Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 887
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 150
Винаги са жилави. Мускул са все пак. И аз не съм им чак фен. Предпочитам дробчета.

# 151

Пия си аз кафето с кеф и се наслаждавам на тишината!Само пчелите жужат и тук—таме някоя птичка се обажда!Дори и дребния се покри,в очакване на шестнадесетия час 😁.Споменах ли ви,че скъпия на изпроводяк ми остави стек бира Joy .Усещам,че с калеко ми бързо ще му видим сметката.
Месо не обичам,но с тая леща,за която се заприказвахте,ме изкушавате.Утре май това ще ми е в менюто.
Честит рожден ден на Новинка!Много здраве,щастие и късмет! Flowers Rose

# 152
  • В Космоса
Да се запиша в юлската тема.

Не съм чела - уикенда разбираемо, днес мислех, че ще имам време, но от сутринта чак сега мога да си вдигна главата малко. Много работа днес.

Оставихме малката прии баба ѝ и вече ми е супер мъчно. Как ще изтрая цял месец без нея... Насълзяват ми се очите.

# 153
  • югозапад, под "Марков камък"
Честит Рожден Ден, Новинка, да си здрава !

Благодарско за темата!

От 16 съм отпуск, а още не сме планували морето. Последните мисля 5 години сме все на Обзор и сега решихме да сменим, но проблема е, че не стигаме до решение къде....Аз искам в Приморско, ММ на север и накрая няма да има места никъде. Добре, че не сме претенции и не си падаме по инклузива, та се надявам, че все ще намерим някъде само нощувка.

# 154
Тонка, за него , да, как е възможно, да не се продава на българи, къде сме ние...защо го позволяваме? Добре, че ходихме, когато можеше. За хора, които обичат забавленията и анимацията беше страхотно, беше...Ние не сме много по тихите почивки, но друг такъв не сме открили още.

Новинка, жива, здрава и обичана бъди!!! Рачешкото нашествие започна, хи-хи.

Белинда, Руми...ще се похвалите ли нещо вече, да пускаме палците....

Никитка, с теб май ще имаме среща. Търси и за двете, че ми писна вече...

# 155
  • ту тук, ту там
Новинка, честит рожден ден!
Анджелика_лети, честита вчерашна годишнина!

Да е честит синът на Екатерина - много красиво момче. И на Десивалко момчето много ми харесва! Сърцеразбивачи (ще) са със сигурност!

Акаша, и аз съм на твоя хал с детето. Вече десет дни станаха. Вчера ми го доведоха за няколко часа, но пак замина. Хубавото е, че той се чувства страхотно и не дава и дума да се каже да си дойде. А аз никога не съм била разделена от него за толкова дълго и сърцето ми се пръска от мъка! И плача за щяло и нещяло...

Много обичам воденички от дете. Винаги бяха запазени за мен от домашното пиле/кокошка. При нас им казваме "джерки". 😋

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 15:55 от elleni

# 156
  • гр.София
И аз като Белинда, доста неща не съм яла, и воденички също, всъщност всякакви вътршности, а как мразя кожата на пилето, бляк  Sick

И ние сме без деца, голям кеф. Сигурно ще съм така на кеф 2 дена  Mr. Green после ще ми стане скучно без тях.
Шугърче, много ти се радвам, много сладко разказваш  Hug
Новика, да си жива и здрава  bouquet
Да е честит синът на Екатерина  Heart Eyes

Ние имаме годишнина в петък 20год.  Crazy решила съм да го изненадам с нещо, но не знам с какво  Mr. Green приемам идеи!

Акаше, сега те прочетох  Hug наслаждавай се на тишината, ама кой ти го казва де  Crazy
elleni  Hug

# 157
  • постоянно
Едва ли не се " позволява " за Българи , може би е арендован от някой от големите турове и имат право само чрез тях да букват. Съответно ако ония предлагат само на Немския или Руски пазари , Българина трябва да си букне чрез тях.

Яде ми се  салата боб , ама от този едрия и с лук ....... Stuck Out Tongue Winking Eye

Маре,
 а ти как си ? Hug

# 158
  • В Космоса
Елени, да важното е на тях да им е яко, пък ние ще си пореваваме и така...

Воденички не обичам, повече харесвам дробчета и сърца. Ох, пък език най-много, мляс!

# 159
  • София
Това лято нито свекърите ми напират да им пращаме Кати, нито тя изявява някакво желание. Евентуално ще отиде за две седмици по някое време, за повече - не, че ми се скъсява животът. Тя там не смее "гък" да каже и като се прибере обратно в София изпуска натрупаното напрежение върху мен. Другото, което няма как да се промени, а нея я тормози, е че свекърите изобщо не я прегръщат и целуват, само при посрещането и при сбогуването, а тя не е свикнала на такива студени взаимоотношения. Дете си е и има нужда от гушкане.

# 160
  • Canada
Изчетох си ви чинно, че от утре съм пак на тръстиката и ще карам и аз с последните 2-3 страници  Mr. Green

Честита да е Новинка! Здраве и щастие пожелавам!

Честито дипломиране и на Лаленцето!

Шугърче, не ти е лесно и на теб, посмях се Hug

Хър, обичам го този филм и аз, а Патрик Суейзи, ех, какъв мъж  Heart

Стискам палци на седмокласниците, дано не ви държат дълго в напрежение!

Нас продължава да ни пържи, само 09 ч. е, а градусите са 30. Все пак мисля да изкараме байковете след мачовете  Flutter

Хубава седмица!

# 161
То и аз до днес си мислех, че воденичките са си жилави по принцип. Ми не, не са. Буквално се разпаднаха в тенджерата, много са меки, на конци се делят, като месо са. Не са в никой случай, като сърца. Тях не ги обичам и дробчета не особено. Обичам телешки дроб и телешки език. Шкембе мога да ям, но не ми е най- любимо.

Тоня, Кати като моята Жаки, ако не я гушкаме всеки ден по много, е тъжна. Хич не я пращай, щом и двете страни не преритват.

Стискам за седмокласниците! Всички ще са където искат, сигурна съм! Чичо Жаки ги е орисал 🤪🤪❤

# 162
Честита да е Новинка, браво на Лаленце.

Всякакви боклуци мога да ям., а като дете съм била много злояда. Е има неща, които още не хапвам - бамя, смокини. От скоро ям - тиквички, чесън, домат....А какви гадости мога да изям и най се кефя на смесени вкусове. За съжаление у дома са само традиционалисти, но от време на време се опитвам да пробутам нещо...ето например, патешки дроб със сладко от лщти чушки стана любимо в къщи

# 163
  • В Космоса
За гушкането, ние си имаме вечер време за "Гуш-гуш" тримата на леглото. Притеснявам се да не забрави за това, след като толкова време няма да сме заедно.

# 164
Жаки бе, сега и воденички трябва да правя. Идеални ми се получават с масло, Вегета и червен пипер.
Даун, явно си яла не добре сварени воденички. Моите никога не са жилави. Когато ги варя, слагам малко ракия, за да станат по-бързо.
А как ми се яде мозък в масло...

Разговорът за колата мина спокойно. Шефа каза "Добре", а шефката - "Нали има застраховка". От сервиза ми звъннаха да им я закарам, така че и това отметнах.

Благодаря за подкрепата, момичета Hug

Нещо пропускам, но главата ми вече е празна.

Общи условия

Активация на акаунт