Искам да кажа ... (148) през юли 2018

• 273 899
  • 6 054
  •   1
Отговори
# 195
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Навремето имаше някакъв тъп постулат, че децата се целуват само, когато спят.
И аз целувам моите повече по главичките, но те пък си подават бузките, та не мога да им откажа.
Вчера, като си тръгваха и малката вика "искам цувка, бичам те", аз клякам, а баткото чака на опашка след нея, и той прегръща и целува, как да не им отвърне човек! Ми размазвам се!
Аз не ги оставям да ми се качват на главата, но им давам цялото си време, когато са при мен, не правя нищо за себе си - да взема книга, примерно, или да гледам нещо. Дори при вас не влизам.
Децата са умни и благодарни същества, те оценяват всичко, което им даваш и ти връщат с обич и с доверие.

# 196
Светалчо, естествено че ще стискаме палци! И положителна енергия пращам!
И за бъдещите осмокласници и майките им!
Току що свърших с гладенето и закачането на 6 пердета. Оправих си къщата без да е боядисана. Бясна съм на майсторите, но поне ми е чисто.
Целувам си децата, но малкия се бърше след това. Дори и целувката да е била по косата му.

# 197
Гушкаме се много и ние. Всеки ден си повтаряме че се обичаме, добре че и детето е гушливо. Сега се прибраха с баща и от разходка в училището до нас, аз събирах багаж за командировката. Ми разтопи ме маймунката:).
Като ми видя чантата и ме гушна, каза ми че много ще и липсвам. Душичка ми е тя.
Воденички не съм яла, не съм и готвила. Но бих опитала с удоволствие.
Лаленце, честито дипломиране, успех в професията ти желая.
Ще си направя душ и ще лягам. Снощи се зачетох в една книга и така до 5. Хем се знам каква съм, хем все в Неделя ги правя тия работи. Цял ден мигам и мисля на забавен каданс. Пък английският хич не ми идваше, при все че говоря уверено. От утре ще тренирам усилено, де.
Лека вечер;)
Мари, сега те прочетох. Браво, оправна булка;)
Стискам палци и аз.

# 198
  • София
Ох, изчетох ви!

Вили, няма да е тази вечер, скъпо, но ако все пак нещо им присветне, ще звъня на пожар, докато се освестиш Hug

Отчитам се със супер успешен шопинг! Орсей, Бенетон, Зара и т.н. - като луд с картечница Satisfied Че и един сукиен се почерпих. Обаче пак си останах без дълга рокля! От къде, хора, от къде?! От сайт не ща, трябва да меря. Шопинг маниачките, помощ!

# 199
Белинда, в този сайт има хубави дълги рокли, прегледай го
https://ateliani.com/project-tag/цветя
Май не ми се получи линкчето, от телфона съм, сори.
Иначе офлайн, в магазини ора ерте.

# 200
 Направо не знам.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 09:55 от Анонимен

# 201
Дълги рокли имам няколко от Уайкики и H&M.

# 202
Спокойно Контеса. И аз оная вечер от шампоан бях с много зачервени очи.

# 203
Контеса, промийте окото и за свое успокоение и сложи пад, до отре, да не го пипа.
Иначе ако е ударено и има кръвоизлив - белтък от яйце помага
За ударени крака, ръце и подбни, веднага мажеш с олио, и въобще не посинява ( аз имам едно малко шишенце в чантата, че с Калин все сме със синини двамата.

Пускай я на лагер, те за това си мечтаят с месеци

# 204
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Конти, и аз бих казала студен компрес върху клепача тази вечер и я пускай на лагер.

# 205
Ола,дружина!
Изчетох ви!Стискам палци на седмокласниците и на момчето на Свет!
Воденичката и за мен беше запазвана от супата на баба едно време.Не съм правила много отдавна,днес в онзи магазин  гледам и казвам на ММ-да си направим.Той-да,бе жилавотии неми се ядат.Ама ще взема и ще го изненадам някой ден.
И аз съм от не обичащите прегръдки,целувки,даже и докосването понякога ми е неприятно!Обаче ми се падна най-гушливото дете-ако е възможно,ще е залепена за мен в прегръдка!Свикнах,де,но пак само с нея си го правим...Лоша жена,коравосърдечна!
Ванини,може ли утре да ти метна рецептата за малиновото парфе?Ще се опитам и тази вечер,ама гушливката си е вече в къщи и си чака момента!
Конти,дано утре окото да е добре и по-спокойна да пуснеш детето!

# 206
Добър вечер на всички,

Честит рожден ден на Новинка, да си жива и здрава и всички трудности да са зад гърба ти.

Графика е бил горе долу, но е нямало апокалипсис. За първи път толкова. Утре ще идват големите шефове от Англия, ще е интересно.

Отивам да къпя 1 брой дете и лягам.
Хубава вечер на всички.

# 207
  • Бургас
Жаки, Хер и Лина са ти казали вече. На закрито, Капела Плей в Мол Плаза или Плейграунд в Мол Галерия. В Морската, до Пантеона, вече има и стена за катерене, наред с другите въртележки, бънджи и т,н.
За торти по повод разчитам винаги на сладкарски бутик Креми /може да ги видиш във ФБ/. Изпипват всичко, правят страхотни декорации, продукти хубави, цената и тя Simple Smile Ама кеф цена няма Simple Smile

Днес имах най-инфарктните 2 мин в живота. Влизаме на площадката в парка, като в началото ѝ има голям храст, аз минавам с количката от едната страна, Вики от другата. И просто изчезва. Хвърлих бебето на един познат и с баща ѝ хукваме. Обикалям няколко пъти цялата площадка, сърце не ми дава да погледна към изходите на парка, да не видя как някой я тегли, луда работа, и съм готова вече да ревна с пълно гърло, когато я виждам. Тя срещнала деца от групата и тръгва на мига в обратна посока, изобщо не влиза в района на самата площадка. Ей, побелях направо.

Свет, стиснати палци за твоето момче!

# 208
Тя трябва да тръгне след 2 часа. Говорих с мед.линия за помощ и сега ще я заведем и на walk-in клиника за бързо реагиране и ще видим какво ще кажат.

Последна редакция: вт, 03 юли 2018, 07:16 от Анонимен

# 209
Момичета, благодаря за инфото.
Но май няма да ми се наложи. Жаки днес е направила списък със желания за РД пиша го редактирано, че нейното не се чете много🤪😂Първо без градина, вместо това на плаж, тате да играе с нея, а аз да я гушкам цял ден. Вечерта на луна парка- бънджи, замък, водно топче, блъскащи колички, ловене на патета, дърпане на въженце с играчка. Всички да участваме 🤪😂 Полсе РОМАНТИЧНА вечеря 😂😂🤣😂🤪 на ресторант. Жаки яде 2 десерта😂 После се разхождаме, после лягаме всички на спалнята и се гушкаме и гъделичкаме.
Така си го представя детето.
На другия ден отива на градина с новата рокля, за да я харесат всички:)
За подарък иска- пухкаво зайче живо, но ако мама не дава може и играчка😂
Поничка пояс от големите
Желе
Малка раничка, като на кака.
Диадеми.
Кутия за бижута и малко нови бижута.

Та и тази година ще минем с луна парка май:))

Конти, не ми изглежда страшно очето. Имаш ли Тобрадекс или вашия еквивалент? Или Визин, но той не знам става ли за деца иначе е много ефикасен. Вероятно не е свързано с удареното, ако няма повръщане или Т, пускай го детето.

Жаки пак има цепнато от двете страни на устните, с какво да мажа? Над месец стои.
Тъкмо мине и пак. Сухо стои и червено.

Общи условия

Активация на акаунт