Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 894
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 165
  • постоянно
Гушах си бебето от малко , гушкам си го и сега .
Само , че той сега " пред хора " се дърпа , а у дома си е като един пораснал мечок . Казвам му , че го обичам всяка сутрин  преди да го оставя на училище.

Вече ставам неадекватна , ще се разтопя повярвайте ми . Не ме свърта на стола от жега ,  уморена съм , щото снощи гледах  филм до 12, а после един час не можах да заспя от горещина. и сега съм вече много нервна. Stuck Out Tongue Winking Eye

Яде ми се хубава скара , със салатата боб и лютеничка ..... и една халба Айрян .  И море.................
Cold Sweat

# 166
  • Canada
Яде ми се хубава скара , със салатата боб и лютеничка ..... и една халба Айрян .  И море.................
Cold Sweat

Не се сдържах, това звучи като халюцинации  Mr. Green Hug Дръж се, Хър, с теб сме!

Ванини, браво! Само дето се притесняваше и го мислеше  Hug

Всичко ям - дробчета, сърца, воденички, правя страхотно шкембе! Редовно взимам нещо от изброените за кучо и редовно го подяждам  Mr. Green

Гушкаме се и ние у дома - и с повод, и без повод  Crazy

# 167
  • София
Забравих да честитя на Новинка! Честита да си! Здрава, щастлива и обичана!

Всяко дете обича гушкането. И моите магарета по метър и осемдесет и те чат пат идват, макар и по-рядко. Виж с малкия още си се гушим яко.  Laughing

Шугър я прочетох. Хем ми стана смешно, хем - не  Sad У нас само дето няма кой да мята пластмасов картоф в тенджерата иначе другото е подобно. Аз дето винаги съм обичала да готвя, вече мразя! То не са претенции, то не са драми - защо това, защо онова, обаче никой не помага ни с идея, ни с действие  ooooh!

# 168
Мале, ужасни сте, сега искам и воденички, сърца и език. Дробчета и дроб не ям, тричави са ми. И аз при халюцинациите...

# 169
  • постоянно
Фонсе ,
 мчи направо като Дон Кихотя ,  само дет  аз виждам скари и морета Joy

Цвете ,
хареса ми  това " моите  магарета " - някак мило прозвуча. Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

Вчера със Сам напълнихме една кофа балони от тези малките и извикахме уж баща му да събере прането . Като го нападнахме двамата и бой с балоно - бомбите , той милия да се смее ли , да плаче ли  целият мокър . Обаче  след като  ни свършиха балоните , го пуснахме да се прибере  и седнах  аз под чадъра да поседя. А той напълнил една  съдина с вода и дойде и ми я изля във врата . Неочаквано , хахаха . Падаше ми се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 170
Новинка, здрава, щастлива и обичана да си Flowers Bouquet

Леща наготвих и аз за малкия шеф, но я правя само с лук, чесънче, домат, червен пипер и подправям с девисил и магданоз. За Биг Бос забърках една шарена манджа (чушки, домати и лук). Довечера ще им пръжна малко сланинка и са готови.

И воденички обичам, и сърчица, и дробчета, а бе всякакви карантии, без бъбреци. А мозък как ми се е доял, ама няма. Преди много години едни холандци как напаряха паниран мозък и ушите им пращяха, ама чак на другия ден им казах какво са яли Joy. В първия момент реакцията им беше Scream, обаче накрая си признаха, че много им харесало. И на шкембе чорбата не се кумиха много. Ама то след всичкия алкохол, който изпиваха, добре им идваше.

# 171
Аз като никога съм на чипс и бира.
Повредила съм  се нещо,  но всичко ми омръзна за ядене  и  понеже е най-лесно си отворих пакет чипс и  една Бекс.
Довечера не знам,  лятото много ме мързи.То и зимата ме мързи,  но лятото особено.

# 172
  • постоянно
2 в 1 и ММ така яде език в масло като си мислел, че е  месо някакво. Аз пък го гледам и му се чудя как го яде уж капризен, викам от уважение към гостите  . Като се пробрахме  в къщи ми вика  " Това месо беше много вкусно "  аз " Езика ли ? " Joy
Scream Scream

Що не съм му била казала , нали съм знаела , че не обича такива неща . Не обичал ли ? ОмаА  цяла чиния, пусти правеж ! Hug

# 173
  • Телиш/Плевен
Много ви благодаря за честитките, много сте мили! Hug

Честит рожден ден, Новинка! Flowers Hibiscus Желая ти здраве, щастие и късмет! Tada Beers Birthday

Черно лаленце, много се радвам, че вече сме две лаленца в темата. Flowers Tulip Hug

Хер, умеете да се забавлявате явно. Grinning

Обожавам воденички, както и дробчета. Yum Шкембе не съм опитвала никога, а и не бих могла да опитам, защото само от миризмата му ми се гади. Confused Иначе всички покрай мен ме уверяват колко било вкусно и вероятно е така, но не мога да се насиля да опитам.

# 174
her_76, и моят мъж не яде месо от фризер. Ама не яде ли или само си мисли, че не яде?
Воденички харесвам, но домашните обичат повече дробчета, които пък аз не опитвам даже.
Ще си взема обаче и ще им видя сметката сама, щом не ги искат. То може ли да устоиш, толкова пишещи тук да ги обсъждат! Окапах се вече.... и само за тях мисля, как ще си ги хапна.

# 175
  • Sofia
Воденички(джерки) (еленИ  Wink не обичам...само дробчета,желателно е да са гъши  Mr. Green
Няк'во ми е ник'во.
Взехме си дЕтито и ще го стягам за лагера.
Оказа се,че майката на другаря разчитала аз да ги закарам  Shocked. Как така си ги решават тия неща,на знам.Доста се подразних.  Crossing Arms

# 176
  • постоянно
Воденички(джерки) (еленИ  Wink не обичам...само дробчета,желателно е да са гъши  Mr. Green
Няк'во ми е ник'во.
Взехме си дЕтито и ще го стягам за лагера.
Оказа се,че майката на другаря разчитала аз да ги закарам  Shocked. Как така си ги решават тия неща,на знам.Доста се подразних.  Crossing Arms

Ами добре ,че ти казала , че можеше само с " разчитането " и да си остане.
Не раьзбирам такива хора , правят сметки без кръчмар Flushed

Даун да каже ако не е легнала как е Гоги ? Hug

# 177
Момичета, има ли е Бургас нещо, като Патиланци или друг голям детски център с много забавления подходящи за Жаки. Нали е рожденичка на 18, много се вълнува, записва си всеки ден колко още има до Деня:) Тук в градината още няма много приятели, непознати са повечето дечица, та искам още от 17 да започне празника и да я водим на нещо забавно за нея.
Също има ли някъде наистина вкусна торта и с подходяща детска украса, да поръчам по телефон и да я взема на 17.

# 178
Хър, покрай работата доста чужденци сме посрещали и само чалъмите им са в повече. С времето си признаваха, че и при тях ядат карантии, особено по-възрастното поколение. Един италианец се учуди, че имаме шкембе чорба, защото и при тях си била традиционна храна, само че приготвена по друг начин. На таротора се назландисваха, докато не установиха, че било разредено дзадзики Rolling Eyes. Щото видиш ли в Гърция много им харесвало дзадзикито.

# 179
О и аз има такива едни случки с бели бъбреци ( аму пусто много хубави бяха).
И ако някога ви предложата rocky mountain oysters да знаете, че си е чисти бели бъбреци.

Общи условия

Активация на акаунт