Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 871
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 135
Много обичам водвнички - панирани и с масло, мммм... Да взема да си купя освен. И сърчица... оффф

# 136
белинда, е няма общо с шкембето това. Макар да си е пак вътрешност.
Ама никога да не си яла, странно. Simple Smile

Сетих се, че довечера съм на опера в Кайлъка. Дано не плисне някой дъжд само.

# 137
Белинда, шкембе и аз не вкусвам, но воденички обожавам, с ориз, с лук, пробвай ги

# 138
  • София, Младост
Шугърче, много сладко се оплакваш.
Аз сега нали съм без деца през седмицата и го давам айляк. Ама петък-понеделник  се скапвам от път. Осезаемо се усеща вече сезона, все повече се увеличава трафика.
Доядоха ми се воденички, но няма начин да сваря само за мен. Карам на салата, плодове и нещо сухичко вечер.

# 139
  • София
Нямате ли си друга работа с тия воденички сега  Crossing Arms Рязко ми се приядоха! Не съм яла от години, защото моят мъж не обича. Яде само дробчетата. Като купя сърца само аз си ги ям. След малко отивам да пазарувам за вечеря и дано да има воденички в месарския магазин, че иначе трябва да ходя до Фантастико. Така не ми се е прияждало нещо дори като съм била бременна  Thinking

# 140
Дааа, на крем супа става лещата, така я обичат децата, задължително с картоф:) На ситно нарязан  и морков. Другата леща не я долюбват. И супите всичките са гъстички.
Белинде, няма нищо общо между воденичка и шкембе, като вкус и консистенция, нито пък вторите миришат на карантия. Чисто месо са си. Но в обикновена тенджера бая време се варят. Много ги обичам аз;) Сега как се наядох, една кутийка си носех на плажа и си ги хапнах с голямо удоволствие. След като ги сварих, сотирах с малко чесън, повечко масЪлце, чер пипер и накаря си поръчах лют. Ма аз люто на всичко салгам😂🤪

# 141
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Шугър, когато имаш време ще споделиш ли и рецепата. Hug
Аз се опитвам да я докарам като турската "Езогелин", но не винаги става.
Но пък си я харесваме. Simple Smile

# 142
  • София
Сесил, не е странно. Ако знаеш колко неща не бях яла докъм 25-30, абе, докато не завъртях собствена кухня. Защото мама и татко един куп неща не ядат, съответно не са и готвили. Примерно вътрешности никакви не бях яла, сега съм опитвала някои, но така и не се научих да ги ям. Рибите повече не бях опитвала - мама правеше почти само скумрия и то сравнително рядко. Телешко също не бях яла. Та, изобщо не се учудвам на тая работа с воденичките. А в заведения никога не съм си поръчвала, защото си мислех, че е онова, гръкляна...Но непременно ще опитам, щом препоръчвате! Ако ми хареса, може и да взема за вкъщи.

# 143
  • Germany
Честит рожден ден, Новинка! Щастлива и обичана бъди!
Воденички обожавам.
Отиваме с малчо на зъболекар.

# 144
  • София
Кате, здраво и щастливо да ти е момчето?
Анджи, още дълги години да се обичате много!
Новинка, здрава и обичана да си!
Ние сме на плажа, надявам се да сме здрави.
Дъщеря ми е твърдо убедена, че плува прекрасно и постоянно ме дебне да се разсея и тръгва към шамандурите.Много ми се иска да и скубна косичката със всичка сила Hug

# 145
Много сте злояди, аз бях злояда до около 14 годишна, от тогава на сам всичко ям Simple Smile.

# 146
Даун, е то не е до злоядство. Ако в семейството не се консумират и готвят определени неща, няма как да се изгради вкус към тях. Човек се сеща да опита чак на зряла възраст, а тогава вече с изграден вкус не е лесно да се харесат определени неща.

# 147
Сесил, майка ми и баща ми ядяха, не е като да не ми е предлагано, но бях яко проклета и злояда. В болница съм лежала дори от неприемане на храна и течности, а сега ме видя как всичко си похапвам Simple Smile.

# 148
  • постоянно
Аз не обичам воденички , явно съм ги яла не добре приготвени и си спомянм бяха много жилави.

За довечера , няма нищо да готвя -  по един таратор, по една филия хляб с лютеница и сирене и толкова. Sunglasses

# 149
  • София
Това е единственият хотел в който сме потретвали, толкова хубави спомени имам....2 години с компанията, после Никол работи там и ходихме при нея....пак бих хукнала без да се замисля, ама май се уляха с цените.
Райче, за Серенити пишеш, нали? От тази година не се предлага на българи, просто чудесна политика, не знам изобщо дали имат право на това! Следя морските теми във форума и четох много възмутени коментари, на хора, които всяко лято са ходили в този хотел, та от там имам това инфо. А цените са скочили до небето, бяха направо абсурдни.

Воденички и аз не ям, в повечето случаи са много жилави и са ми ужасно неприятни.

Общи условия

Активация на акаунт