене, преобличане, и т.н ако никой не обяснява нищо? Нали няма да ме оставят да се оправям сама и да взема нещо да объркам с децата? Сигурно много смешно ви звуча,но просто какви мисли ми се въртят....

Има троснати, факт, но сред тях има и жени, които ще ви помогнат във всеки момент. Също така те ги преобличат, къпят, вие трябва само да ги храните. Помолете златната Таня Кирова за каквато помощ имате нужда, тя няма да ви откаже никога!

Ако помолите никой няма да ви откаже, а в родилно само храните реално, тоалетът си е тяхна грижа. Ще се справиш 😘😘 Само ттябва да ги вземеш, храниш, оригнеш.. Вече как се манипулира с две не знам.
Таткото идва на свиждане носят бебета сяда на стола взема едното и го храни.Те като са новородени спят мишките мн сладки.Няма страшно.

Ма таткото е веднъж на ден, пък храненията - 8:wink:

# 699
  • София
Хубаво е,че от докторите няма толкова оплаквания, а само оргазиционно. Но все пак е редно и тези дребни неща да бъдат изчистини. Аз не съм видяла лошо отношение до сега от никого, най-вече от докторите. Но някак си, не ми се струва редно, те да работят и правят името на клиниката, а после някоя сърдита акушерка или сестра да обърне мнението и да развали общата картинка. Не зная, дали изобщо ръководството обръща внимание, при толкова недоволни, сигурно има някои,които са подавали оплакване.

Точно това коментирахме с Личева.
Имаше една много мила акушерка втората ми вечер и сутринта казах на Личева "много е мило това момиче" и тя отговори "така трябва да бъде за това, което плащате, дано всички са така"

# 700

Ма таткото е веднъж на ден, пък храненията - 8:wink:
Факт 1път но си е помощ.Близнаците са в отделна стая,в самото отделение цари някакво спокойствие влизаш навсякъде малки бебета тишина просто е като в някаква приказка.

# 701
Аз за едно съм много,много благодарна, имало е реанимационни действия към моето бебче ппи раждането, а аз изобщо не съм разбрала. Спестили са ми излишно притеснение.Погрижили са се отлично за моето бебе без да ме плашат и притесняват. Голям професионализъм е това за мен, една излишна думичка не чух.
Нямаше олеле-молеле.
 Няма да спра да се съмнявам, че ако бях в друга (частна) болница можеше да загубя бебето - а аз  се следях и в още няколко други.

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 20:54 от Анонимен

# 702
  • София
Аз от някои неща съм недоволна, но ако можех да имам второ дете пак бих го родила там. Добре е да се знае, че има неуредици и те не са никак малко. Но на фона на кошмара Майчин дом и Тина Киркова, където съм лежала и са ме оперирали, гласувам с шест ръце за Надежда.

# 703
Аз от някои неща съм недоволна, но ако можех да имам второ дете пак бих го родила там. Добре е да се знае, че има неуредици и те не са никак малко. Но на фона на кошмара Майчин дом и Тина Киркова, където съм лежала и са ме оперирали, гласувам с шест ръце за Надежда.
Е сподели от какво си недоволна?

# 704
  • София
Е сподели от какво си недоволна?
На 45та страница от темата съм писала някои неща, които ме оставиха с лошо впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт